Kaynana fobisi

Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim

aynı evde oturmayacaksan
eşinin her dediğine susup, yutmayacaksan, korkacak birşey yok

benim kayınvalidem de gayet iyi ve anlayışlıydı
20 sene oldu hala öyle, hiç değişmedi, Allah onu başımızdan eksik etmesin hiçbir zaman

Kaçarı yok bunun yaşıyorsa öyle yada böyle kaynanalık yapacaktır. Kabullenmek dışında bi çözüm yok.

Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
kayanna ile evlenmeyeceksin ki neyin fobisi ?

Her insan evladının bu dünyada bir babası olduğu gibi doğal olarak da bir de annesi var. Yani bu fobini ne yapıp ne edip aşmanı öneririm.

Öyle her kaynanada bu forumda açılan konulardaki gibi değil. Ön yargılı hareket etme derim bu konuda.

Belki çok anlayışlı bir kayınvalide olacak sana. Çok iyi anlaşacaksınız belki.

ne yapmaliyim
Buraya bakma sen , şikayeti derdi olanlar yazıyor buraya, herkes kötü olacak diye bişey Yok.
Benim kayınvalidem olmasa ben dağılırım kesin, Allah uzun ömürler versin ona

Kaynana fobisi de iyiymiş literatüre katacağım BDV kadınları sayesinde inşallah sfjdkh. Eşiniz size saygılı oldukça herkes saygılı olur, fobi olacak bir durum da kalmaz. Eşiniz de ana kuzusu mıymınık bir şey olursa o zaman endişelenin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…