Kaynana derdi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vallahi imkan olsa aramızda en az 90 km olsun isterim ama imkan yok işte elimiz mahkum canım geçen ay hsg çektirdim özelde muayenelerim özelde bebek için tedavi oluyorum başka bir yerden arsaydı evdi demek tedavimin ertelenmesi demek işte bu nedenlerden ikilemde kalıyorum Allah kimsyi böyle durumlara düşürmesin amin

Madem en fazla iki ev otede oturma imkaniniz var, bence fark etmez.. temelini yaptiginiz evde yasayin bi farki Yok....Boyle dehset bi kaynana evlenmenize Nasil mani olamamis zamaninda ona da hayretttt...

Ben bütün konuyu okumadim daha fakat anladigim kadari ile hep yalnis üstüne yalnis yapilmis.
Haydi diyelim maddi sikintilardan dolayi kv'denlere tasinmak zorunda kaldiniz, gidip beraber yana yana daire yaptirmak hangi akla hizmet ediyor anliyamadim.
Siz yillardir bu kadin ile sikinti yasadiniz, üstüne maddi sikintilar var, yani bu ev karari nasil çikti?

Ve madem maddi sikintilar var, siz niye gidip çalismiyorsunuz? Ve bunun üstüne bide çoçukmu düsünüyorsunuz?

Evden önce, herseyden önce kendi ayaklariniz üzerinizde durmaniz çok önemli. Siz is bulmalisiniz, esinizde daha iyi bir is bulsun, gerekirse 2 iste çalissin fakat bagimsiz olun, hem maddi, hem manevi sekilde. Sonradan evinizi ayirmaya bakin. O 5000 tl'yi sorun etmeyin. Önemli olan huzur, ve emin olun, huzur herhangi bir maddi miktardan daha önemli. Cocuk bir sekilde olur, tedavi ile yada tedavisiz fakat o çoçuk için huzur, mutlu bir anne baba, mutlu bir yuva herseyden daha önemli.

Artik parayi, kv, kp'i düsünmeye gerek yok. Önceligin siz ve evliliginiz olmali.

kaynanamı görmüş gibi oldum.karakter ve agız bozukluğu aynı kaç kurtul yoksa bittin demektir.alahım sen bu insanları bu ramazan günü ıslah et bizden ve huzurumuzu bozmaktan uzak eyle.offfffffffff içim sıkıldı bacım şehir değiştirme imkanın varsa şehir bile değiştir.

Yanlış düşünüyorsun. Eğer kaynanan böyle biriyse rahat edeceğini sanma. Şu an ayrı ev cazip geliyor. Ama bi düşün.. evine her dilediğinde gelecek. Senin ne zaman evde olduğunu bilecek. Evine gelenleri görecek. Ben k.validem le altlı üstlü oturuyorum ama o kadar pişmanım ki. . Benim k.validem seninki kadar değil ama hep bizi dinler eve ne aldığımı biliyor bu çok sinir bozucu çok.. eşinde vazgeçmişken kendini yakma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla burdaki kaynanalari okudukca gidip kendi kv mi opesim geliyor.Allah yardimcin olsun arkadasim.ha ayni ev ha 2 ev otesi.o kadinla ayni sehirde olduktan sonra birsey degismezmis gibi geldi bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar şimdilik başka bir ev için karar aldık. Akşam büyük bir tartışma yaşandı eşimde en geç bir hafta içinde odanızı boşaltıyoruz dedi. kaynana ağzına gelen hakareti döktürdü ben de sakin bir şekilde gülümseyerek karşılığını verdim. içinde ne yılanlar dolaşıyormuş ben de yıllardır arkamdan atıp tuttuklarından ibaret sanıyordum. eşimle bize kimse düğün dernek kurmadı ev bark vermedi ne edindiysek kendimiz edindik düne kadar evimiz de vardı paramızda eşimin iyi niyetinden bir kaç kişi tarafından iş anlaşmalarında dolandırıldı ahirette çooook alacağımız var diye düşünüyoruz en doğrusunu Allah bilir. Eşim çalışmamı istemedi evlendiğimizden beri serbest çalıştığı için ne zaman eve geleceği belli olmuyordu ve ben ona kendi işinde yardımcı oluyor dükkana gidiyor gerekli pc depolamalarını muhasebe işlerini hallediyordum. Şimdi ise geldiğimiz yer bir köy tarlaya gündeliğe gitmeyi bu yaştan sonra beceremeyeceğime göre çalışma imkanım yok. Akşam kaynana yılanı incilerini dökerken dedi ki al bunu götür eşimde dedi ne sen istemiyosun diye karımı atarım ne o istemiyo diye seni ben karımdan memnunum dedi evi de buraya yapmaktan vazgeçtik dedi ne dese beğenirsiniz ben zaten siz o evin yapın tapusunu torunumun üzerine vericektim buna kalmasın dedi KADIN NERELERİ NELERİ DÜŞÜNÜYOR YILANLIĞA BAKAR MISINIZ TORUNU EŞİMİN DAHA ÖNCEKİ EVLİLİĞİNDEN AYRICA EŞİMİN ESKİ EŞİ SATAN SAVURAN BİRİ VERSE BİLE TORUNUNDA EN FAZLA KALACAĞI BİR YIL KALDI KİÇOCUK DAHA 12 YAŞINDA MEVLAM NASIL OYUNLARINI BAŞLARINA GEÇİRİYOR GERÇEKLER BİR BİR DÖKÜLÜYOR..................................................

bence ondan uzaklaşman için bir fırsat bu....
kocan ile konuş eğer biraz daha mesafeli biryer(yani uzak)e gidelim de....
ve birikim yapmaya bak o arsa için para harcama biriktir, kkayınvalidenden uzak bir yere kaççç....

Aynen öyle yapacağım canım şimdi başka bir eve geçeceğim daha sonra da kendimizi toparlayıp mülkiyeti sadece bize ait olan bir arsa alacağız Allah nasip ederse yoksa ben o ölsün diye beklerken o beni öldürecek maazzaallaahh

Ne kadar uzak o kadar iyi
Kadına bak cadı gibi
Okurken şok oldum.
Allah tez zamanda kurtarsın umarım hemen yanından taşınırsınızda diğer eltinizin rahatlığı sizde de olur.

Ne kadar uzak o kadar iyi
Kadına bak cadı gibi
Okurken şok oldum.
Allah tez zamanda kurtarsın umarım hemen yanından taşınırsınızda diğer eltinizin rahatlığı sizde de olur.

amin canım inşaallah geçen ay rahim filmim çekildi yumutlama takibim oldu bu ay hamilelik belirtilerim kuvvetli idrar testi yapmaya cesaretim yok eğer ki bebeğim benimle ise bu halde bana bunları yapıyorsa Rabbim versin layıığını

Hamileliğini o sorunlu kadının yanında geçirmen bu hassas dönemin için çokta sağlıklı olmaz.
Bu arada evden çıkıp kameraya alıp eşine izlettiğinde onun tepkisi ne oldu çok merak ettim?

okurken sok oldum ne bicim insanlar var su hayatta benim kvdemde dahil ama arkadasim anca nasil kurtulursun biliyormusun once onlardan olan hicbir seye ne otur ne ye ic kendiniz kazanin kendiniz yiyin ozaman gihhhh diyemezler biz birlikdeyken gelin su kadar yiyor bu bileziklerde kizlarimin cocuklarinin derdi kvdeyle kayinpederim su daireyi su torunumun ustune yapacam dedi kac sefer esimle tartistilar kizlarinin cocuklarina vermesinin sebebi siz yiyor iciyorsunuz diyordu ne zaman kiiii onlarin yanindan cikdik kendi yagimizla kavruluyoruz gihhhh diyemiyorlar belki 2 yil yalvardilar kiraciyi cikaralim da altkatta gecin cunku eziklemesi kolay olcakdi hayir deyip kestik attik biz birlikdeyken gorumcelerden kocalari cocuklarindan bile azar isitiyorduk esimle kayinpederede soyleyince eee derler tabi benim varligimda yuzuyorsunuz diyordu bizi sucluyordu ki onlar hergun ama hergun bizdelerdi etmedikleri kufurde kalmiyordu coluk cocuk 2 odali eve gelip sere serpe yatip kalkiyorladi sirf bana inatlik yapmaya neden ben birlikde oturuyorum diye bayiliyorum sankideeee simdi tek kelime edemezler mumkun oldugunca onlardan uzak ve kesinlikle tek yumurtalarini bile almayin kesinlikle ben almiyorum vermeye bile kalkinca evde dolu israf olur diyorum almiyorum kafam cooookkk rahat ve uzak oldugumdan fazlada gormuyorlar dahada uzaga tasinacam esimin isi dolasiyla hepden aydan aya gorusecegiz 6 ay sonra benden iyisi olmaz artik

Bence mümkünse başka şehre kaçın arkadaşım. Bayramlarda bile gitmem ben öyle insanın evine,yine de büyük konuşmayayım da .Allah yardımcınız olsun

Bu yorumunu okuynca gozlerm doldu icim bi garip oldu kendimi senin yerine koydum dusundum ck sabirliymissiniz ben kesin katil olurdum esimin teyzesiyle benm teyzemin dugunu ayni gun ben teyzemin dugunune gidicem dedim kv o geldimi dugunune dedi bende o sizi ilgilendirmz ben gelmeselerde giderm dedm ben bu soze dayanamiyorsam sizi dusunemedm inss biran once kurtulursunuz bol bol dua edin vakia suresini okuyun AKSAM namazlarndan sonra faydasini goruceksinizdir

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Madem en fazla iki ev otede oturma imkaniniz var, bence fark etmez.. temelini yaptiginiz evde yasayin bi farki Yok....Boyle dehset bi kaynana evlenmenize Nasil mani olamamis zamaninda ona da hayretttt...

iki ev ötesi onun arsası değil en azından benim yerimde oturuyorsunuz diyemiyecek zaten onun arsasına yapacağımız evi de kimin üstüne yapacağını düşünmeye başlamış şimdiden yapar mıyım hiç onun dibine ev ben yapayım o kime dilerse varmeye kalksın olmaz öyle iş uyandıran Mevlama şükürler olsun

arkadaşım kaynanan belli ki iyi biri Allah daha iyi etsin ki pişmiş aşınıza su katamasın ben dualarımla ayaktayım yoksa şimdiye çoktan bakırköy de tedaviye alınırdım bunlar daha ne ki benim çilem çocukluğumdan çocukluğuma inersek hiç çıkamayızzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…