Kaynana gibi eş.

Biz eşimle beraber alışveriş yapmaya bayılırız. O ayrı işime karışsa bırakır bir daha elimi sürmem. Hiç sevmem kendi yapmayıp bık bık öten tipleri. Sevgiliyken nasıldı?

Yapmıyor yapmasın sıkıntı yok ama çenesi durmuyor herşeye karışıyor

Yani kendine zaten hizmetci rolünü bicmissiniz, sade esim laflari ile bunu disa vurmasin diyorsunuz..

Hayatta bir evi toplamayan insan sorumsuz bir insandir. Ev isin kolay oldugunu sanan bir insandir. Lütfen bu erkeklerin totosunu bu kadar kaldirmayin. Bak deger görmüyorsunuz. Acilen esinizi ev isine alistirin.

Biz eşimle beraber alışveriş yapmaya bayılırız. O ayrı işime karışsa bırakır bir daha elimi sürmem. Hiç sevmem kendi yapmayıp bık bık öten tipleri. Sevgiliyken nasıldı?
Sevgiliyken ev işine karışıp karışmadığını cok idrak l edemedim malum aynı evde degiliz.. Evet bizim de sevdiğimiz seyler var ama bu huyları..

Aslında öyle degil ama sussa kafam daha rahat oluyor yardım etmesini fln o yüzden gectim yani. Sussun laf etmesin karısmasın yine ben yapıyorum zaten.. Ama hem yapıp hem de bir de ondan kaynanalık görmek zoruma gidiyor

Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyor
Önceden böyle bir düzenle alıştığı için olabilir işte kuzenimin eşinin annesi çok titizmiş o da ondan eşine çektiriyor. Valla çanınızı sıkmak istemem 13 yıldır evliler neler neler denedi yok değişmiyor adam. Tek çare eşinize dediğim gibi iş dışında oyalanacak bişeyi olması. Hatta evden her çıkacakları zaman evi komple toplu bıraktırır ya dışarda başımıza bişey gelirse diye böyle böyle birsürü takıntılar.

Şimdi istee sıkıntı su eşime ben bunu yaptırırsam daha cok mutfakta aktif hale gelir.. Benim İcin yemek yapmak falan sıkıntı degil yardım da etmesin ama çenesini kapatsın ben bu noktaya geldim. O zaman daha cok denetler gibime geliyor buna yemek falan yaptırırsam

konuşsun

elli gün de konuşsun

siz de yaptığı işi beğenmeyin

beğenmeyen kendi yapar deyin her seferinde

yani vicdan azabı çektiriyor size toplumsal kadın işi kodlamalarımız ile

susmayı öğrenene kadar beğenmediği işleri bırakırım

atıyorum çamaşırlar hemen asılmadı diye laf mı etti yıkanmazlar da olur biter

bir yer yeterince temiz değil mi dedi hiç temiz olmaz elimi dahi sürmem

yani daha önceki hali iyiymiş deyinceye kadar dokunmamalı

evet belki siizn yaşam konforunuz da düşer hatta bu işleri sizin olarak kabul ettiğiniz için içten içe canınız da sıkılır ama o hatasını anlayıncaya kadar da devam etmek gerekir

bir de eşiniz ev için ne yapar yani markete pazara gider mi ne bileyim tamirat vs yapar mı

o ne yapıyorsa o yaptığını beş kat eleştirin

atıyorum ıspanak aldı

ayy ne çamurlu ıspanak zaten taze de değilmiş her hafta alıyorsun da bir iyisini almayı öğrenemedin

kaç liraya aldın diyelim ki pahalı bir fiyat söyledi hem bu parayı verdin hem de en kötüsünü mü aldın kazık mı yedin para kolay mı kazanılıyor bla bla devam

diyelim ki piyasa 5 de o 4 liralık almış

o zaman da başlayın ev ekonomisinden anlamıyorsun en kötüsünü sırf ucuz diye almışsın bak yarısı çamur ağır gelsin diye yapmışlar kötü zaten yarısını da attık bu nedenle daha ucuza değil daha pahalıya geldi bak gördün mü bu yaşına geldin öğrenemedin vs vs

(bu arada içimde eşiniz varmış, bakın söylenecek şey bulmak çokkkkk kolay)

Benim esim harika bir insandir cocuk konusunda bana cok yardimci olur ama ayni sizin esiniz gibi makas yerinden oynasin kestanesekeri bu makasla ne yaptin diye sorar mesela sanane sanane ne yaptigimdan diye bagirasim geliyor.cocukla ilgili de herseye karisir yok atesliyken su verme ne alaka enfeksiyonu gecsin diye su verilir.delirtiyor beni bu konuda.

Ablaları herseyi tam yapmışlar çünkü kac taneler kalabalıklar.. Bi de ailesi cok ataerkil onlarda olanı benden de istiyor.. Allah sabir versin bizlere ya da bu eslere akıl versin bu daha dogru

Onlara çok karışmaz kıskançtı ama evlenince kıskanmayı bıraktı yinede sinyaller vermiştir de ben anlamamışım diye düşünüyorum
Kıskanma değil demek istediğim. Kıyafetin uyumsuz. Ayakkabın kirlenmiş saçın daha mı farklı olsa tarzı eleştiri diyeyim evet. Böyleleri evle kalmaz çünkü.

Aslında öyle degil ama sussa kafam daha rahat oluyor yardım etmesini fln o yüzden gectim yani. Sussun laf etmesin karısmasın yine ben yapıyorum zaten.. Ama hem yapıp hem de bir de ondan kaynanalık görmek zoruma gidiyor

Zaten ev isi beraber yapsa, zorlugunu anlar ve hic laf etmezdi. Evlilik, bir ev, bir hayat paylasmak demek.
Sirf pipisi var diye pasa, sultan muamelesini hak etmiyor. Simdi eger bu sekilde alistirirsan, bebek olunca cok daha zorlanirsin.

Yavas yavas islere alistir. Olmuyorsa grev yap. Camasirini yikama, sadece kendinkini yika. Yemegi sadece kendine yap,..

Beni anladınız üzerimize sinmis sorumlulukları hatırlatarak beni yıpratıyor.. Dediginizi deneyeceğim ams esim öyle biri ki bunu bana yaptığını anlaması için yaotıgımı dahi anlamaz. empati yeteneği cok gelişmemiş.. Bi ara dedim iş yapmıyon falan eltin miyim ben senin diyo :)

Kıskanma değil demek istediğim. Kıyafetin uyumsuz. Ayakkabın kirlenmiş saçın daha mı farklı olsa tarzı eleştiri diyeyim evet. Böyleleri evle kalmaz çünkü.
Cok iltifat etmez deyim yani tarzımı begense der demi güzel olmussun fln ama yok.. Bu da bir örnek olabilir belki demi

Bi de ilk evlendiğimiz zaman çalısmıyordum o zaman arada birşeyler yapardı simdi hicc tamamen bıraktı. Bi de kendisi o kadar tembelki Bi gece calısır Bi gün boyunca yatıyor bunu da diyorum ama empati yapmıyor bunu düşünse belki anlayacak ama yok.

tamam işte o erkek kimliğini eleştiri üzerine oturtmuş yıkın bunu

ya da işte ne yapıyorsa eleştirin sonuna kadar

bir de o işi yapmadığı için, hep derli toplu ortama geldiği için bilemiyor

eşim bir dönem az dağıtalım evi deyince ne olacak toplarız diyordu sonra baktı ki toplamak daha zor haklıymışsın daha derli toplu yaşamak lazım dedi

zira anneleri tüm gün evde ve arkalarını toplamış durmuş hiç hissetmemişler ki

Cok iltifat etmez deyim yani tarzımı begense der demi güzel olmussun fln ama yok.. Bu da bir örnek olabilir belki demi
Aman ince düşünen iltifat edecek adam düşüncesizce ev işlerini eleştirip burnunuzdan getirmez. Dis görünüşünüzü eleştirmiyorsa hala ümit var demektir. Ama evi bırakıp yok saçın kötü olmuş, bu pantolon giyilir mi, şu elbise söyle olur mu derse hiç moralinizi bozmadan ağzına kürekle vurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…