- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
Yuhh yani siz nasıl oldurmussunuz peki gerçekten manyak evinize almasaniz haklısınız eşiniz ne dedi bu durumaBenim kaynana da saf kötü. En büyük oğluyla bir olup kocasını kandırarak, malları oğlunun üstüne aldılar, kızlarına mal vermemek için.
Sonra kocası öldü kalp krizinden, bana sen öldürdün dedi. Öyle bir manyak.
Maksat çirkeflik olunca her konuyu bana bağlamada ustaydı.Yuhh yani siz nasıl oldurmussunuz peki gerçekten manyak evinize almasaniz haklısınız eşiniz ne dedi bu duruma
Bilmiyorum belki kaynana son anda söylemiş olabilir. Eşim evde tartışma çıkmasın diye söylememiş olabilir.Esinde pek masum degil bana gore.. eger haberi varsa ve haberim yok diyorsa baya yalan soyluyor sana…kv ise ayri bi yuzsuz bence, kopek bile istenmedigi kapida durmaz derler. Bile bile gelmek emin ol seni germek icin.
Dikkat et kendine seni hasta ediyor bu durum.. fiziksel yasiyorsun bile ishal kabiz vs. BelkiBilmiyorum belki kaynana son anda söylemiş olabilir. Eşim evde tartışma çıkmasın diye söylememiş olabilir.
Kesinlikle çok yüzsüz, utanmaz onu istemediğimi bile bile inadına geliyor.
Öğlen çıktım evden, daha yeni geldim. Eşime onu en kısa zamanda gönder dedim. Yarın sabah gidiyor inşallah.Dikkat et kendine seni hasta ediyor bu durum.. fiziksel yasiyorsun bile ishal kabiz vs. Belki
Yemene etki ediyor.. kriz filan gelebilir. Derin nefes al zor durumlarda.. yani ya gelmeyecek size ya da sen evden uzaklas o geldiginde olmaz mi?
Hadi gozun aydin insallah gider, nihayetinde orasi senin evin.. uzaktan mi geliyor ki sizde kaliyor? En azindan dipdibe degilsiniz demek ki..Öğlen çıktım evden, daha yeni geldim. Eşime onu en kısa zamanda gönder dedim. Yarın sabah gidiyor inşallah.
Sizin çocuklar büyüktür bencede çıkıp gidebilirsiniz.Öğlen çıktım evden, daha yeni geldim. Eşime onu en kısa zamanda gönder dedim. Yarın sabah gidiyor inşallah.
Evet uzak çok şükür.Hadi gozun aydin insallah gider, nihayetinde orasi senin evin.. uzaktan mi geliyor ki sizde kaliyor? En azindan dipdibe degilsiniz demek ki..
Çocukları karıştırmayın bence. Aksine ileride sizi çok yanlış anlarlar kaynananızı kötülediğiniz için. Gerek yok. Hem eşinizle aranız kötü bi şekilde bozulur hem de çocuklarla. Ayrıca böyle yapacağınıza direk kaynananız ile konuşun gerekirse tartışın daha iyi kullandığı kelimelerin yanlış olduğunu söyleyin. Başka ne gibi problemleriniz var bilmiyorum ama yapacakta bi şey yok açıkçası.Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Kesinlikle gelip kalmasın.Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
Kadın artık yılmış yapılanlardan, az haksızlığa uğramamış.bilemem ne kadar dogrudur yasadiklari ama cocuklardan nasil soguturum diye okuyunca sinirlerim alt üst oldu benim kv melek degildi ne kötülükler gördüm kendisinden lakin aklimin ucuna gelmedi ne oglundan sogutmayi araya mesafe koymayi nede torunlarindan sogutmayi herkes neyi kime ne yasatiyorsa kendisine geri döner bir sekilde ben böyle düsünüyorum
Konunun devamını şimdi okudum. Evet yaşadıklarınız kötü. Ama hiçbir çocuk sizin nefretinizi taşımamalı. Kaynananız kötü bir kaynana ama iyi bir babaanne olabilir. Çocuklar onun yanından ayrılmak istemiyorsa hiç gerçekten iyi anlaşıyorlardır. Bir hata yapmayın.Düşündükleriniz çok kötü. O çocukların babannesi ne olursa olsun. İlgileniyormuş da. Kendi aranızdaki problemlere çocuklarınızı karıştırmayın. Bu sizi kaynananızdan daha alçak biri yapar. Eğer bu kadar sizin enerjinizi emiyorsa boşanabilirsiniz hala. Düğün gününün geçmesi buna engel değil.
Normal gelin kaynana sürtüşmelerinde dediğinize sonuna kadar katılırım.Torunlarinin annesi babasından ayrılsın diye çabalayan kadın net kötü babannedir .Çünkü kendi bencilligi için torunlarının mutsuz olması umrunda degilKonunun devamını şimdi okudum. Evet yaşadıklarınız kötü. Ama hiçbir çocuk sizin nefretinizi taşımamalı. Kaynananız kötü bir kaynana ama iyi bir babaanne olabilir. Çocuklar onun yanından ayrılmak istemiyorsa hiç gerçekten iyi anlaşıyorlardır. Bir hata yapmayın.
Demek ki yeterince canin yanmamis ki boyle diyorsunbilemem ne kadar dogrudur yasadiklari ama cocuklardan nasil soguturum diye okuyunca sinirlerim alt üst oldu benim kv melek degildi ne kötülükler gördüm kendisinden lakin aklimin ucuna gelmedi ne oglundan sogutmayi araya mesafe koymayi nede torunlarindan sogutmayi herkes neyi kime ne yasatiyorsa kendisine geri döner bir sekilde ben böyle düsünüyorum
Ya bu Allah rizasida abartiliyor Allahim beni affet boyle konustugum icin. Allah bize ey kulum salak olun psikolojinizi bozdurun demiyordur herhaldeBen hala sindirebilmis değilim bir kere bile karşılık vermedim içime attım şimdi konu sahibi gibi görünce midem almıyor Allah rızası için diyorum hep ama diğer taraftan da o Allah rızası demedi çok kırdı beni bilmiyorum yani onu her gördüğümde depresiyor yaralarım
Aynen sonuna kadar katiliyorum. Bende bir anneyim ama sadece anne oldugum icin, onlari dogurdugum icin (ki o en kolay kismi) onlarin hayatini istedigim gibi yonetecegim anlamina gelmiyor. Istedigim herseyi yapmak zorunda degiller. (Belli bir yasa kadar evet ama koskoca saci basi agirmis olduklarinda ne hakla bu kadar karisirim. Ya Rabbim yinede buyuk konusmaktan sana siginirimEsin annesini valizini alip memleketine geri goturecek. Her kadin, sadece anne diye iyi davranilmayi, kotu davranislari goz ardi edilmeyi hak etmiyor. Size onlari yapan bir kadinin, o eve gelmemesi, gelse de fazla durmadan gonderilmesi gerekli. Torununu seven gelini ile oglu bosansin diye yillarca ugrasmaz. Sizi deli etmek icin geliyor bence sadece. Cocuklar buyuyunce anlatirsin yaptiklarini, gorusup gorusmemeye kendileri karar verecekleri yasi bekleyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?