O yüzden çocuklarla asla yalnız bırakmam.Kesinlikle gelip kalmasın.
Saçma sapan şeyler yapar çocuklara kötü örnek olur.
Çocuklara yaptığı şirinlikler ayağını tamamen evden kesmemek için
Torunlarını çok sevse anaları babaları boşansın diye kendini paralamazdı.
Böyle biri vardı tanıdığımız iyi düşünmek isterdim ama düşünemiyorum. Kalpleri çok kötü
Eşim annesini savunamaz bana. Karşılığı kötü olur.Çocukları karıştırmayın bence. Aksine ileride sizi çok yanlış anlarlar kaynananızı kötülediğiniz için. Gerek yok. Hem eşinizle aranız kötü bi şekilde bozulur hem de çocuklarla. Ayrıca böyle yapacağınıza direk kaynananız ile konuşun gerekirse tartışın daha iyi kullandığı kelimelerin yanlış olduğunu söyleyin. Başka ne gibi problemleriniz var bilmiyorum ama yapacakta bi şey yok açıkçası.
cocuklarla kotu biri oldugunu hic bahsetmeyin zamanla kendileri anlarlar.Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Ben böyle durumlarda en uygun hadisin şu olduğunu düşünüyorum: Bir Müslüman yılan deliğinden iki kere sokulmaz.Ya bu Allah rizasida abartiliyor Allahim beni affet boyle konustugum icin. Allah bize ey kulum salak olun psikolojinizi bozdurun demiyordur herhaldekusura bakma, benim annemde herseye Allah rizasi icin diye diye cok iyi niyetini kullandirtti yillarca, sonuc ne oldu? Yine yaranamadi bi halta yaramadi.. Allahin rizasini kazanmak isteyen yoksul birine yardim etsin, cocuk sevindirsin okutsun. Boyle nankor kisiliklere sirf anne olmus diye kendink kullandirtmasin, psikolojisi bozulmasin
Birde herkesin bir kredisi oluyor.. o bittigi anda tahammul edemiyorsun daha.. yani Allah rizasi filan bende islemiyor artik.. cok sukur inancli biriyim. sebebini acikliyorum, insanlar kullaniyor iyi niyeti cok guzel. Iyilikten maraz doguyor kisaca.Ben böyle durumlarda en uygun hadisin şu olduğunu düşünüyorum: Bir Müslüman yılan deliğinden iki kere sokulmaz.
Kötüye iyilik, iyiye haksızlık oluyor.
Yani evet Allah rızası her şeyden önemli ama biz de peygamber değiliz.Birde herkesin bir kredisi oluyor.. o bittigi anda tahammul edemiyorsun daha.. yani Allah rizasi filan bende islemiyor artik.. cok sukur inancli biriyim. sebebini acikliyorum, insanlar kullaniyor iyi niyeti cok guzel. Iyilikten maraz doguyor kisaca.
O zaman eşinize karşılığını kötü göstermemek adına bu özgüvenli davranışınızı kaynananıza göstereceksiniz ki ileride daha büyük problemler çıkmasın. Bizim aile dostumuz vardı ikiside öğretmendi ama kadın hiçbir zaman kendini ezdirmezdi. Oda kaynanasıyla anlaşamazdı gerektiği zaman kabul eder çoğunlukla mesafesini koyardı. Aksi halde ortada çocuklar bu yaşta yanlış anlayıp sizin kötü biri olduğunuzu da düşünebilir anlatmak istediğim buydu.Eşim annesini savunamaz bana. Karşılığı kötü olur.
Cunku 2 li oynuyo.disariya sevimli olup evde basbasa kalinca her lafi sokar kotuluk sacarlarMuhtemelen vardır ama herkes normal görüyor davranışlarını.
Varlığı diken gibi. Sürekli batıyor. Uzaktayken umrumda değil.Size karşi gerçekten kaldıramayacağınız şeyler yaşatmış sizde ona karşı kinlenmişsiniz haklısınızda faka eşinizi suçlayıp eşinize karşı dolmayın o zaten dediklerini yapmamış Annesinin sizi tercih etmiş şimdi size düşen eşinizin ve çocuklarınızın hatrına sakinleşip hoş görmeniz dediğim gibi kendiniz için değil evlatlarınızın mutluluğu ve eşiniz için eşinizden sizle aynı düşünmesini de beklemeyin her ne yapmiş olursa olsun onun Annesi lütfen çok abartıp kendini de bukadar yeyip bitirme zaten eşin senin yanında bunu unutma
Kendinize çekiduzen verin . Cocuklariniz sevdiğine göre o kadar da kötü biri değil. Ben cocukken anlarfım babaanne iyi mi kötü mü.Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Seni çok iyi anlıyorum şeytan sürekli vesvese veriyor sana bol bol inşirah suresi oku,ayetel kürsi oku ,elham ihlas oku lahavle çek rahatlarsın dediğim gibi neolursa olsun eşinin Annesi atsan atılmaz satsan satılmaz bir gün sende kaynana olacağını düşün ve idare etmeye çalış bunu Ailenide bırak Allah rızası için yapVarlığı diken gibi. Sürekli batıyor. Uzaktayken umrumda değil.
Ben bu kadar kötü olamam. Sadece bana değil kızlarına da böyle çünkü.Seni çok iyi anlıyorum şeytan sürekli vesvese veriyor sana bol bol inşirah suresi oku,ayetel kürsi oku ,elham ihlas oku lahavle çek rahatlarsın dediğim gibi neolursa olsun eşinin Annesi atsan atılmaz satsan satılmaz bir gün sende kaynana olacağını düşün ve idare etmeye çalış bunu Ailenide bırak Allah rızası için yap
Tabiki sen olmazsın inşallah ama dediğin gibi kızlarınada öyleymiş kadının kendi psikolejik sorunları var demekki sadece sana özel değilmiş tavırları hafifleyip rahatlaman için bir sebep daha inanki canını okadar sıktığına değmiyor bu stresler sana hastalık ve ruh sağlığı bozuk bir insan olarak geri dönecek relaks ol aç oyun havasını oyna gitsin bir kaç gün her neyse kalır gider ömür boyu kalmayacakyaBen bu kadar kötü olamam. Sadece bana değil kızlarına da böyle çünkü.
Hoş geldin bile demiyorum. Aynı odada oturmuyorum çünkü gerçekten utanmaz.Tabiki sen olmazsın inşallah ama dediğin gibi kızlarınada öyleymiş kadının kendi psikolejik sorunları var demekki sadece sana özel değilmiş tavırları hafifleyip rahatlaman için bir sebep daha inanki canını okadar sıktığına değmiyor bu stresler sana hastalık ve ruh sağlığı bozuk bir insan olarak geri dönecek relaks ol aç oyun havasını oyna gitsin bir kaç gün her neyse kalır gider ömür boyu kalmayacakya
Yüzsüz arsız bir tip demekki en hoşlanmadığım insan tipi böyle insanları hiç sevmiyorum ben biraz utana bilen gururlu insanları severim belkide arsız olmasa hiç görüşmeyeceksibiz diye yüzsüzlüğe vuruyor az değil tek odayada sığarım diye sizi gıcıklandırmak için yapıyor kocası yokmu bu kadınınHoş geldin bile demiyorum. Aynı odada oturmuyorum çünkü gerçekten utanmaz.
Hala eşimin ara ara ağzını yoklar, acındırır. Bir odanıza ben sığarım der. Bu kadına taviz veren kolunu kaptırır
İyi akşamlar neler yaşadığınızı okuyamadım ama size küçük bir hikaye anlatayim , adamın biri yaşlanan anne ve babasını bir eve götürür evdeki herşey ya ahşaptan ya metaldendir çocuk baba bunlar niye bizim gibi porselen tabak cam bardak kullanmıyor diye soruyor babası onlar artık yaşlandı diyor çocukta tamam o zaman siz yaşlanınca bende size bunlardan alırım diyor, çocuk zihni olayları anlamlandirirken direk gördüklerine odaklanır siz kayinvalidenizi kötülerin o yaşlılar kötü şeklinde bir kodlama yapabilir, yada kayınvalide sizin hakkınızda kötü konuşurken bambaşka bir düşünce yaratabilir zihni bu yüzden çocukların kendi seçimlerine müsade edin onlar kötü olduğunu hissedince geri dururlar ama sizin anlatımıniz bnce size kötü bir dönüştn başka birşey olmazHoş geldin bile demiyorum. Aynı odada oturmuyorum çünkü gerçekten utanmaz.
Hala eşimin ara ara ağzını yoklar, acındırır. Bir odanıza ben sığarım der. Bu kadına taviz veren kolunu kaptırır
Vefat etti. Onu da ben öldürmüşüm.Yüzsüz arsız bir tip demekki en hoşlanmadığım insan tipi böyle insanları hiç sevmiyorum ben biraz utana bilen gururlu insanları severim belkide arsız olmasa hiç görüşmeyeceksibiz diye yüzsüzlüğe vuruyor az değil tek odayada sığarım diye sizi gıcıklandırmak için yapıyor kocası yokmu bu kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?