onun adına buradan ben teşekkür edeyim sizeValla helal olsun eşinize. Burdaki konulara bakınca anlıyorum ki ülkede nadir bulunan bir erkek çeşidini eş olarak seçmişsiniz. Piyango çıkmasıyla eş değer bir şans bence
Yaa ne güzel darısı tüm aldatılanların başına aminonun adına buradan ben teşekkür edeyim sizehiç evlenesim yoktu yani evlilikten komple vazgeçmiştim sözlüm aldatmış ayrılmışım canım sıkkın ,kendisi de hem arkadaşım hemde mükellefimdi. dertleşiyoruz falan , hayalimdeki evlilik ve eş modelini anlatıp imkansız olduğunu o yüzden bu yaştan sonra sıkıntı çekmek istemediğimden artık asla evlenmeyeceğimi bu konuyu komple kapattığımı söylediğimde bana bir anda ''bak görürsün biz evlenicez'' demişti ne yani bu şimdi evlilik teklifi mi demiştim . asla evlenmek istemiyorum bitti diyen ben 4 ayda evlendim böyle de şuurrsuzum demek ki
yani bence muhattap olması gereken eşiniz anne sen bu kıza ağza alınmayacak sözler söyledin kız da haklı olarak aynı ortamda bulunmak istemiyor bundan dolayı da sana soğuk davranıyor konuşması bence saygısızca değilEşim asla gel demez annesine. Kaynana utanmaz olduğu için sürpriz(!) yaptı.
siz cokmu iyi kalblisiniz bu düsüncelerinizle kv ne farkin kaldi söylediginiz gibi kötüyse kv bence siz cok fesat ve kiskancsiniz aynisini birgün senin gelinlerin yada damadlarin senden nefret ediyorlar diye torunlarini senden nefret ettirse cokmu hosuna giderdi kötü olan biri varsa bu durumda sensin kusura bakma eger kv kötüyse birak zamanla cocuklarin babaannelerini yasadikca nasil biri oldugunu görecekler yeterki sen aralarina girmeGünaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Belki de normali budur benim kayinvalidem de bana çok çektirdi eşim hep psikolojisi bozuk der dururdu iki kere psikiyatriye götürdük hiç bir şeyin yok dedi aynı psikiyatriste ben gittim ağır depresyon teşhisi koydu kadın deli değil kötü biri ama beni delirttiYani bence çok anormal ama çocuklarına göre normal, kimse demiyor ki tedavi ettirelim diye.
Bence balkon kapisini acsin sonuna kadar yere de kirmizi hali sersin sonraaa —>Balta verelim bodoslama dalsin o zaman körükleyelim
ay bu insanın zoruna çok gidiyor ya , bende kayınvalidemin laflarını sindirebilmek için doktora gitmiştim resmen kanser edecekti beni .Belki de normali budur benim kayinvalidem de bana çok çektirdi eşim hep psikolojisi bozuk der dururdu iki kere psikiyatriye götürdük hiç bir şeyin yok dedi aynı psikiyatriste ben gittim ağır depresyon teşhisi koydu kadın deli değil kötü biri ama beni delirtti
Olayları okuyup bilmeden yorum yapmayın bencesiz cokmu iyi kalblisiniz bu düsüncelerinizle kv ne farkin kaldi söylediginiz gibi kötüyse kv bence siz cok fesat ve kiskancsiniz aynisini birgün senin gelinlerin yada damadlarin senden nefret ediyorlar diye torunlarini senden nefret ettirse cokmu hosuna giderdi kötü olan biri varsa bu durumda sensin kusura bakma eger kv kötüyse birak zamanla cocuklarin babaannelerini yasadikca nasil biri oldugunu görecekler yeterki sen aralarina girme
bilemem ne kadar dogrudur yasadiklari ama cocuklardan nasil soguturum diye okuyunca sinirlerim alt üst oldu benim kv melek degildi ne kötülükler gördüm kendisinden lakin aklimin ucuna gelmedi ne oglundan sogutmayi araya mesafe koymayi nede torunlarindan sogutmayi herkes neyi kime ne yasatiyorsa kendisine geri döner bir sekilde ben böyle düsünüyorumOlayları okuyup bilmeden yorum yapmayın bence
Ben hala sindirebilmis değilim bir kere bile karşılık vermedim içime attım şimdi konu sahibi gibi görünce midem almıyor Allah rızası için diyorum hep ama diğer taraftan da o Allah rızası demedi çok kırdı beni bilmiyorum yani onu her gördüğümde depresiyor yaralarımay bu insanın zoruna çok gidiyor ya , bende kayınvalidemin laflarını sindirebilmek için doktora gitmiştim resmen kanser edecekti beni .
Kırmızı halı bitimine de muz kabuguBence balkon kapisini acsin sonuna kadar yere de kirmizi hali sersin sonraaa —>
Siz konuyu okuyun da öyle yeniden değerlendirin isterseniz..bilemem ne kadar dogrudur yasadiklari ama cocuklardan nasil soguturum diye okuyunca sinirlerim alt üst oldu benim kv melek degildi ne kötülükler gördüm kendisinden lakin aklimin ucuna gelmedi ne oglundan sogutmayi araya mesafe koymayi nede torunlarindan sogutmayi herkes neyi kime ne yasatiyorsa kendisine geri döner bir sekilde ben böyle düsünüyorum
Zaten doktora ihtiyacı olanlar degil, onların hasta ettikleri gider diye bir soz var :/Belki de normali budur benim kayinvalidem de bana çok çektirdi eşim hep psikolojisi bozuk der dururdu iki kere psikiyatriye götürdük hiç bir şeyin yok dedi aynı psikiyatriste ben gittim ağır depresyon teşhisi koydu kadın deli değil kötü biri ama beni delirtti
Ucuna gelecek bir akıl bırakmamış sızde de ondan. Ates benı yakıyorsa elimi cekmeyecekmiyim, bu mu normal olanbilemem ne kadar dogrudur yasadiklari ama cocuklardan nasil soguturum diye okuyunca sinirlerim alt üst oldu benim kv melek degildi ne kötülükler gördüm kendisinden lakin aklimin ucuna gelmedi ne oglundan sogutmayi araya mesafe koymayi nede torunlarindan sogutmayi herkes neyi kime ne yasatiyorsa kendisine geri döner bir sekilde ben böyle düsünüyorum
Kiyafet ve kupeler ne oldu alabildiniz mi merakla bekliyoruzEminim ki nefret etmek icin haklı sebepleriniz vardır ama çocukları babaannelerine karşı doldurmayi dusunmeyin. Onlar büyüdükçe neyin ne olduğunu gorurler ztn. Kv nizi de hasta olarak kabul etmeye calisin ki öyle gözüküyor hakikaten. Burası oğlumun evi zihniyeti cogunda var, sizi catlatma pahasina da olsa gelmeye devam edecektir ama asıl oğlundan yuz buluyordur eminim
Ben hiç iyimser olamayacağım ama o da babaannesi falan diye. Böyle birini evime almazdım. Çocuklar da babaannesini görmeden pek ala yaşayabilir. Sanki herkesin babaannesi mi vardı, olmasa da olur.Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
Hala şehir disinda oldugum için Bu konuda henüz bir gelisme yok, olunca konumu guncelleyecegimKiyafet ve kupeler ne oldu alabildiniz mi merakla bekliyoruz
Benim kaynana da saf kötü. En büyük oğluyla bir olup kocasını kandırarak, malları oğlunun üstüne aldılar, kızlarına mal vermemek için.Belki de normali budur benim kayinvalidem de bana çok çektirdi eşim hep psikolojisi bozuk der dururdu iki kere psikiyatriye götürdük hiç bir şeyin yok dedi aynı psikiyatriste ben gittim ağır depresyon teşhisi koydu kadın deli değil kötü biri ama beni delirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?