- Konu Sahibi meneksem59
-
Ne kadar uzak o kadar iyi
Kadına bak cadı gibi
Okurken şok oldum.
Allah tez zamanda kurtarsın umarım hemen yanından taşınırsınızda diğer eltinizin rahatlığı sizde de olur.
Hamileliğini o sorunlu kadının yanında geçirmen bu hassas dönemin için çokta sağlıklı olmaz.
Bu arada evden çıkıp kameraya alıp eşine izlettiğinde onun tepkisi ne oldu çok merak ettim?
okurken sok oldum ne bicim insanlar var su hayatta benim kvdemde dahil ama arkadasim anca nasil kurtulursun biliyormusun once onlardan olan hicbir seye ne otur ne ye ic kendiniz kazanin kendiniz yiyin ozaman gihhhh diyemezler biz birlikdeyken gelin su kadar yiyor bu bileziklerde kizlarimin cocuklarinin derdi kvdeyle kayinpederim su daireyi su torunumun ustune yapacam dedi kac sefer esimle tartistilar kizlarinin cocuklarina vermesinin sebebi siz yiyor iciyorsunuz diyordu ne zaman kiiii onlarin yanindan cikdik kendi yagimizla kavruluyoruz gihhhh diyemiyorlar belki 2 yil yalvardilar kiraciyi cikaralim da altkatta gecin cunku eziklemesi kolay olcakdi hayir deyip kestik attik biz birlikdeyken gorumcelerden kocalari cocuklarindan bile azar isitiyorduk esimle kayinpederede soyleyince eee derler tabi benim varligimda yuzuyorsunuz diyordu bizi sucluyordu ki onlar hergun ama hergun bizdelerdi etmedikleri kufurde kalmiyordu coluk cocuk 2 odali eve gelip sere serpe yatip kalkiyorladi sirf bana inatlik yapmaya neden ben birlikde oturuyorum diye bayiliyorum sankideeee simdi tek kelime edemezler mumkun oldugunca onlardan uzak ve kesinlikle tek yumurtalarini bile almayin kesinlikle ben almiyorum vermeye bile kalkinca evde dolu israf olur diyorum almiyorum kafam cooookkk rahatve uzak oldugumdan fazlada gormuyorlar dahada uzaga tasinacam esimin isi dolasiyla hepden aydan aya gorusecegiz 6 ay sonra benden iyisi olmaz artik
hayır duaların için Allah razı olsun canım inşaallah kurtulurum o kadından eşime iki gün evvel dedim ki bir insan bir insandan meğer ne kadar nefret edebiliyormuş şimdi eve vardığımızda annenin cenazesiyle karşılaşsak gözümden bir damla yaş gelmez dedim sustu bişey diyemedi Allah korusun gecinden versin demek bile diline değmediiii
Gerçekten kötü kalpli biri demekki kuzum öz evladı bile bunun farkında, yazık gerçekten.
arkadaşım kaynanan belli ki iyi biri Allah daha iyi etsin ki pişmiş aşınıza su katamasın ben dualarımla ayaktayım yoksa şimdiye çoktan bakırköy de tedaviye alınırdım bunlar daha ne ki benim çilem çocukluğumdan çocukluğuma inersek hiç çıkamayızzz
Allah yardimcin olsun canim.sabret ama kendini ezdirme.insallah kurtulursun o kadindan tez zamanda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arsa onun diye, sizin yaptiginiz evi kime isterse ona mi verecek Yani... Yok yaaaaa...
Selamunaleykum arkadaşlar zatı muhterem kv. kavgamızın ertesi günü eşimden özür dileyerek diyormuş ki o bana söyledi ben ona söyledim kalbimi çok kırdı ama elalem içinde başkasının evine taşınmak olmaz oturun burada evinizi yapın çıkın diyormuş... BEN DE YİNE ALLAH'a HAVALE EDEREK KONUŞMAYA ÇALIŞTIM ANNEMDEN CEVİZ GETİRMİŞTİM DEDİM BENİM CEVİZİM VAR DEDİ YARDIM EDEYİM SANA DEDİM GEREK YOK DEDİ hala bir kasılmalar bir surat napayım ben şimdi bu kadına bana kafayı yediriyor. Bir an önce aynı bahçeye de olsa evimi yapıp buradan kurtulmalıyım isterse ölürken evimi düşmanıma bağışlasın o onun adaletsizliği olur ve ben şimdi diyorum ki Allah ne yazdıysa onu göreceğiz diyelim benim evimi bana bırakmamalarını tembihledi vasiyet etti yada önünde sonunda beni ve eşimi ayırdı ona sadece yapacağım tek ah olur kıyamete kadar mezarında dik dursun .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?