Kaynana geldi maalesef

Diğer odada çocuklarla oynuyor ben burada kafayı yiyorum
İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama kaynananız daha huzursuz emin olun. Hiçbir şey yapmasanız bile kuduruyordur çünkü kendince sizle bir rekabete girdi ve kaybetti. Hala sizi boşandıramadı. Oğlu dün ne zaman gideceğini sordu.

Yoo söyleyemez çocuklar hemen anlatır çünkü. Evet çocuklarla sürekli oynuyor O yüzden seviliyor.

Ama hala geliyor utanmadan.

Yanlış olur siz sevmiyorsunuz diye çocuklar sevmemek zorunda değil ama bu duygulara nasıl sahip oldunuz size ne yaptıda bu kadarr sevmez oldunuz

İnadına eşine sarıl öp canım kocamm de
Gece yatınca odada kahkaha at duysun yattığı yerden
Kahve iç fal kapat sonra kendi falına bak aa kara kedi çıkmış düşman demek falan kendi kendine söylen
Baktın suratı asıldı eşine "hayatım balkonun kapısını kilitledin dimi" de
Alır o mesajı

Siz harika mısınız? Çok iyi bir gelin misiniz? Hiçbir kusurunuz yok mu?

Aynaya hiç baktıniz mı? Siz nasılsınız acaba?

Her konunuz öfke içerikli. Ailenizle anlaşamıyorsunuz, kaynananızla anlaşamiyorsunuz. Tek kusurlu etrafınızdakiler olamaz biraz kendinizi törpülemelisiniz.

Çocukları sevme şekliyle ilgili uyarabilirsiniz pekala ama şimdi onlara anlatsanız,annem böyle dedi diyiverirler ,haklıyken haksız duruma düşersiniz,zaten başka odada oturuyorsunuz,yüz vermemeye devam edin siz yine.

Maalesef çocuklar babaanneye çok düşkün ve bu çok sinirimi bozuyor.
Büyüdükçe fark ediyorlar her şeyi. Ablamın kızı da babaanne aşığıydı. Onda kalır hatta anne derdi. Büyüdükçe annesi ile arasındakileri idrak edince uzaklaştı babaanneden

Çocuklar zamanla anlarlar bu arada her şeyi. Ben anneannemle dedemin anneme ve babama yaptıklarını zamanla fark ettim ve mesafe koydum.

Bu kin sizi boğar. Kendi başını yersin cnm.. öyle görünüyor

Sizin kayinvalideniz siz bosanmiyorsunuz diye kendini sizin evinizin balkonundan atmaya kalksaydi sizin tavriniz ne olurdu? Oglumun evi catla patla deyip yarisi kufurlu konusmalar yapsaydi ne dusunur, ne hissederdiniz? Ben bu kadar seviyesizligi kaldiramazdim. Hos gorup kinlenmeyecek biri varsa helal olsun ama ben almayayim derdim.

Sadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
bu yazdıklarınızdan kv'nin cahil olduğu anlaşılıyor. Bende 2 sene kv ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşadım. kızım olduğunda bile
gelmedi gitmedi. çocuğuma bakmak istemedi ki ona güvenerek yapmamıştık. Hatta burada bir konu açmıştım. 4. bakıcıda yaşadığım sorunla ilgili biri yazmıştı ki " kvniz en kötü bakıcıdan bile daha iyi bakar" . çok kızdım bu yoruma. düşündüm en kötü ne olabilir ki ? Sonuçta onun da canı kanı . Sonra 5. bakıcıyla da işler yürümediğinde yeni bakıcı bulana kadar bakarım dedi kvdem. en fazla 6 ay dedi. şu an 1 seneyi geçti ve herkes mutlu.

Kvlerde sıkıntı olabilir . bizim olayda bende de sorun vardı. bahsettiğim kişinin yorumu beni kendime getirdi. bir gün o kişiyi bulup teşekkür edeceğim. Saygı ve sınırlar çerçevesinde her şey yoluna girer ki kvden dolayı terapi bile almıştım zamanında. Birazda çuvaldızı kendimize batırmamız gerekir. çocuğuma baktığı için aramız düzelmedi. Konuştuk neden bunlar yaşandı diye.
eşim hep benim yanımda oldu sebebi de neler yaşanırsa yaşansın aileme saygısızlık etmedin derdi.

onlar geldiğinde kalp krizi de geçirsem başka odaya asla gitmedim.

ben çok mükemmel insan değilim , karşımızdakilerde öyle. kendinizi biraz rahat bırakın aksi takdirde evliliğiniz ciddi hasarlar alır.

Sadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
Bunu yapan kadını sizinle görüştürmeye devam ediyorsa eşinizi de boğmak istersiniz.

Mecburen öyle yapıyorum çünkü onu gördükçe geriliyorum.

Bunun mükemmel olmakla alakası yok ki ya kötüsüdür ya iyisindir. O kötü olmayı seçti.

Allah Allah yorumlarınız hepsini okudum .
Eşiniz evlenilecek adam değil…
Boşa karını su kızlardan birini sana alayım dediğin de eşiniz ne yaptı? Hiç mi sert tepki vermedi.

Yerinizde olsam kv niz ne kadar kalacaksa o kadar süre giderdim evden.
Çocuklarınız küçük değil…

Anlıyorum kötü şeyler yaşatmış sevmek de zorunda değilsiniz asla ama kötülemeyin çocuklara kadını. Onlar zaten büyüdüğü zaman kim iyi kim kötü kim haklı kim haksız görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…