- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
canım bende başlarda aynen senin gibi düşünüyodum şimdi 2,5 yıllık evliyim artık herşeyi usulünden söylüyorum eşime, sana nasılsın dememiş kayınvaliden, bizimki ben hastanede yattım bi kere arayıp geçmiş olsun demedi normal zamanda zaten aramazda o zaman bile aramadı, bende aramıyorum sormuyorum ne hali varsa görsün, aman eşimin annesi falan filan diyodum bende aynen senin gibi ama geçti artık o zamanlar, beni iyi günümde zaten aramaz da zor günümde bile aramayan eşimin annesi de olmaz olsun hiç umurumda değil kim ne derse desin.. sende zamanla usulünden bilirsin ne yapman eşine nasıl anlatman gerektiğini.
Yok canım bende deme öyle şeyler daha çok erken evliliğiniz yeniymiş hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın inşallah.
Bence bi süre daha bekle derim ben,eminim zordur sabırlı olmanı diliyorum.Eşine söylemen konusunda beklemeni tavsiye ederim sonuçta annesi vereceği tepkiyi tahmin edemezsin,sonunda daha çok kırılmak var.Benim annemle babannemde ilklerde hiç anlaşamamışlar ama şimdi gör ana-kız gibiler.Dilerim Allahtan bizim kayınvalidelerimizde o kıvama gelir :)
Allahım herkesin yuvasını korusun,kayınvalidesiyle arasını ana-kız ilişkisinde tutsun inşallah :)
kendine olduğu zaman herşeyi beklerler. aynı benimkide öyle kendi hasta olduğunda bekler sen hasta ol hayatta aramaz. il zamanlar direk söylüodum eşime sonra bi baktım ben kötü olmaya başladımevliliğimin ilk haftası kabus gibiydi zamanla nasıl olur bilemiyorum
eşin kızıcaksa söylemene, hiç söyleyipte eşinle aranı açma, söylesende bişi düzelmeyecekse hiç kendini yorma bence.. sende koy bi seviye kaynananla öle idare edersin mecburen..
öle denicem bakalım. yaptıklarına takılmıcam umursamaz davranıcam mümkün olduğunca gidip gelmemeye çalışıcam tabi eşime çaktırmadan :) ben hep kalabalık bir aile olalım die özenmiştim. ama malesef insanlar kendi değerlerini kendileri yitittiriolar
Ahhhh kaynanam olsada bende konuşsam.
inşallah olurda hep iyi şeyler konuşursun canım :)
acaba benim kaynanamdan bahsediyo olabilri misin =) ikili oynamak . oğlunu kıskanmak beni annemden kıskanmak... aahh ahh...ilk sevgililik zamanında tanıştım ,maşallah kuzu kuzu dedim. melek gibi kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan iyilik timsali eşsiz benzersiz mükemmelllllll bir kadın dı :))))
evlendim ,hele bir de hamile kaldım o melek şeytana döndü,o etliye sütlüye karışmayan kadın yuvamı kardı kattı erken doğum ve ardından 4-5 günlük bebekle boşanmaya kalktım.
hala akıllı olduğun iddia eder çünküüü ikili oynar bii varken çok iyi biri yokken laf sokar.oğlunu kıskanır ,işin kötüsü benim doğurduğum çocuğu benden kıskanır,beni annemden kıskanır,anneme gittiğimde kıskançlıktan hasta olur o derece
benimle bir yarış halinde ki düşman başına
yok yok benim kv... eminim :)acaba benim kaynanamdan bahsediyo olabilri misin =) ikili oynamak . oğlunu kıskanmak beni annemden kıskanmak... aahh ahh...
he de geç ... bildiğini yap:) umursama ama surat asıp da kötü davranma eline koz verme .ya na onun silahıyla onu vur :)Yazdiklarinizin hepsini okudum ayni sorunlari yasadim yasiyorum kaynanamin bi gunu bi gununu tutmuyo bazen cok iyi ozellikle oglunun yaninda ama yanlizken yuzume bile bakmiyo aldigim esimle yaptigim herseye karisiyor yanimizdan ayrilmiyo daha 1 senelik evliyim daha hamile bile degilken bebek mevlutunun herseyine ben karar veririm diyor delirmek uzereyim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?