- Konu Sahibi kapsizkaplumbaa
-
Başlığı komik bulup geldim içerik daha da komikmiş:) Neden fobin var daha önce kaynana mı ısırdı?
Benim için zekvtibeni nasıl güldürdünüz!
Peki nasıl yaptın bunu? Eşini nasıl ikna ettin? Taktik istiyorum.Böyle birsey var:)
Ayr sehirlerdeyiz kv ile
En son bize geleli bir bucuk yıl oldu:)
Kendi ailemle de aramızda 30 km var
Ayda bi gelirler yemeğe ya da caya 3-4 saat durur giderler
Eşimin ailesine de biz senede anca gideriz
Kendi aileme de 2-3 haftada bir
Eşime kalsa annemlere her hafta gtmek ister ama ben evimde dinlenmeyi sectiğim için ara acılır biraz
bdv de çok takılma zamanla geçer çünkü burdaki konular çoğunlukla kV ile ilgiliMerhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
doldurusa da getiriyor insani şahsen ben bile okuzun altında buzağı aramaya başladımya bence kaynanası ya da kaynana adayı iyi olanlar kaynana konularını okumasın, valla insanların aklına olmadık şeyler getiriyorlar
doldurusa da getiriyor insani şahsen ben bile okuzun altında buzağı aramaya başladımya bence kaynanası ya da kaynana adayı iyi olanlar kaynana konularını okumasın, valla insanların aklına olmadık şeyler getiriyorlar
Sonuçta oğlu ile evleneceksin.o yüzde gözünde o kadar büyütme.saygili ve seviyeli davran.mesafeni her zaman koru ve samimi davranman yeter.o da insan sonuçta ona kaynana gözüyle bakmak.O seni sitrese sokarMerhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Genelde sevgililik döneminde kv çok iyi ve anlayışlı olurlar. Hepsi birer sevgi kelebeğidir.Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Hiçbirsey yapmadımPeki nasıl yaptın bunu? Eşini nasıl ikna ettin? Taktik istiyorum.
Kaynana candır
Merhaba,erkek arkadaşım kayinvaldiemle tanıştırdı beni kadin en baslarda cok iyiydi ama kizim canim kizimdo simdi artik yeter kendi terliğini kendin giy dmeye başladı ama oğlunun yaninda farkli davraniyor ne yapsam bilemiyorum sizofrene bağladım.Öncelikle neden kaynana fobin var onu merak ettim. Yaşanmış acı bir tecrüben var mı kaynana ile ilgili? Yoksa sadece çevrende duyup gördüklerinden dolayı mı fobi edindin?
kesinlikle katılıyorum. suanda sevgiliyiz mesela ama simdiden basladioglunun yaninda baska biz tekken baska kadin. yilaaaanGenelde sevgililik döneminde kv çok iyi ve anlayışlı olurlar. Hepsi birer sevgi kelebeğidir.
Ama evlenince metamorfoz geçiriyorlar.
Tek önerim kv ile sorun yaşarsanız anında uygun üslupla tepkinizi koyunuz.
Annesidir büyüktür şudur budur deyip alttan almayınız. Sonra alttan aldığınız şeylerin altında ezilirsiniz.
Şimdiden böyleyse yandın. İkiyüzlü kaynana en kötü modeldirMerhaba,erkek arkadaşım kayinvaldiemle tanıştırdı beni kadin en baslarda cok iyiydi ama kizim canim kizimdo simdi artik yeter kendi terliğini kendin giy dmeye başladı ama oğlunun yaninda farkli davraniyor ne yapsam bilemiyorum sizofrene bağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?