Kaynana gibi eş.

Sen hic bişeyi kabul etmiyorsun ki
Bak burda sayfalarca neredeyse her üye adama yüklenmek değilde aslında senin yanlıs yaptıgını adama cevap versene yapmasana artık o işi diye dillendiriyoruz herşeye bi bahane sunuyorsun
Böyle geldi böyle gider modundaysan zaten hayat senin hayatın

Emin ol bu secim meselesi ve en kötü örneklerden :)
Haklisin... ama ne biliyim hepimiz beyaz atli prensimizi bulduk zannederek evleniyoruz. Sonsuza kadar mutlu olacagiz diyoruz. Ama bir sure sonra o prensler kurbagaya mi donusuyor nedir? Hele burada boyle bir suru konu varken... ve gecmiste bir bosanma hikayem de varken... ister istemez simdi daha iyiyim diyorum.
Herseye karisan bir koca cekilmez gercekten. Kalp kirmak camasir makinesindeki camasirlardan daha onemsiz olmamali...

Zannediyor ki kendi kendine düzelir.
Eltisi ve kaynından ibret alsa keşke.
Benimki de titiz bende o kadar değilim. Söylenince 'neyden rahatsız oluyosan buyur yap ev senin evin rahat ol' dedim bi kaç kere şimdi kapalı çenesi
Bakın gereğini yapan rahata ermiş Mylittlehoneybee

Bunu desem de Yapmaz elini sürmez ama bana psikolojik olarak suçlu hissettiriyor. Sürekli evin içinde yaptığım bir hatayı dile getiriyor bunu bilerek yapıyor
Aynı benim eski koca...
Şu an çok şükür boşanmışım o pislikten dedim bir kez daha... sürekli bir psikolojik baskı oluyordu üzerimde...

Valla ben direkt yeseydin çürümezdi diyorum. Biraz dişli olun siz de bundan sonra. Çamaşıra laf ederse sen as deyin, asmazsa kalsın makinada üç gün o asana kadar, kokuşsun. Böylece ya söylenmemeyi ya yardım etmeyi öğrenir.

Ya ediyorum aslında emin olun hepsi benim için işe yarayacak tavsiyeler. Sadece esine karsı cok duyarsızlastım cenesi kapansın moduna girdim iyice yanlıs yapıyorum farkındayım

Benimki Allahtan o derece degil :)

O camasiri o an bana astiramaz kimse... kalksin kendisi yapsin dirdirdir erkegin dirdirlisida hic cekilmez

Garip bi durum bu bence.. boyle birini duysam bu adam gay mi derim.. malum onlardada kadin rolu erkek rolu var ya.. cenesi calistigi kadar elide calissa ok ama bos lafff

Buzdolabı müfettiş
Bizimki de aynı.. Banyo paspasını falan hep kendi beğendi aldı.. Tabaktan, tencereden, herşeyden haberi var..
Hahaa aynı bacım aynı. Bazen o kadar sinir bozucu oluyorlar ki. Ben karışmasında kavga ettim. Ama bişey değişmiyor. Sen çaresini bulursan bana da haber ver

Okurken bana fenalık geldi. Adam bayılır herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…