- 7 Ocak 2014
- 361
- 384
- 303
Sizin ilişkiniz iyi olmayabilir ama bence çocukların babanneleri ile olan ilişkilerine karışmayın. Belki konuşmaları için uyarabilirsiniz yada siz bu konuda muhatap olmak istemiyorsanız eşinize söyleyin o uyarsın.Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Hiçbir insan tamamen iyi ya da tamamen kötü olamaz kiBunun mükemmel olmakla alakası yok ki ya kötüsüdür ya iyisindir. O kötü olmayı seçti.
Boğmayın ama suçlu kocanız. *mın peşinde tarzi laflari duyup da yuttuysa ve hala size rahat rahat üstelik teklifsiz gelmesine bir şey demiyorsa kv tepenizden hiç inmez.Evet bazen bu düşünce de aklımdan geçiyor.
Aileniz aynı şehirde mi? Onlara gidin çocuklarla böyle bir kadınla aynı evde kalmayın hiç normal biri değilYok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.
Oğluna bir .mın peşinde telef ediyorsun kendini diyecek kadar utanmaz.
Kimsenin delisini idare edemem deseydiniz. Bende deliricem hem de çok temiz bundan sonra siz beni idare edeceksiniz diyin. Suç kocanızda başka kimsede aramayın.Bu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.
Eşim Saçmalama, ben karımı seviyorum dedi. Bir süre mesafe koydu ama ders alan yok.Allah Allah yorumlarınız hepsini okudum.
Eşiniz evlenilecek adam değil…
Boşa karını su kızlardan birini sana alayım dediğin de eşiniz ne yaptı? Hiç mi sert tepki vermedi.
Yerinizde olsam kv niz ne kadar kalacaksa o kadar süre giderdim evden.
Çocuklarınız küçük değil…
Evet eşim uyarıyor ama kadının umrunda değil.Sizin ilişkiniz iyi olmayabilir ama bence çocukların babanneleri ile olan ilişkilerine karışmayın. Belki konuşmaları için uyarabilirsiniz yada siz bu konuda muhatap olmak istemiyorsanız eşinize söyleyin o uyarsın.
Çok merak ettim kv trakyalı mıKuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.
Siz kinci değilsiniz kadın anormalEvet ederdi. Eşim benim kadar kinci değil.
Daha önce söylediğim gibi kimse davet etmiyor ama sürpriz(!) yapıyor.Boğmayın ama suçlu kocanız. *mın peşinde tarzi laflari duyup da yuttuysa ve hala size rahat rahat üstelik teklifsiz gelmesine bir şey demiyorsa kv tepenizden hiç inmez.
Maalesef aynı şehirde değiliz.Aileniz aynı şehirde mi? Onlara gidin çocuklarla böyle bir kadınla aynı evde kalmayın hiç normal biri değil
Ne kadar kalacağı belli mi? İnsan sinir olduğunda tırnak uzunluğun bile batar. sabırlar diliyorumBunun mükemmel olmakla alakası yok ki ya kötüsüdür ya iyisindir. O kötü olmayı seçti.
Karadenizli.Çok merak ettim kv trakyalı mı
Maalesef ne kadar kalacağı belli değil. Umarım bir an önce gider.Ne kadar kalacağı belli mi? İnsan sinir olduğunda tırnak uzunluğun bile batar. sabırlar diliyorum
Sizin yasakladığınız her şeye izin veriyordur da ondan çok seviyorlardırBenim elim kolunu bağlayan zaten çocuklar, acayip çok seviyorlar babaanneyi niye bu kadar seviyorlar anlamıyorum.
Evet. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Denemek lazım.Kimsenin delisini idare edemem deseydiniz. Bende deliricem hem de çok temiz bundan sonra siz beni idare edeceksiniz diyin. Suç kocanızda başka kimsede aramayın.
Gidemez misiniz peki? Bence bunu yapın hemen gidin hem kocanızın hem o kadının iyi bir derse ihtiyacı var.Maalesef aynı şehirde değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?