Kaynana geldi maalesef

Yuhh yani siz nasıl oldurmussunuz peki gerçekten manyak evinize almasaniz haklısınız eşiniz ne dedi bu duruma

Yuhh yani siz nasıl oldurmussunuz peki gerçekten manyak evinize almasaniz haklısınız eşiniz ne dedi bu duruma
Maksat çirkeflik olunca her konuyu bana bağlamada ustaydı.
Eşim ne desin, kadın laftan anlamıyor.

Esinde pek masum degil bana gore.. eger haberi varsa ve haberim yok diyorsa baya yalan soyluyor sana…kv ise ayri bi yuzsuz bence, kopek bile istenmedigi kapida durmaz derler. Bile bile gelmek emin ol seni germek icin.
Bilmiyorum belki kaynana son anda söylemiş olabilir. Eşim evde tartışma çıkmasın diye söylememiş olabilir.
Kesinlikle çok yüzsüz, utanmaz onu istemediğimi bile bile inadına geliyor.

Bilmiyorum belki kaynana son anda söylemiş olabilir. Eşim evde tartışma çıkmasın diye söylememiş olabilir.
Kesinlikle çok yüzsüz, utanmaz onu istemediğimi bile bile inadına geliyor.
Dikkat et kendine seni hasta ediyor bu durum.. fiziksel yasiyorsun bile ishal kabiz vs. Belki
Yemene etki ediyor.. kriz filan gelebilir. Derin nefes al zor durumlarda.. yani ya gelmeyecek size ya da sen evden uzaklas o geldiginde olmaz mi?

Dikkat et kendine seni hasta ediyor bu durum.. fiziksel yasiyorsun bile ishal kabiz vs. Belki
Yemene etki ediyor.. kriz filan gelebilir. Derin nefes al zor durumlarda.. yani ya gelmeyecek size ya da sen evden uzaklas o geldiginde olmaz mi?
Öğlen çıktım evden, daha yeni geldim. Eşime onu en kısa zamanda gönder dedim. Yarın sabah gidiyor inşallah.

Öğlen çıktım evden, daha yeni geldim. Eşime onu en kısa zamanda gönder dedim. Yarın sabah gidiyor inşallah.
Hadi gozun aydin insallah gider, nihayetinde orasi senin evin.. uzaktan mi geliyor ki sizde kaliyor? En azindan dipdibe degilsiniz demek ki..

Çocukları karıştırmayın bence. Aksine ileride sizi çok yanlış anlarlar kaynananızı kötülediğiniz için. Gerek yok. Hem eşinizle aranız kötü bi şekilde bozulur hem de çocuklarla. Ayrıca böyle yapacağınıza direk kaynananız ile konuşun gerekirse tartışın daha iyi kullandığı kelimelerin yanlış olduğunu söyleyin. Başka ne gibi problemleriniz var bilmiyorum ama yapacakta bi şey yok açıkçası.

Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
Kesinlikle gelip kalmasın.
Saçma sapan şeyler yapar çocuklara kötü örnek olur.
Çocuklara yaptığı şirinlikler ayağını tamamen evden kesmemek için
Torunlarını çok sevse anaları babaları boşansın diye kendini paralamazdı.
Böyle biri vardı tanıdığımız iyi düşünmek isterdim ama düşünemiyorum. Kalpleri çok kötü

Esin annesini valizini alip memleketine geri goturecek. Her kadin, sadece anne diye iyi davranilmayi, kotu davranislari goz ardi edilmeyi hak etmiyor. Size onlari yapan bir kadinin, o eve gelmemesi, gelse de fazla durmadan gonderilmesi gerekli. Torununu seven gelini ile oglu bosansin diye yillarca ugrasmaz. Sizi deli etmek icin geliyor bence sadece. Cocuklar buyuyunce anlatirsin yaptiklarini, gorusup gorusmemeye kendileri karar verecekleri yasi bekleyin bence.

Kadın artık yılmış yapılanlardan, az haksızlığa uğramamış.
Acaba böyle mi yapsam diye düşünmüş yani ne var bu kadar abartacak.
Çoğu kişi çocukları karıştırmayın dedi zaten.
Bu kadar haksızlığa uğramış bir kadının bu kadarcık yanlış düşüncesi de olsun. Konuyu okuyun fazla yükselmeden.

Düşündükleriniz çok kötü. O çocukların babannesi ne olursa olsun. İlgileniyormuş da. Kendi aranızdaki problemlere çocuklarınızı karıştırmayın. Bu sizi kaynananızdan daha alçak biri yapar. Eğer bu kadar sizin enerjinizi emiyorsa boşanabilirsiniz hala. Düğün gününün geçmesi buna engel değil.

Konunun devamını şimdi okudum. Evet yaşadıklarınız kötü. Ama hiçbir çocuk sizin nefretinizi taşımamalı. Kaynananız kötü bir kaynana ama iyi bir babaanne olabilir. Çocuklar onun yanından ayrılmak istemiyorsa hiç gerçekten iyi anlaşıyorlardır. Bir hata yapmayın.

Normal gelin kaynana sürtüşmelerinde dediğinize sonuna kadar katılırım.Torunlarinin annesi babasından ayrılsın diye çabalayan kadın net kötü babannedir .Çünkü kendi bencilligi için torunlarının mutsuz olması umrunda degil

Almayın baştan eve madem bu kadar sorun yasandı. Anlattığınız gibiyse olaylar,görüşmek zorunda değilsiniz

Demek ki yeterince canin yanmamis ki boyle diyorsun

Ya bu Allah rizasida abartiliyor Allahim beni affet boyle konustugum icin. Allah bize ey kulum salak olun psikolojinizi bozdurun demiyordur herhalde kusura bakma, benim annemde herseye Allah rizasi icin diye diye cok iyi niyetini kullandirtti yillarca, sonuc ne oldu? Yine yaranamadi bi halta yaramadi.. Allahin rizasini kazanmak isteyen yoksul birine yardim etsin, cocuk sevindirsin okutsun. Boyle nankor kisiliklere sirf anne olmus diye kendink kullandirtmasin, psikolojisi bozulmasin

Aynen sonuna kadar katiliyorum. Bende bir anneyim ama sadece anne oldugum icin, onlari dogurdugum icin (ki o en kolay kismi) onlarin hayatini istedigim gibi yonetecegim anlamina gelmiyor. Istedigim herseyi yapmak zorunda degiller. (Belli bir yasa kadar evet ama koskoca saci basi agirmis olduklarinda ne hakla bu kadar karisirim. Ya Rabbim yinede buyuk konusmaktan sana siginirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…