İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama kaynananız daha huzursuz emin olun. Hiçbir şey yapmasanız bile kuduruyordur çünkü kendince sizle bir rekabete girdi ve kaybetti. Hala sizi boşandıramadı. Oğlu dün ne zaman gideceğini sordu.Diğer odada çocuklarla oynuyor ben burada kafayı yiyorum
Yoo söyleyemez çocuklar hemen anlatır çünkü. Evet çocuklarla sürekli oynuyor O yüzden seviliyor.Çocuklara çok mu güzel davranıyor?
Yakarım vururum diyor dediniz ama anlamıyorlar besbelli.
Ne isterlerse yapar mı, şımartır mı çocukları?
Peki acaba o sizinle ilgili birşeyler söyler mi çocuklara? Kötü şeyler?
Ama hala geliyor utanmadan.İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama kaynananız daha huzursuz emin olun. Hiçbir şey yapmasanız bile kuduruyordur çünkü kendince sizle bir rekabete girdi ve kaybetti. Hala sizi boşandıramadı. Oğlu dün ne zaman gideceğini sordu.
Ama hala geliyor utanmadan.
Torunlarını, çocuğunu özlüyordur. Ben eşinize de kızamadım davetsiz geliyorsa ne diyebilir ki? Ne zaman gideceğini de sormuş.Ama hala geliyor utanmadan.
Yanlış olur siz sevmiyorsunuz diye çocuklar sevmemek zorunda değil ama bu duygulara nasıl sahip oldunuz size ne yaptıda bu kadarr sevmez oldunuzGünaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Büyüdükçe fark ediyorlar her şeyi. Ablamın kızı da babaanne aşığıydı. Onda kalır hatta anne derdi. Büyüdükçe annesi ile arasındakileri idrak edince uzaklaştı babaannedenMaalesef çocuklar babaanneye çok düşkün ve bu çok sinirimi bozuyor.
Bu kin sizi boğar. Kendi başını yersin cnm.. öyle görünüyor
bu yazdıklarınızdan kv'nin cahil olduğu anlaşılıyor. Bende 2 sene kv ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşadım. kızım olduğunda bileSadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
Bunu yapan kadını sizinle görüştürmeye devam ediyorsa eşinizi de boğmak istersiniz.Sadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
Mecburen öyle yapıyorum çünkü onu gördükçe geriliyorum.Çocukları sevme şekliyle ilgili uyarabilirsiniz pekala ama şimdi onlara anlatsanız,annem böyle dedi diyiverirler ,haklıyken haksız duruma düşersiniz,zaten başka odada oturuyorsunuz,yüz vermemeye devam edin siz yine.
Evet bazen bu düşünce de aklımdan geçiyor.Bunu yapan kadını sizinle görüştürmeye devam ediyorsa eşinizi de boğmak istersiniz.
Bunun mükemmel olmakla alakası yok ki ya kötüsüdür ya iyisindir. O kötü olmayı seçti.bu yazdıklarınızdan kv'nin cahil olduğu anlaşılıyor. Bende 2 sene kv ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşadım. kızım olduğunda bile
gelmedi gitmedi. çocuğuma bakmak istemedi ki ona güvenerek yapmamıştık. Hatta burada bir konu açmıştım. 4. bakıcıda yaşadığım sorunla ilgili biri yazmıştı ki " kvniz en kötü bakıcıdan bile daha iyi bakar" . çok kızdım bu yoruma. düşündüm en kötü ne olabilir ki ? Sonuçta onun da canı kanı . Sonra 5. bakıcıyla da işler yürümediğinde yeni bakıcı bulana kadar bakarım dedi kvdem. en fazla 6 ay dedi. şu an 1 seneyi geçti ve herkes mutlu.
Kvlerde sıkıntı olabilir . bizim olayda bende de sorun vardı. bahsettiğim kişinin yorumu beni kendime getirdi. bir gün o kişiyi bulup teşekkür edeceğim. Saygı ve sınırlar çerçevesinde her şey yoluna girer ki kvden dolayı terapi bile almıştım zamanında. Birazda çuvaldızı kendimize batırmamız gerekir. çocuğuma baktığı için aramız düzelmedi. Konuştuk neden bunlar yaşandı diye.
eşim hep benim yanımda oldu sebebi de neler yaşanırsa yaşansın aileme saygısızlık etmedin derdi.
onlar geldiğinde kalp krizi de geçirsem başka odaya asla gitmedim.
ben çok mükemmel insan değilim , karşımızdakilerde öyle. kendinizi biraz rahat bırakın aksi takdirde evliliğiniz ciddi hasarlar alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?