Kaynana gibi eş.

Benim eşimde öyle tezgahta iki bulaşık görse bunları yıkasana biriksin öyle yıkarım diyorım iki tane zaten yıkasan ne olur diyor ilk baslarda böyleydi 7 ay evliyim aldırış etmiyorum artık oda söylemez oldu bir söyler iki söyler dahada söylemez yemek konusunda yine karışır artık takmıyorum tavsiyem üstüne düşmeyin öyle ne söylerse yapmayın bildiğinizden şaşmayın oda bırakır herseye karısmaya zaman alıyor ama işe yarıyor

Benim esim de oyle. Ama ben madem rahatsiz oluyorsun kendin duzelt derim bazen duymam bazen çıldırırım oyle yuvarlanip gidiyoruz :) mesela bugun yardima gelen abla aradi yarin gelemeyecegim diye. Esim ev cok daginik boyle olmaz dedi. Ben de supur o zaman dedim. Birazdan süpürür cunku oturamaz bu sekilde.

Hayatta herkes aynı olamaz ki
Kardesler bile birbirinden farklıyken her eşin her evliliğin dinamiğinin aynı olmasını beklemek sacma değil mi
Her ilişki kendi özelinde güzel
Burada hep kötüyü görüyoruz ama konu acmayan bi dünya iyide var
Ben burdaki kötüleri okuyup sükrediyorum elimdekine daha cok sarılıyorum misal :)
Sen tabi sütten agzın yanmıs yogurdu üfkeyerek ye ama iyilerde var aşka evliliğe küsme
Heleki evliliği iki kişi olarak yasasarsan hic bir sorun cıkmıyor bu evlilik tek kişilik yürüyor bu ve benzerlerine bakma derim :)

Kocanizin burcu ne merak ettim? Basak burcuysa kacis yok bosver görmezden geleceksin bazen esim de cok pimpirikli davraniyo isine geldigi zaman bu niye burda diyo alip götürüyor ben götürmüyorum megerse onu rahatsiz ediyo beni etmez sadece isine geldigi gibi yapar bi arkadasim var kocasi basak burcu temizlik hastasi desem yeridir banyo hergün temizlenilecek vesaire, tabi ki arkadasima yardimci oluyor ama söylenerek arkadasimda takmiyor artik gülüyor :) sende öyle yap ama herseyi senin yapmasini beklemesin yoksa seni daha da cok yorar bosver sende kafana takma gül gec :) seni cok rahatsiz ettiyse nereye koycaksan koy de gec gülerek :)

Bi hafta cok hasta ol yada belin incinsin .O hafta sen erkek o kadin olsun .Herşeyden sikayet et ,begenme .
O isyan edene kadar ayni onun gibi yap .

Bidaha sesi çikmaz

Benim eşimin de buna benzer suçlu hissettirmeleri oluyordu. Baktım başedemiyorum ben de çareyi yapmamakta buldum. Ortalık dağınık mı dedi, iyice bıraktım. Dolapta sebze mi çürümüş. Usulca atıverdim. Daha da söylendiği şeyler oldu mu lafı yapıştırdım hep. Daha iyisini yapabiliyorsan buyur sen yap diye. Tabii bunlar evliliğimizin ilk yıllarındaydı. Şimdi bakmıyor bile. Taktığını belli edersen üstüne gelir. Kural 1: takmayacaksın bildiğini okuyacaksın. Kural 2: Ben bu kadar yapabiliyorum diyeceksin,çok istiyorsa kendi yapacak.

Kadın işine karışan erkek tipi hiç haz etmem

Kesinlikle konu sahibi adamı bezdirmeli ki
Bir daha ağzını açıp şöyle böyle dememeli

Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyor

Tedavi olmadığı sürece asla değişmez , bunun bilincinde olarak devam etmelisiniz hayatınıza.

Ruh sağlığınız bozulur bu şekilde devam ederseniz.

Bu psikolojik bir siddettir , kesinlikle kabul etmeyin.

Temizlik , takıntı hastalığı böyle böyle başlıyor işte; dış etmenler buna sebep.

Ayni benim koca ben de biktim hele gerginse normalde takmadiklarina takar hicbir yardimi da yok yardim etse bile sinirlenecek birsey bulur kalsin senin yardimin derim ve hicbir yardim talep etmem cop atma markete pazara gitme disinda.

Aayy bu neee biz böyle kocalara şeyli kaynana diyoruz. Altta kalma canım çıkış canım ne isterse ne zaman isterse onu yaparım saaaane de

Allah kolaylık versin çok zor. benim abim böyle bekarken delirtirdi beni. aşırı titiz ve mükemmeliyetçi, her şeyin en iyisini o bilir. dolabıni görsen jilet gibi. öyle temizlik hastası denecek kadar değil tabi kendi yaşamında ama çok eleştirir. daha kapıdan girer girmez bi şey bulurdu. o geleceği zaman evde bi telaşe başlardı yani düşün. Bir de her seyi yemez çok seçicidir. Bir erkeğin bu denli düzenli ve temiz olması hayranlık uyandırıcı bir şey evet ama ta ki bunu bireyselde tuttuğu zaman. sürekli yanlış yaptığını ima ederek seni izleyen biriyle hayat çok zor ve bununla baş etmenin yolu da yok sanırım. Ne yaparsan yap huy değişmiyor maalesef.

Lafta titiz eşiniz. .
Titiz olan insan en ufak rahatsızlık verecek bir iş olduğunda oturamaz çünkü...
Allah sabır versin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…