- Konu Sahibi meneksem59
-
evleneli 7 yıl olmus
daha neyi istemıyor anlamıyorum.
sende garıpsın ama, hem bılıyorsun kadının sana kinini neler ettıgını
hemde dıbınde oturmak ıstıyorsunne uzak o kadar iyi olur.
pek zoruna gıtmıyor galıba söyledıklerı, yoksa 2 adım yakınında olmak ıstemez ınsan yahu
bence ondan uzaklaşman için bir fırsat bu....
kocan ile konuş eğer biraz daha mesafeli biryer(yani uzak)e gidelim de....
ve birikim yapmaya bak o arsa için para harcama biriktir, kkayınvalidenden uzak bir yere kaççç....
merhaba arkadaşlar eşimin ailesi cahil ve bir o kadar da merhametsiz insanlar belki direkt böyle yazışımdan neler çektiğimi hisseden benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar beni anlar evleneli 7yılı geçti kayınvalidem olacak kadın tam bir canavar sürekli arkamdan taklidimi yapıyor hakaret içeren sözler sarfediyor ben hep iyimser yaklaştım alttan aldım 3 aylık evliyken ameliyat geçirdi altını temizledim traşına varıncaya kadar yaptırdım hastanelerde günlerce koktuk bizi bir gece dinlendirmesi için eltimi davet ettik kayınvalidenin de 18yıllık gelini o da sevmez kayınvalideyi VE KADIN GELEMEM DEDİ dedim ya geçimsiz ağzı beddualı küfürlü bir kadın onu hiç sevmiyorum yıllardır beni ağlatıp durdu kayınpeder ondan yana olmak istemese de onu da hastalık numaralarıyla kendine çekti dünya onun etrafında dönsün kimse ona sormadan wc ye gitmesin her işini gelinler yapsın kızları ve damatları keyfini sürsün istiyor GELELİM ASIL MEVZUYA eşimin işindeki sıkıntılı dönemler nedeniyle bunlarla bir ev de oturmak mecburiyetinde kaldık aynı arsaya ev yapmaya karar vermiştik ev de başlangıç aşamasında yılların verdiği öfke birikimiyle biz bu kadınla sürekli kavga ediyoruz beni istemediğini her halukarda belirtiyor birilerine eşime bana karşı olan tavrının çok kötü olduğundan bahsettim bahsettim büyüttüğümü söyledi ben de inanadırabilmek adına pc min kamerasını kayıtta bırakıp dışarı çıktım arkamdan neler neler ağzına s...çtığımın pis köpeği utanmaz köpek hep gezsin (kaldı ki günlerce haftalarca dışarı çıkmadığım olur) defolamadı bir türlü yarın öbür gün çocuğu olur hepten gitmez allah ın belası vs.... :18: yaniii kötü gelin ben iyi kaynana o bu cümleler yıllardır arkamdan sarfedilince artık ben de saygısızlığı ele aldım o ne derse ben de 2 katını söylüyorum hakaret etmeden Allah seni bildiği gibi yapsın mustahakını versin falan... eşimse hem iş sıkıntıları hemde ikimizin kavgaları arasında çok yıprandı onlar için beni kırmaz ama arada celallendiği oluyor şimdi ise aynı arsaya ev yapmanın iyi bir fikir olmadığını vazgeçip başka bir eve geçmeyi düşündüğünü bildiriyor temel içinse neredeyse 5000tl harcandı siz aynı bahçede de birbirinizi yersiniz diyor ben -se evim ayrı yolum ayrı çekerim araya 2metre duvar bakarım keyfime diyorum sizin düşünceniiz nedir Allah aşkına bir yol gösterin bu mübarek aylarda aklım şaştı kaldı
Ne kadar uzak o kadar iyi
Kadına bak cadı gibi
Okurken şok oldum.
Allah tez zamanda kurtarsın umarım hemen yanından taşınırsınızda diğer eltinizin rahatlığı sizde de olur.
amin canım inşaallah geçen ay rahim filmim çekildi yumutlama takibim oldu bu ay hamilelik belirtilerim kuvvetli idrar testi yapmaya cesaretim yok eğer ki bebeğim benimle ise bu halde bana bunları yapıyorsa Rabbim versin layıığını
Rabbim kaderini güzel eylesin iyiler karşılaştırsın inşaallah seni...
ayrı bir yerden ev alma imkanımız yok kayınvalide öyle bir kadın ki çocuğumuzun olmamasına üzülmek şöyle dursun seviniyor çünkü eşimin bir oğlu var eski evliliğinden her fırsatta bana çocuk isteyenin çocuk kadar aklı yok aman çocuk yapmak mı bir kez olsun Allah size de hayırlı evlatlar versin dediğini duymadım daha çok borcunuz harcınız var çocuk nenize gerek diyor bilmez ki 7 yıl her bebeğe ağlayarak bakmanın yaşattıığı acıyı.... kendinin var kızlarının var oğullarının var şimdi odamdayım diğer odada söyleniyor söyleniyor kapıları çarpıyor Allah ım bu iftar vakti saatiinde yalvarırım beni selamete çıkar beni kurtarrr :26:
Madem en fazla iki ev otede oturma imkaniniz var, bence fark etmez.. temelini yaptiginiz evde yasayin bi farki Yok....Boyle dehset bi kaynana evlenmenize Nasil mani olamamis zamaninda ona da hayretttt...
Valla burdaki kaynanalari okudukca gidip kendi kv mi opesim geliyor.Allah yardimcin olsun arkadasim.ha ayni ev ha 2 ev otesi.o kadinla ayni sehirde olduktan sonra birsey degismezmis gibi geldi bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?