Kaynana geldi maalesef

Evet eşim uyarıyor ama kadının umrunda değil.
size idare et dediği gibi konuşuyorsa annesiyle anlamıyor olabilir ...
kayınvalidem sizinkinden geri kalmaz emin olun , eşim annesiyle 2 sene konuşmadı ya benimde kendi ailem olduğunu, karıma saygılı savranmak gerektiğini kabul edersin ya da beni birdaha göremezsin hayatımda huzur istiyorum, senin sorunun karımla değil benimle,beni sevsen böyle yapmazdın git tedavi ol dedi . 2 sene konuşmadı annesiyle .

2 sene içinde kayınvalidem akrabalarla kötü etmeye çalıştı ,ne kadar kötü evlat annesini bir kadın için harcadı karaktersiz evlat muhabbetleri döndü, sonunda olanı söyleyeyim herkes neyin ne olduğunun farkında ...o 2 sene herkes kayınvalidemi de gözlemledi benide, bazı büyükler kayınvalideme kızın yanlış birşeyi yok çok saygılı biz gelinini seviyoruz demiş dedikodumu yaptırmamışlar sonra insanlar kayınvalideme tepki göstermeye başladılar kayınvalidem adım attı o sıralar sıkıntılarım vardı yanlış anlamış yanlış davranmış olabilirim dedi yani özür dilemeye çalıştı

bende o adım attığı için şimdi bayramdan bayrama arıyorum biryerde karşılaşınca merhabalaşıyorum bir araya gelinmesi yan yana oturulması gerekiyorsa oturuyorum çağırmıyorum gitmiyorum ama eskisi gibi nefret de etmiyorum hatta acıyorum artık.

yani eşinizin duruşu önemliydi eşimin kendi abileri bile eşime küstü ama eşim bir gün olsun bana idare et demedi. annesi gelmeden eşiniz gitse görüşse çocuklar büyümüş bir haftasonu tatilinde ziyarete gidilse çok gelmeye fırsatıda olmaz en azından .çocuklarımı emanet etmem diyorsunuzda kendi babasına emanet edeceksiniz sonuçta . yılda 2 kere oğlunu görmek için gelmesi de idare edilebilir sevmediğimiz birçok insana katlanıyoruz gelmemesi için eşiniz sık gidecek o zaman

Valla insanin ne yaşadığını bilmeden elestiremiyorum. Kv olduğu için demiyorum bunu. Ama kadın gerçekten bozuk karakterli çürük bir tip. Ben de tahammül edemezdim sanirim.

Çocukları da gercekten sevdiğini dusunmuyorum. Sevse onlarin annesine bu kadar igrenc seyler yapmazdi

tabiiki çocukları banahe ediyor, kendi oğlunu seven gelinine bunu yapmaz, gelinine onu yapan gelininden çıkan çocuklara ısınamaz :)

Herkeste baskasının acısına katlanacak sabır vardır diye bosuna dememişler

Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.
şahsen eşim yokken gelse üstelik de habersiz, evde yokum derim oğlu varken gelsin bende çıkar gezerim . eve gece uyumaya gelirim çocuklara da eğlence olur

Balta verelim bodoslama dalsin o zaman körükleyelim
Koruklemeyelim de anlayalım once. Ben beganı anlıyorum, cocukları onunla bırakmak ıstememesini de.
Eşimin kız kardesi , kaşla göz arasında sinir olacagım laflar ogretiyordu kızıma, saskına donuyordum. Sonra hiç yalnız bırakmadım, ama anlatmadım da dayandım. Kendileri tanıdılar, şimdi mi, hiç sevmiyorlar, began, anlıyorum, ama onlar da tanıyacak, bıraz sabır...

Maalesef ne kadar kalacağı belli değil. Umarım bir an önce gider.

Eşim tıpkı sizin eşiniz gibi davrandı mesafe koydu, görüşmedi. Kaynanamın annesi kardeşleri akrabaları hepsi bana hak veriyor ama kadın yüzsüz. Ne özür diler ne utanır.

Anlasilmayan bir kısım yok ki..Yazısma devamını okursanız zaten konu sahibi ile yorumlarımızda anlastik biz zaten sizin son cümlenizi ben sonraki yorumumda diyorum.
Cocuklarin doldurulmasının yanlıs oldugu fikrim sabittir.Bu konuyu diyorsanız anlamam imkansız bunu.

Eşim tıpkı sizin eşiniz gibi davrandı mesafe koydu, görüşmedi. Kaynanamın annesi kardeşleri akrabaları hepsi bana hak veriyor ama kadın yüzsüz. Ne özür diler ne utanır.
o zaman hiç sinirinizi boşuna yıpratmayın sabah çocuklar uyanır uyanmaz çıkın çocuklarla ,gece uykuları geldiğinde eve gelin gezin tozun etkinlik yapın sinemaya gidin piknik yapın müze gezin yapılacak çok şey var oyalanın ... en azından yıpranmamış olursunuz

Evet en güzel fikir bu. Madem çocuklar için gelmiş. Ben onlarla dışarıda takılayım.
24 saat sabrettim yeter.

Valla helal olsun eşinize. Burdaki konulara bakınca anlıyorum ki ülkede nadir bulunan bir erkek çeşidini eş olarak seçmişsiniz. Piyango çıkmasıyla eş değer bir şans bence

Tahammulunuzun neden olmadığını ilk mesajda yazsaydınız keşke.

Yapılmaması gereken davranışları oluyorsa çekinmeden yüzüne söyleyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…