- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Sen hic bişeyi kabul etmiyorsun kiŞimdi istee sıkıntı su eşime ben bunu yaptırırsam daha cok mutfakta aktif hale gelir.. Benim İcin yemek yapmak falan sıkıntı degil yardım da etmesin ama çenesini kapatsın ben bu noktaya geldim. O zaman daha cok denetler gibime geliyor buna yemek falan yaptırırsam
Emin ol bu secim meselesi ve en kötü örneklerden :)Bunlari okuyunca kocasiz hayat ne rahat diyorum.
Yapmıyor yapmasın sıkıntı yok ama çenesi durmuyor herşeye karışıyor
Haklisin... ama ne biliyim hepimiz beyaz atli prensimizi bulduk zannederek evleniyoruz. Sonsuza kadar mutlu olacagiz diyoruz. Ama bir sure sonra o prensler kurbagaya mi donusuyor nedir? Hele burada boyle bir suru konu varken... ve gecmiste bir bosanma hikayem de varken... ister istemez simdi daha iyiyim diyorum.Emin ol bu secim meselesi ve en kötü örneklerden :)
Kesinlikle, kahvaltıyı kendi hazirlayip yaptiktan sonra cocukları alıp parka götürmüş bir eşin ardından elimde çayım keyif yapıyorumEmin ol bu secim meselesi ve en kötü örneklerden :)
Zannediyor ki kendi kendine düzelir.Sen hic bişeyi kabul etmiyorsun ki
Bak burda sayfalarca neredeyse her üye adama yüklenmek değilde aslında senin yanlıs yaptıgını adama cevap versene yapmasana artık o işi diye dillendiriyoruz herşeye bi bahane sunuyorsun
Böyle geldi böyle gider modundaysan zaten hayat senin hayatın
Bakın gereğini yapan rahata ermişBenimki de titiz bende o kadar değilim. Söylenince 'neyden rahatsız oluyosan buyur yap ev senin evin rahat ol' dedim bi kaç kere şimdi kapalı çenesi
Aynı benim eski koca...Bunu desem de Yapmaz elini sürmez ama bana psikolojik olarak suçlu hissettiriyor. Sürekli evin içinde yaptığım bir hatayı dile getiriyor bunu bilerek yapıyor
Buzdolabının içinde ne çürüdü ne var ne yok hep bilir aynen. Baba suçlu hissettirdiği için yapıyorum aslında ya bunu çok ustalıkla yapıyor mesela diyor ki bak salatalık çürümüş yazık paramıza israf.. Aslında biliyorum onu bana ima ediyor talip etmedin çürüdü anlamında
Benimkinin bence kızların arasında büyümesinden kaynaklanıyor. Bi ara misafirliğe gittik diyor mutfakları cok hosuma gitti ama tam bakamadım Bi daha gidersek ben bakayım mutfaga dolaplara bir bahaneyle. Bana anormal geliyor ya ben merak etmiyorum elalemin mutfagini bizim ki kalkıp erkek haliyle mutfaga bakacakmıs
Ya ediyorum aslında emin olun hepsi benim için işe yarayacak tavsiyeler. Sadece esine karsı cok duyarsızlastım cenesi kapansın moduna girdim iyice yanlıs yapıyorum farkındayımSen hic bişeyi kabul etmiyorsun ki
Bak burda sayfalarca neredeyse her üye adama yüklenmek değilde aslında senin yanlıs yaptıgını adama cevap versene yapmasana artık o işi diye dillendiriyoruz herşeye bi bahane sunuyorsun
Böyle geldi böyle gider modundaysan zaten hayat senin hayatın
Küsüz simdi dısarı cıktı eve gelirse cenesi i acarsa diycem..Zannediyor ki kendi kendine düzelir.
Eltisi ve kaynından ibret alsa keşke.
Bakın gereğini yapan rahata ermişMylittlehoneybee
Benimki Allahtan o derece degil :)Benimkinin bence kızların arasında büyümesinden kaynaklanıyor. Bi ara misafirliğe gittik diyor mutfakları cok hosuma gitti ama tam bakamadım Bi daha gidersek ben bakayım mutfaga dolaplara bir bahaneyle. Bana anormal geliyor ya ben merak etmiyorum elalemin mutfagini bizim ki kalkıp erkek haliyle mutfaga bakacakmıs
Garip bi durum bu bence.. boyle birini duysam bu adam gay mi derim.. malum onlardada kadin rolu erkek rolu var ya.. cenesi calistigi kadar elide calissa ok ama bos lafffBenimkinin bence kızların arasında büyümesinden kaynaklanıyor. Bi ara misafirliğe gittik diyor mutfakları cok hosuma gitti ama tam bakamadım Bi daha gidersek ben bakayım mutfaga dolaplara bir bahaneyle. Bana anormal geliyor ya ben merak etmiyorum elalemin mutfagini bizim ki kalkıp erkek haliyle mutfaga bakacakmıs
Buzdolabı müfettişBuzdolabının içinde ne çürüdü ne var ne yok hep bilir aynen. Baba suçlu hissettirdiği için yapıyorum aslında ya bunu çok ustalıkla yapıyor mesela diyor ki bak salatalık çürümüş yazık paramıza israf.. Aslında biliyorum onu bana ima ediyor talip etmedin çürüdü anlamında
Hahaa aynı bacım aynı. Bazen o kadar sinir bozucu oluyorlar ki. Ben karışmasında kavga ettim. Ama bişey değişmiyor. Sen çaresini bulursan bana da haber verBizimki de aynı.. Banyo paspasını falan hep kendi beğendi aldı.. Tabaktan, tencereden, herşeyden haberi var..
Okurken bana fenalık geldi. Adam bayılır herhalkonuşsun
elli gün de konuşsun
siz de yaptığı işi beğenmeyin
beğenmeyen kendi yapar deyin her seferinde
yani vicdan azabı çektiriyor size toplumsal kadın işi kodlamalarımız ile
susmayı öğrenene kadar beğenmediği işleri bırakırım
atıyorum çamaşırlar hemen asılmadı diye laf mı etti yıkanmazlar da olur biter
bir yer yeterince temiz değil mi dedi hiç temiz olmaz elimi dahi sürmem
yani daha önceki hali iyiymiş deyinceye kadar dokunmamalı
evet belki siizn yaşam konforunuz da düşer hatta bu işleri sizin olarak kabul ettiğiniz için içten içe canınız da sıkılır ama o hatasını anlayıncaya kadar da devam etmek gerekir
bir de eşiniz ev için ne yapar yani markete pazara gider mi ne bileyim tamirat vs yapar mı
o ne yapıyorsa o yaptığını beş kat eleştirin
atıyorum ıspanak aldı
ayy ne çamurlu ıspanak zaten taze de değilmiş her hafta alıyorsun da bir iyisini almayı öğrenemedin
kaç liraya aldın diyelim ki pahalı bir fiyat söyledi hem bu parayı verdin hem de en kötüsünü mü aldın kazık mı yedin para kolay mı kazanılıyor bla bla devam
diyelim ki piyasa 5 de o 4 liralık almış
o zaman da başlayın ev ekonomisinden anlamıyorsun en kötüsünü sırf ucuz diye almışsın bak yarısı çamur ağır gelsin diye yapmışlar kötü zaten yarısını da attık bu nedenle daha ucuza değil daha pahalıya geldi bak gördün mü bu yaşına geldin öğrenemedin vs vs
(bu arada içimde eşiniz varmış, bakın söylenecek şey bulmak çokkkkk kolay)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?