- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi kapsizkaplumbaa
-
Ya da mutlu kaynana gelin hikayelerinin yer aldığı bir bölüm açılsın.ya bence kaynanası ya da kaynana adayı iyi olanlar kaynana konularını okumasın, valla insanların aklına olmadık şeyler getiriyorlar
Ya da mutlu kaynana gelin hikayelerinin yer aldığı bir bölüm açılsın.Azıcık psikolojimiz düzelsin
Bende de oldu o. Kv konusunda değil ama birçok konu da ufkum genişledi diyebilirim bdv sayesinde. İnsanın gözü açılıyor burada. Daha uyanık oluyorsun.ya da bilmiyorum okuyun ama etkilenmeyin, mesela ben gençken çok aptaldım, herşeye saf saf bi sebebi vardır diye iyi niyetle bakardım, gerçek yüzünü görmem yıllar aldı, ama belki o zaman BDV diye bişey olsaydı gerçek yüzünü bi kaç ayda anlar bir sürü vakit kazanırdım
Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Benim en büyük sorunum şu mesela; eşimle ile ailelerden uzak yerde yaşarsak kvnin evime gelmesini istemem ama kendi ailem istediği kadar gelsin kalsın isterim. Böyle bir şey mümkün değil değil miYok mu bu işin çıkar yolu ya. Ya da şöyle yazayım. İki ailenin de uzun süre kalmasını istemem. Bu sanırım daha doğru oldu. Diğeri kulağa çok bencilce geliyor.
1 hafta 10 gün kafidir bence deDeğil ki bence doğru da değil. Sen nasıl aileni istiyor isen eşin de ister normal olarakBence de çok doğru değil ister onun ailesi ister sizin aileniz tadında kıvamında 1 hafta veya 10 gün kalsınlar tatlı olur öyle
Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Öncelikle neden kaynana fobin var onu merak ettim. Yaşanmış acı bir tecrüben var mı kaynana ile ilgili? Yoksa sadece çevrende duyup gördüklerinden dolayı mı fobi edindin?Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımın annesi cok iyi ve anlayisli bir kadin olmasina rağmen kaynana fobimi aşamiyorum. bu yuzden evlilikten kaciyorum
ne yapmaliyim
Böyle birsey var:)Benim en büyük sorunum şu mesela; eşimle ile ailelerden uzak yerde yaşarsak kvnin evime gelmesini istemem ama kendi ailem istediği kadar gelsin kalsın isterim. Böyle bir şey mümkün değil değil miYok mu bu işin çıkar yolu ya. Ya da şöyle yazayım. İki ailenin de uzun süre kalmasını istemem. Bu sanırım daha doğru oldu. Diğeri kulağa çok bencilce geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?