Kaynana fobisi

Peki nasıl yaptın bunu? Eşini nasıl ikna ettin? Taktik istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
bdv de çok takılma zamanla geçer çünkü burdaki konular çoğunlukla kV ile ilgili

Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Sonuçta oğlu ile evleneceksin.o yüzde gözünde o kadar büyütme.saygili ve seviyeli davran.mesafeni her zaman koru ve samimi davranman yeter.o da insan sonuçta ona kaynana gözüyle bakmak.O seni sitrese sokar

ne yapmaliyim
Genelde sevgililik döneminde kv çok iyi ve anlayışlı olurlar. Hepsi birer sevgi kelebeğidir.

Ama evlenince metamorfoz geçiriyorlar.

Tek önerim kv ile sorun yaşarsanız anında uygun üslupla tepkinizi koyunuz.
Annesidir büyüktür şudur budur deyip alttan almayınız. Sonra alttan aldığınız şeylerin altında ezilirsiniz.

Peki nasıl yaptın bunu? Eşini nasıl ikna ettin? Taktik istiyorum.
Hiçbirsey yapmadım
Eşim ailemi cok seviyor
Ailem eşime cok düşkün
Eşim de bunub farkında gercekten sevildiğinin

Eşimin ailesiyle de farklı sehirlerdeyiz
Eşim gidelim falan demez hiç ailesine
Dedim ya anca senede bir falan birlikte gider bir gece kalır döneriz

Özel birsey yapmadım
O da farkındadir belki ailesinin yapmacık oldugunun
Telefon da etmez eşim ailesine ayda bi kere falan arar annesini
Annesi de haftada bir eşimi arar
Eşim annesini cok sever kıyamaz ama öyle sürekli mıç mıç bi halleri yok

Eski evliliğimde eşim haftada bir annesine gtmek isterdi
Beni de sürüklerdi hep
Ben gtmekten bıkınca ve gtmemeye baslayınca bosandık
Taktikle olacak iş değil bence bu
Tamamen yapısal

Belki kaynannizin da gelin fobisi vardır.zaten o seni gelin sen onu kaynana bildikce illaki birseyler batar.insan yeri geliyor annesiyle bile tartışıyorve unutuyorsun..ama aynı tartisma kaynana ile olsa arada kin ve küslük oluyor.kişiler kendi sınırlarını bilirse ve bunu karşıdakine kırmadan tabi hissetirirse sorun yaşanmaz diyorum..

Öncelikle neden kaynana fobin var onu merak ettim. Yaşanmış acı bir tecrüben var mı kaynana ile ilgili? Yoksa sadece çevrende duyup gördüklerinden dolayı mı fobi edindin?
Merhaba,erkek arkadaşım kayinvaldiemle tanıştırdı beni kadin en baslarda cok iyiydi ama kizim canim kizimdo simdi artik yeter kendi terliğini kendin giy dmeye başladı ama oğlunun yaninda farkli davraniyor ne yapsam bilemiyorum sizofrene bağladım.

kesinlikle katılıyorum. suanda sevgiliyiz mesela ama simdiden basladioglunun yaninda baska biz tekken baska kadin. yilaaaan

Şimdiden böyleyse yandın. İkiyüzlü kaynana en kötü modeldir

Ama bu bende de var gerçekten ya.
Gerci benim ki sağolsun kv sayesinde tecrübe ile oluştu.. .
Bugün bir arkadaşa gittim.yasli teyZe annesi sandım konuştuk falan sonra kayinvalidem deyince en uzak en uc köşeye kaçtım.oynatmaya az kaldi galiba
Ama bu fobide kadınlar kulübü ve bir derdim varın da etkisi az degildegil

Yani evlenecek adam gibi adam buldunda kaynanaya mı taktın daha evlenmeden.korkma evleneceğin adam adam gibi adamsa kaynanan kötüde olsa ezdirmez seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…