Kaynana geldi maalesef

Sizin ilişkiniz iyi olmayabilir ama bence çocukların babanneleri ile olan ilişkilerine karışmayın. Belki konuşmaları için uyarabilirsiniz yada siz bu konuda muhatap olmak istemiyorsanız eşinize söyleyin o uyarsın.

Yok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.
Oğluna bir .mın peşinde telef ediyorsun kendini diyecek kadar utanmaz.
Aileniz aynı şehirde mi? Onlara gidin çocuklarla böyle bir kadınla aynı evde kalmayın hiç normal biri değil

Bu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.
Kimsenin delisini idare edemem deseydiniz. Bende deliricem hem de çok temiz bundan sonra siz beni idare edeceksiniz diyin. Suç kocanızda başka kimsede aramayın.

Eşim Saçmalama, ben karımı seviyorum dedi. Bir süre mesafe koydu ama ders alan yok.

Evet eşim uyarıyor ama kadının umrunda değil.

Boğmayın ama suçlu kocanız. *mın peşinde tarzi laflari duyup da yuttuysa ve hala size rahat rahat üstelik teklifsiz gelmesine bir şey demiyorsa kv tepenizden hiç inmez.
Daha önce söylediğim gibi kimse davet etmiyor ama sürpriz(!) yapıyor.

Aileniz aynı şehirde mi? Onlara gidin çocuklarla böyle bir kadınla aynı evde kalmayın hiç normal biri değil
Maalesef aynı şehirde değiliz.

Kimsenin delisini idare edemem deseydiniz. Bende deliricem hem de çok temiz bundan sonra siz beni idare edeceksiniz diyin. Suç kocanızda başka kimsede aramayın.
Evet. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…