ya şimdi bende bu zamana kadar her özel günümde ailemleydim, evlendikten sonra aşırıya kaçmamak şartlıyla onlarla da geçirmek isterim. Alışkanlık gibi bir şey olmuş herhalde ama bir süre sonra azarlı gibi geliyor bana.
Olacakları söyleyim. Tüm özel gunleri kayınvalidenle geçireceksin. Hatta 2 3 güne bir onlarda olacaksın. Para meselesi de nişanlın hep yardım etcek annesine. Evlenince değisir mi çok zor. Ama şimdiden düzenini nasıl istiyosan nisanlinla konuş
aslında yukarıda cevaplamıştım soranlar öyle..
nişanlım düzeldi ama kv sıkıntım var
oğlunu kıskanıyor , özel günlerde bizle olmak istiyor..
yıllardır anne kız oğul gezmişler şimdi oğlunun baka hayatu olduğunu kabullenemiyor..
ama sen bayansın o erkek.. yani erkek anne ve ablasıyla yılbaşından ne keyf alır.. yada 10 yıllık evli oluruz ailelerle geçiririz ama bizim şuan ilk yılbaşı ilk doğum günü kutlamalarımız olcak
Bazı erkekler evcimen oluyor erkek diye dışarı çıkıp nerde akşam orda sabah olcak diye bir kural yok. Zevk almasa oturmaz herhalde zorla senelerce her özel gün.
o kafayı bozmuş canım;sen üç maymunu oyna;görme duyma bilme..öylede bi kabul etmek zorundaki..biz niye babamızın evinde paşa paşa yaşarken birden bire bambaşka bi hayata adapte olmaya çalışıyoruz.bence bizler başarabiliyosak kayınvalidende bal gbi oğlunun evlendiğini ve artık bir karısı olduğunu kabul edicek.nokta .
zevk almadığını söylüyor yani sırf annesi alışmış kırılmasın diye onlarlaymış
Evlendikten sonra annesi duygu sömürü bile yapar o zaman bize gelin diye. Nişanlını al karşına konuş 3 saat duracağına 1 saat dursun bari anasından kopamıyor saatleri düşürsün. Evlilik bu bazı şeyleri değiştirmeyi bilecek.
valla ben yapmıyorum fedakarlık falan.çok şükür arabamız var.istediğim an istediğim yere giderim karışamaz.bak karışamaz diyorum çünkü ben izin versem bizimle yatak odasına kadar gelir herşeye karışır herşeye muhalefet ama sanırım ben birazcık dişliyim =)evet çok haklısın.. sanki bizimkiler aile değil ! bizim ailelerimizde aman mutlu olsunlar biz susalım derler .
ama erkek anaları dırrr ırrrrr dırrrrr konuşur hiç demezler çenemi kapatım yuvalarında mutlu olsunlar bana gelmeselerde olur demezler . hep biz ve ailemiz fedakarlık yapar :/
valla ben yapmıyorum fedakarlık falan.çok şükür arabamız var.istediğim an istediğim yere giderim karışamaz.bak karışamaz diyorum çünkü ben izin versem bizimle yatak odasına kadar gelir herşeye karışır herşeye muhalefet ama sanırım ben birazcık dişliyim =)
yapar canım yapar...
ilk sevgili olduğumuz dönem napıyodu bak , biz dışarı çıkıyoduk nişanlımla
eve onlara gidiyoduk kaynananm biz gelir gelmez sızlanıyodu oğlumm çok kötü bacağımmm dayanamıyorum
bacaklarım ağrıyo diye.. bizimi bekledin kızın evde neden kızına maaj yaptırmadın diyemedm işte..
oğluna viks sr masaj yap diodu nişanlım yapıyodu..madem çok ağrıyodu biz gelene kadar kızınla evdesin yaptrsaydın..
amacı bak oğlum bana düşkün hemen yapıyo mesajı vermekti
aaa aaabunu okuduktan sonra oğlunun yakasını kolay bırakacağını sanmıyorum. Oğlumu başka bir kız alıyor tribine girmiş resmen
aaa aaabunu okuduktan sonra oğlunun yakasını kolay bırakacağını sanmıyorum. Oğlumu başka bir kız alıyor tribine girmiş resmen
erkekler saf nereye çeksen geliyor, bende konuşa konuşa çektim kendime :) şuan eski anne düşkünlüğü yok tek sıkıntım kayınvalidemin durumu kabullenmesi kaldı:)
haha örnek alacağım gelin tipi
başta nasıl alıştırırsan öyle gider canımben basta samimi oldum bi baktım cıvıklaştılar bana saygıları kalmadı hemen kendimi çektim mesafeyi bi koydum şimdi bişey derken bile çekiniyolar yanlış anlarmıyım diye .. kesinlikle mesafeni koycaksın mesafeli olursan değerli olursun hep saygı duyarlar .
annsi biriktiriyodur belki canım benim arkadaşımda çalıştı annesine verdi annesi ona çeyiz dizdi beraber seçtiler tabi sonra bi komşu torununu büyüttü öksüz yetimdi çocuk aldı parayı elinden geçinemiyoruz paramız yok oğlum dedi çocuğa o pparayla ev aldı evlendi şimdi kendi evinde oturuyor böyle çok örnek var bir sor nişanlnabunu onun akıl etmesi ggerekmezmi ben evlenmek istiyorum biraz birikim yapıyım seneye evlencem demesi gerekmezmi ben zaten bana versin demiyorum ama gelecek için birikim yapmıyorsa annesine veriyorsa tüm parayı bende eşi olcaksam al şu parayı biraz borcunu öde demesi gerekmezmi madem ilerisi için değil annesne veriyor hepsini
aynen öyle valla herkes kendi değerini kendisi belirler en iyisini yapmışsın
aynen öyle valla herkes kendi değerini kendisi belirler en iyisini yapmışsın
annsi biriktiriyodur belki canım benim arkadaşımda çalıştı annesine verdi annesi ona çeyiz dizdi beraber seçtiler tabi sonra bi komşu torununu büyüttü öksüz yetimdi çocuk aldı parayı elinden geçinemiyoruz paramız yok oğlum dedi çocuğa o pparayla ev aldı evlendi şimdi kendi evinde oturuyor böyle çok örnek var bir sor nişanlna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?