Kaynana gibi eş.

Bi süre sonra hesap vermeye başladım ben şu yüzden yaptım şundan oldu diye.. Kendimi kanıtlamaya alısmısım bu huyumu da hic sevmiyorum eşimin işine geldi bu..

Bi süre sonra hesap vermeye başladım ben şu yüzden yaptım şundan oldu diye.. Kendimi kanıtlamaya alısmısım bu huyumu da hic sevmiyorum eşimin işine geldi bu..
Karsina al herseye karisma diye konus bakalim.benim esimle aramda cok yas farki var beni cocuk gibi goruyor sanirim o yuzden bana guvenmiyor diye dusunuyorum ben 25 o 36 yasinda

Kesinlikle. Ama o zaman ona göre birini bulacaktı beni az bucuk tanıyordu ama kendini cok göstermedi. Evlenince bir baktım bu adamın içinden kaynana çıktı bazen de görümce :)

Karsina al herseye karisma diye konus bakalim.benim esimle aramda cok yas farki var beni cocuk gibi goruyor sanirim o yuzden bana guvenmiyor diye dusunuyorum ben 25 o 36 yasinda
Benimkinin bence kızların arasında büyümesinden kaynaklanıyor. Bi ara misafirliğe gittik diyor mutfakları cok hosuma gitti ama tam bakamadım Bi daha gidersek ben bakayım mutfaga dolaplara bir bahaneyle. Bana anormal geliyor ya ben merak etmiyorum elalemin mutfagini bizim ki kalkıp erkek haliyle mutfaga bakacakmıs

Burdaki arkadaşlar çözüm önerisi sunmuşlar sağolsunlar ama kesinlikle değişmez adamın karakteri böyle aynı eş bendede var alıştım artık bazen tıkıyorum kulaklarımı duymuyorum bakıyorum suratını asmış küsmüş kendi haline bırakıyorum canı isteyince konuşsun diyorum zaman öyle böyle geçip gidiyor işte

Ama çok tuhaf degil mi ya.. Kendileri işe gidip gelmekten Baska ne iş yapıyorlarda birde bizi eleştiriyorlar.. Başkalarının yanında da yapıyor Bi de insanların ne kadar tuhafına gidiyordur

Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyor
Hmm esas sorun burada bence.
Siz de gündüz bi ise girin ev işleri ona kalsın görmemiş olursunuz suratını hiç olmazsa.

Kesinlikle. Ama o zaman ona göre birini bulacaktı beni az bucuk tanıyordu ama kendini cok göstermedi. Evlenince bir baktım bu adamın içinden kaynana çıktı bazen de görümce :)
Sanırım yeni evlisiniz.
Kocayı eğitene kadar çocuk düşünmeyin derim.

Arkadaşları dinleyin. Gereksiz eleştirdiği anda işi bırakın ve gidin tv seyredin. Buna kararlı olarak devam edin. Bırakın ev dağılsın pis kalsın bir süre.
Çocuk olursa hayatınızı zindan eder yoksa hijyen hijyen diye.

Ama çok tuhaf degil mi ya.. Kendileri işe gidip gelmekten Baska ne iş yapıyorlarda birde bizi eleştiriyorlar.. Başkalarının yanında da yapıyor Bi de insanların ne kadar tuhafına gidiyordur
Milletin kocası karısının elini soğuk sudan sıcak suya sokmuyor.
Ne iyi kocalar var gibi cümleler kurun siz de.

Pasif kalırsanız ömür boyu ezilirsiniz ve mutsuz olursunuz.

Milletin kocası karısının elini soğuk sudan sıcak suya sokmuyor.
Ne iyi kocalar var gibi cümleler kurun siz de.

Pasif kalırsanız ömür boyu ezilirsiniz ve mutsuz olursunuz.
Abisi perdeleri bile kendi seciyormus. Halının nereye serilecegine vs düşünün artık. Eltim de hayatını yemek yapmaya ve esine hizmet etmeye adamıs bunu bir marifet olarak görüyor. Ataerkil düzende de bu gercekten marifet. Eşimde benden bunu bekliyor

Ya kendin yap yada karisma anca yetisiyorum Robot değilim de benim esimde supurgen in içi dolu kalsın ona bide çöp dolunca karisirdi onlar senin işin ben çöpün başına gidemem konusacagina yap dedim şimdi onları o yapıyor ceneside kapandi

Eğer böyle mutlu olacaksanız yapın.
Olmayacaksınız yapmayın.

Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Memnun olmuyorsa o çalışmasın, ev beyi olsun, siz çalışın, keyfinize bakın.

Eğer böyle mutlu olacaksanız yapın.
Olmayacaksınız yapmayın.

Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Memnun olmuyorsa o çalışmasın, ev beyi olsun, siz çalışın, keyfinize bakın.
Temizlik yapmayı severim ama bu demek degil ki ben herseyi tam yapıcam ya da onun eleştirilerini sineye çekicem

O mesela atıyorum makinada çamaşır kalmış asmadınız ve size bunu hatırlattı. "Ya sen as, ya konuşma" eğer bir daha konuşursan o işe elimi dahi sürmem deyin. Mesela o çamaşırı asla asmayın. Ya da silmeniz gereken yeri mi dedi asla silmeyin. Kararlı olduğunuzu görürse yavaş yavaş terk eder sanırım o davranışı.

Benim eşim de böyledir hatta çok daha fazlası.Şunu şöyle yap/yapma diye sürekli karışır,yapacağım bişeyde beni durdurur hayır ona gerek yok bırak,yemek de beğenmez kendine salata yapar,evde bişey varken varlığını bilmeyip yenisini alsam kavgasını eder vs vs vs ben de bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…