- 27 Mart 2017
- 7
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi kapsizkaplumbaa
-
Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Annesiz birini bulacaksın
Başlığı komik bulup geldim içerik daha da komikmiş:) Neden fobin var daha önce kaynana mı ısırdı?
kayanna ile evlenmeyeceksin ki neyin fobisi ?Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Yazdığının fotosunu çektim. Bu kadar net anlatılırdı ancak.Benimde fare fobim var.Fareyle ayni evde yasamadigim ve gordugumde tepki verdigimde aramizda sorun olmuyor
Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Buraya bakma sen , şikayeti derdi olanlar yazıyor buraya, herkes kötü olacak diye bişey Yok.Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Arkadaşa sormuşsun ama ben sazanlık yapayım. Benim ki tamamen bdv kaynaklı. Vazgeçemiyorum da okumaktan.babaannenden mi kaynaklı yoksa çok BDV ye takılmaktan mı bu fobi
Arkadaşa sormuşsun ama ben sazanlık yapayım. Benim ki tamamen bdv kaynaklı. Vazgeçemiyorum da okumaktan.
Tesekkur ederimYazdığının fotosunu çektim. Bu kadar net anlatılırdı ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?