- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Valla Anka Hanım, ben olsam geri alır, yakardım. Sırf onda kalmasın yeter ki.Ay geri alsanız bile tekrar takabilecekmisiniz?
Saçlarında yağ yada kepek varsa yada bitliyse
Yıkanıp ütülense bile benim midem almazdı.
OlabilirValla Anka Hanım, ben olsam geri alır, yakardım. Sırf onda kalmasın yeter ki.
Maksat onun da işine yaramasın. Yükselenim de akrep değil ama hep böyle tepkiler veriyorum ya.Olabilir
Ben de onemsemezdimBi yazma ya ne olacak canı sağolsun derdim heralde.
Haketmiyor değilMaksat onun da işine yaramasın. Yükselenim de akrep değil ama hep böyle tepkiler veriyorum ya.
haha bulmuş yorumumu bi de eksilemiş kinci olduğunuz kadar komiksiniz de.Ay geri alsanız bile tekrar takabilecekmisiniz?
Saçlarında yağ yada kepek varsa yada bitliyse
Yıkanıp ütülense bile benim midem almazdı.
Esas çingenelik elalemin eşyasını gasp etmek. Hatta sonrasında yüzsüzlüğe vurmak. Sizin dediğiniz gibi davranırsa yarın evinden başka şeyler de alınır. Hanımefendinin derdi beş kuruşluk yazma değil yazmanın çalınmış olması. Sizin için böyle şeyler çok doğalsa ev adresinizi rica edeceğimkaynananız ayrı tuhaf, siz ayrı tuhafsınız, yırtar alırdım diyenler de ayrı tuhaf. bi yazmanın peşine bu kadar düşülür mü ya insan lafını etmeye utanır. 'keşke bana deseydin ben sana verirdim' der kapatırsınız. hiç yoktan kavga eden programlardaki çingeneler gibi..
Oy öylemi olmuş cınımmmhaha bulmuş yorumumu bi de eksilemiş kinci olduğunuz kadar komiksiniz de.
Yazma değilde mesela bluz, elbise, yada takı olsaydı değişirmiydi?Amann. Bir yazma icin konu mu actiniz
Boyle yazanlari anlamiyorum yazma kucuk olabilir de yaptigi hareket tersAmann. Bir yazma icin konu mu actiniz
Kaynana büyük ihtimalle kendi kaynanasıyla birlikte oturmuş biridir, ayrı gayrı olmamıştır, kafa yapısı farklı kadının. Altın para falan çalmakla aynı şey değil, kadın önemsememiş bu kadar oğluna söylemiş almış. Konu sahibi de gidip onun evinden böyle basit Bi parça alsa yadırgamaz kadın. Doğru Bi düşünce şekli mi tabi ki hayır. Ama herkes aynı görgüde bilgide fikirde falan değil işte. Ben de rahatsız olurdum gelinin yerinde olsam ama bu kadar peşine düşmezdim, kavga etmeyi ya da zorla almayı falan. Dediğin gibi uygun bi şekilde rahatsız olduğunu belli edersin.kaynananız ayrı tuhaf, siz ayrı tuhafsınız, yırtar alırdım diyenler de ayrı tuhaf. bi yazmanın peşine bu kadar düşülür mü ya insan lafını etmeye utanır. 'keşke bana deseydin ben sana verirdim' der kapatırsınız. hiç yoktan kavga eden programlardaki çingeneler gibi..
İyide bu sizin durumunuzla aynımı?Kaynana büyük ihtimalle kendi kaynanasıyla birlikte oturmuş biridir, ayrı gayrı olmamıştır, kafa yapısı farklı kadının. Altın para falan çalmakla aynı şey değil, kadın önemsememiş bu kadar oğluna söylemiş almış. Konu sahibi de gidip onun evinden böyle basit Bi parça alsa yadırgamaz kadın. Doğru Bi düşünce şekli mi tabi ki hayır. Ama herkes aynı görgüde bilgide fikirde falan değil işte. Ben de rahatsız olurdum gelinin yerinde olsam ama bu kadar peşine düşmezdim, kavga etmeyi ya da zorla almayı falan. Dediğin gibi uygun bi şekilde rahatsız olduğunu belli edersin.
Benim kv ilk evlendiğim zaman misafir çağırmıştı bana sormadan evime. Bi daha evime çağıracağın zaman bana sorar mısın çünkü müsait olmayabilirim dedim. O son oldu. Çünkü kadın kv oturmuş ona çok normal geliyor kendi evi gibi görüyor oğlunu. Tabi zamanla anladı öyle olmadığınıama herşeyi de abartmaya, köprüleri yıkmaya gerek yok. Üslubunca söylenir, set çekilir, tekrarlanmasına izin vermezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?