kaynana eltii arkamda durmayann eş

eşinizin ailesine gitme konusunda neden bu kadar taviz verdiniz siz her istediğinizde ailenizi görmeye gitmiyorsanız onunkilerede gitmiceksiniz her iki tarafında eşit tutulması gerek.. önce bu gelme gitme sorununu çözün elti işi çerez yani

Lütfen bana yanlış konuştuğum cümleleri yazarmısın
bırakk arkadasım kasmaya gerek yookk
Aynen arkadaşım ya anlatamadım arkadaslara,
Arkadaş moreli bozuk diye yanlıs yazmıs diyorum uzadı da uzadı yani
pişman oldum zaten arkadaşlarr bidaha konu açmam.buda ders olduu.atanamayıp kafayıı yıyenlerr benim imlama taktılarr.okuyamayabilirsinn yokk ne biçim kamu personeli bilmem ne hakaretee vardı resmennn.okuyamadım dersinn bende sana teşekkür ederimm bune anlamadımm benn.gençlikk bu ve bunun ğibii ögretmenler yüzünden bu haldee.yazıklar olsunn.

Konu sahibine yorum yapmayıp yorumları eleştirenler asıl siz çok komiksiniz.
Senin değerli görüşlerin nedir bir de onu yazaydın.
Bence aile icindeki insanlar hepsi ayri ayri problemli birbirlerine saygilari yok dolayisiyla herkes kafasina gore bir laf ediyor. Evli degilim hamile degilim bekara bosanmak kolay derler o yuzden ben olsam boyle bir iliskiyi surdurmeZdim. Ama tabi ki yapilmasi gereken sey esine cemkirmek aglamak kavga etmek degil her seyden once SEVGILI olduklarini hatirlayip tatli dille oturup onu uzen seyleri konusmak.. Eltiymis kaynanaymis bunlar degil mesele. Esinin gozlerinin icine bakip sarilip anlayisli olmasini bazi seyleri basbasa yasamalari gerektigini ailelerin mudahale etmemesi gerektigini tatli dille anlatmak ve evliliklerinin tadini cikarmak.. Neden bu ulkede evlenince insanlar olaya farkli gozle bakiyor anlamiyorum. Birbrini seven iki insan evleniyor ve birlikte yasiyorlar bundan guzel bir sey mi var .. Bu bir antlasma degil en basta sevgili oldugunu unutmamak gerekiyor ciftlerin. Begendiniz mi cevabimi hanimefendi?

Bana değil konu sahibine yap yorumunu.

Valla Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemedim. Hamileymişsiniz bir de.. Hamile olmasaydınız kesinlikle ayrıl derdim..
Aileniz ne düşünüyor bu konuda? Eşinizi biraz olsun kendinize çekmeyi başarabilirseniz kesinlikle yuvanızı bozmayın, ama değişmezse eşiniz; böyle de bir ömür geçmez ki :/ O kaynana her şeyinize karışır

Şu cümlelerin ne kadar çirkin. "Atanamayıp kafayı yiyenler" ne demektir? İnsanlar ne zorluklar çekiyor kaç puan alıp atanamıyorlar sen gelip bir de hakaret etmişsin çok ayıp. Konuyu acele yazmışsın hadi bir bahanedir diyelim eleştirenlere hakaret ederken bile düzgün yazmıyorsun ne kelimeleri ne cümleleri.

:))

Canım bence sen üstüne alınma konu sahibini çileden cıkarttılar çünkü derdi vardı yazısını , mesleğini eleştirdiler oda patladı en sonunda

Canım bence sen üstüne alınma konu sahibini çileden cıkarttılar çünkü derdi vardı yazısını , mesleğini eleştirdiler oda patladı en sonunda

Anladım onu o kısmına peki ama cidden o ifade çok çirkin. Çünkü burada okuyoruz bir sürü insan atanamayan o kadar hassas bir konuyken o şekilde söylenmemesi gerek.

Anladım onu o kısmına peki ama cidden o ifade çok çirkin. Çünkü burada okuyoruz bir sürü insan atanamayan o kadar hassas bir konuyken o şekilde söylenmemesi gerek.
Konu sahibiyle daha önceden muhabbetimde yok bu konuda gördüm
onunda bu yazıyla atanmasına laf ettiler oda hersey karsılıklı sonuçta cevap verdi

Elyazisi nedir imla ne demektir bi ogrenin vallahi cok atarlisiniz keske kocaniza da bu yonunuzu gosterseymissiniz bavul gibi gel al demezmis en azindan Sizin yerinizde olsam 3 ay once bosamistim terbiyesizi

Önceki yorumlarda biri ne güzel yazmis; burada cevap verirken gösterdigin disi, esine ve esinin ailesine gösterseydin böyle bir konu bile acmak zorunda kalmazdin. "Gelip alin kizinizi" diye aileni arayan kocanla hic birsey olmamis gibi barisip babana karsi savunmussun. Ama eltinle konusacak diye "amanin bi akil verin" diye konu acmissin. Yanlis yerlerde yanlis tepkiler. Sanirim en büyük sorun bu.

Keşke 1 kız evlatları olsaymış. Bakalım öyle kolay mıydı ailesini arayıp gelin alın demek. Ben bu aileleri anlamıyorum yahu!
Çok mu mutlu olacaklar evlatlarının yuvası yıkılınca? Hem erkek nasıl erkek ki, eşini babasının lafıyla ezdirip önlerine atıyor?
Bence bir süre ne ailesiyle görüşün, ne de eşinize bu konuyu açın. Elbet torunlarını görmek isteyecek ve özür dileyecekler.Kozlar sizin elinizde. Sabır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…