Kaynana Kaynar Kazana :D

kendine olduğu zaman herşeyi beklerler. aynı benimkide öyle kendi hasta olduğunda bekler sen hasta ol hayatta aramaz. il zamanlar direk söylüodum eşime sonra bi baktım ben kötü olmaya başladım evliliğimin ilk haftası kabus gibiydi zamanla nasıl olur bilemiyorum

saol canım yeni ama bir o kadarda sorunlu sanki yıllardır evliymiş gibi yorgun hissediorum bazen. ilk zamanlar direk söylüyordum ve tepkisi gerçekten sert oldu oda benim anneme saldırmaya başladı. şimdi susuyorum. görüyormu bilmiyorum bunu zamanla görcez tabi beni hasta etmezse kimseye bişey anlatamıyorum burda yazmak iyi geliyor. yoksa içimde iice büyücek gibi.

benim kayınvaldeminde o kıvama geleceini hiç sanmıyorum. çünkü sadece ben diil kimseyle arası yok herkes kötü onun için sadece çocukları var pırlanta gibi çocuk yetiştirdim die övünüp durur anca

eşin kızıcaksa söylemene, hiç söyleyipte eşinle aranı açma, söylesende bişi düzelmeyecekse hiç kendini yorma bence.. sende koy bi seviye kaynananla öle idare edersin mecburen..

eşin kızıcaksa söylemene, hiç söyleyipte eşinle aranı açma, söylesende bişi düzelmeyecekse hiç kendini yorma bence.. sende koy bi seviye kaynananla öle idare edersin mecburen..

öle denicem bakalım. yaptıklarına takılmıcam umursamaz davranıcam mümkün olduğunca gidip gelmemeye çalışıcam tabi eşime çaktırmadan :) ben hep kalabalık bir aile olalım die özenmiştim. ama malesef insanlar kendi değerlerini kendileri yitittiriolar

Ah be bilmem ki ne anlarlar böle davranarak,ellerine geçiyo bilmem ki hiç.

artık sevmiyorummm
ayol ne var sanki adamı bırakmadı bana aramalar ağlamalar ne yani sen aylarca göremedin de ben gördüm mü oğlunu
kaynanaaa senden çok özlemiştim onu sağol doya doya hasret gideremedik sayende sağolll

kaynanaları analamam nedense ewlendikten sora oğullarıı bi kıymete binerki analatamamm,,kayanananmı hiçç anlamamm çok dengesizz davranışlarıı varr,,bazenn çok iyii melekk gibii bazenndee çok değişioo suratsız oluoo,,geneldede görümcemm geldiğindee kaynanam bana acaipp değişioo olumsuz anlamdaa,,sanırsamm görümcemm ortalığıı karıştırıoo,,allahtann istanbulda burda olsa düşman eder bizii....

Kizlar benim kaynanam bazen ok iyi bazende cok gicik allahtan kocam yjz vefmiyo da gelin gibi degil cool davraniyorum biz gideriz elimi bir ise surdurmez yapiyim derim mutfaga bile sokmaz ayagima terlik getirir tencere tencere yaprak sarip verir..ama gel gelelim ben ordayken oglunu fisir fisir odaya cagirir biseyler dilenir..10 dedigni yap bir dedigini yapma triere girer..dun mesela sabahin korunde bizi uykudan uyandirdi ve telefon konusmasi aynen su: oglum gel babani cenazeye gotureceksin..ne bir uyandirdimmi ne bir napiyosunuz bi isin varmi yok

ilk sevgililik zamanında tanıştım ,maşallah kuzu kuzu dedim. melek gibi kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan iyilik timsali eşsiz benzersiz mükemmelllllll bir kadın dı :))))
evlendim ,hele bir de hamile kaldım o melek şeytana döndü,o etliye sütlüye karışmayan kadın yuvamı kardı kattı erken doğum ve ardından 4-5 günlük bebekle boşanmaya kalktım.
hala akıllı olduğun iddia eder çünküüü ikili oynar bii varken çok iyi biri yokken laf sokar.oğlunu kıskanır ,işin kötüsü benim doğurduğum çocuğu benden kıskanır,beni annemden kıskanır,anneme gittiğimde kıskançlıktan hasta olur o derece
benimle bir yarış halinde ki düşman başına

Yazdiklarinizin hepsini okudum ayni sorunlari yasadim yasiyorum kaynanamin bi gunu bi gununu tutmuyo bazen cok iyi ozellikle oglunun yaninda ama yanlizken yuzume bile bakmiyo aldigim esimle yaptigim herseye karisiyor yanimizdan ayrilmiyo daha 1 senelik evliyim daha hamile bile degilken bebek mevlutunun herseyine ben karar veririm diyor delirmek uzereyim artik

sorun yaşayanlara Allah sabır versin :)
umarım bir kaç sene sonra ben de şöyle dertliyim böyle sorunumuz var yazmam :)

acaba benim kaynanamdan bahsediyo olabilri misin =) ikili oynamak . oğlunu kıskanmak beni annemden kıskanmak... aahh ahh...

sanırım bu kaynana gelin çekişmesi dünya var oldukça sürüp gidecek.. yaptığım yemeğe, aldığım deterjana, duşuma, yatağıma, annemle görüşmeme, arkadaşlarımla buluşmama, misafirime, yediğime giydiğime herşeyime karışır. onun yanında eşimle şakalaşmamıza katlanamaz. deli oluyorum ya. yatağıma bile yattı ben oğlumu özledim diye.

he de geç ... bildiğini yap:) umursama ama surat asıp da kötü davranma eline koz verme .ya na onun silahıyla onu vur :)
ama asla sinir olma

deli olacam artık yaa dün yine kattı karıştırdı evi, telefonla bile beceriyor beni sinir etmeyi. oğlunu doldurmuş doldurmuş telefonda karın bana hep yalan söylüyo diye (ki eşim için el basit bi konuda söylenen bi yalan bile boşanma sebebi olabilir) eşim eve gelince çıldırmış gibi bana saldırdı sen ne yalanı söylüyon diye yalan falan söylemedim ben delirdin mi neden bahsediyosun diye çıkıştım ara anneni sor ne yalanıymış dedim aradı bu seferde yok oğlum söylemedi yalan diyo. huzurumuz kaçtı ya onun yüzünden çıldırcam artık. allahtan eşim verdi ağzının payını ama bizimde aramız bozuldu. artık şaşırdım ne yapacağımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…