- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bi süre sonra hesap vermeye başladım ben şu yüzden yaptım şundan oldu diye.. Kendimi kanıtlamaya alısmısım bu huyumu da hic sevmiyorum eşimin işine geldi bu..Benim esim harika bir insandir cocuk konusunda bana cok yardimci olur ama ayni sizin esiniz gibi makas yerinden oynasin kestanesekeri bu makasla ne yaptin diye sorar mesela sanane sanane ne yaptigimdan diye bagirasim geliyor.cocukla ilgili de herseye karisir yok atesliyken su verme ne alaka enfeksiyonu gecsin diye su verilir.delirtiyor beni bu konuda.
Karsina al herseye karisma diye konus bakalim.benim esimle aramda cok yas farki var beni cocuk gibi goruyor sanirim o yuzden bana guvenmiyor diye dusunuyorum ben 25 o 36 yasindaBi süre sonra hesap vermeye başladım ben şu yüzden yaptım şundan oldu diye.. Kendimi kanıtlamaya alısmısım bu huyumu da hic sevmiyorum eşimin işine geldi bu..
Kesinlikle. Ama o zaman ona göre birini bulacaktı beni az bucuk tanıyordu ama kendini cok göstermedi. Evlenince bir baktım bu adamın içinden kaynana çıktı bazen de görümce :)tamam işte o erkek kimliğini eleştiri üzerine oturtmuş yıkın bunu
ya da işte ne yapıyorsa eleştirin sonuna kadar
bir de o işi yapmadığı için, hep derli toplu ortama geldiği için bilemiyor
eşim bir dönem az dağıtalım evi deyince ne olacak toplarız diyordu sonra baktı ki toplamak daha zor haklıymışsın daha derli toplu yaşamak lazım dedi
zira anneleri tüm gün evde ve arkalarını toplamış durmuş hiç hissetmemişler ki
Benimkinin bence kızların arasında büyümesinden kaynaklanıyor. Bi ara misafirliğe gittik diyor mutfakları cok hosuma gitti ama tam bakamadım Bi daha gidersek ben bakayım mutfaga dolaplara bir bahaneyle. Bana anormal geliyor ya ben merak etmiyorum elalemin mutfagini bizim ki kalkıp erkek haliyle mutfaga bakacakmısKarsina al herseye karisma diye konus bakalim.benim esimle aramda cok yas farki var beni cocuk gibi goruyor sanirim o yuzden bana guvenmiyor diye dusunuyorum ben 25 o 36 yasinda
Ama çok tuhaf degil mi ya.. Kendileri işe gidip gelmekten Baska ne iş yapıyorlarda birde bizi eleştiriyorlar.. Başkalarının yanında da yapıyor Bi de insanların ne kadar tuhafına gidiyordurBurdaki arkadaşlar çözüm önerisi sunmuşlar sağolsunlar ama kesinlikle değişmez adamın karakteri böyle aynı eş bendede var alıştım artık bazen tıkıyorum kulaklarımı duymuyorum bakıyorum suratını asmış küsmüş kendi haline bırakıyorum canı isteyince konuşsun diyorum zaman öyle böyle geçip gidiyor işte
Hmm esas sorun burada bence.Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyor
Sanırım yeni evlisiniz.Kesinlikle. Ama o zaman ona göre birini bulacaktı beni az bucuk tanıyordu ama kendini cok göstermedi. Evlenince bir baktım bu adamın içinden kaynana çıktı bazen de görümce :)
Milletin kocası karısının elini soğuk sudan sıcak suya sokmuyor.Ama çok tuhaf degil mi ya.. Kendileri işe gidip gelmekten Baska ne iş yapıyorlarda birde bizi eleştiriyorlar.. Başkalarının yanında da yapıyor Bi de insanların ne kadar tuhafına gidiyordur
Abisi perdeleri bile kendi seciyormus. Halının nereye serilecegine vs düşünün artık. Eltim de hayatını yemek yapmaya ve esine hizmet etmeye adamıs bunu bir marifet olarak görüyor. Ataerkil düzende de bu gercekten marifet. Eşimde benden bunu bekliyorMilletin kocası karısının elini soğuk sudan sıcak suya sokmuyor.
Ne iyi kocalar var gibi cümleler kurun siz de.
Pasif kalırsanız ömür boyu ezilirsiniz ve mutsuz olursunuz.
Eğer böyle mutlu olacaksanız yapın.Abisi perdeleri bile kendi seciyormus. Halının nereye serilecegine vs düşünün artık. Eltim de hayatını yemek yapmaya ve esine hizmet etmeye adamıs bunu bir marifet olarak görüyor. Ataerkil düzende de bu gercekten marifet. Eşimde benden bunu bekliyor
Terazi..Başak burcu mu ?
Temizlik yapmayı severim ama bu demek degil ki ben herseyi tam yapıcam ya da onun eleştirilerini sineye çekicemEğer böyle mutlu olacaksanız yapın.
Olmayacaksınız yapmayın.
Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Memnun olmuyorsa o çalışmasın, ev beyi olsun, siz çalışın, keyfinize bakın.
Benim eşim de böyledir hatta çok daha fazlası.Şunu şöyle yap/yapma diye sürekli karışır,yapacağım bişeyde beni durdurur hayır ona gerek yok bırak,yemek de beğenmez kendine salata yapar,evde bişey varken varlığını bilmeyip yenisini alsam kavgasını eder vs vs vs ben de bıktımMerhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?