Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Ay yok artik. Kaynananizin acilen yazma çalmayi bırakması lazım Ben olsaydım kavga ede ede alırdım herhalde isterse bir iğne olsun habersiz kimse kimsenin evinden eşya alamaz bu ne saygısızlık. Alır kullanmaz yirtardim

kaynananız ayrı tuhaf, siz ayrı tuhafsınız, yırtar alırdım diyenler de ayrı tuhaf. bi yazmanın peşine bu kadar düşülür mü ya insan lafını etmeye utanır. 'keşke bana deseydin ben sana verirdim' der kapatırsınız. hiç yoktan kavga eden programlardaki çingeneler gibi..

Esas çingenelik elalemin eşyasını gasp etmek. Hatta sonrasında yüzsüzlüğe vurmak. Sizin dediğiniz gibi davranırsa yarın evinden başka şeyler de alınır. Hanımefendinin derdi beş kuruşluk yazma değil yazmanın çalınmış olması. Sizin için böyle şeyler çok doğalsa ev adresinizi rica edeceğim

Yazmayı izinsiz almak doğru değil ama bir yazma için bu kadar diretip gerekirse kavga çıkarmak da normal değil. Konuyu okuyunca kv ile aranızda başka problemler var gibi.

İğne bile olsa evimden izinsiz eşya alınmamalı. Kv olması bu durumu değiştirmiyor. Bugün yazmaya sesini çıkarmayan bir sonraki gün daha değerli bir eşyasını evde bulamaması çok yüksek bir ihtimal.

Ben alırım yenisini sorun olmaz ohh alsın bütün eşyaları evdeki diyorsanız sınır çizmeyin, sesinizi çıkartmayın.

Size o yakınlığı olsa arar "Evde yoktun çok beğendim aldım helal et" derdi.
Kocanıza söylemesi "gelini yok sayıyorum" demek.
Ve vermem diyip telefonu kapatması güç savaşı bildiğin.
Konuyu uzatın lütfen.

Kaynana büyük ihtimalle kendi kaynanasıyla birlikte oturmuş biridir, ayrı gayrı olmamıştır, kafa yapısı farklı kadının. Altın para falan çalmakla aynı şey değil, kadın önemsememiş bu kadar oğluna söylemiş almış. Konu sahibi de gidip onun evinden böyle basit Bi parça alsa yadırgamaz kadın. Doğru Bi düşünce şekli mi tabi ki hayır. Ama herkes aynı görgüde bilgide fikirde falan değil işte. Ben de rahatsız olurdum gelinin yerinde olsam ama bu kadar peşine düşmezdim, kavga etmeyi ya da zorla almayı falan. Dediğin gibi uygun bi şekilde rahatsız olduğunu belli edersin.
Benim kv ilk evlendiğim zaman misafir çağırmıştı bana sormadan evime. Bi daha evime çağıracağın zaman bana sorar mısın çünkü müsait olmayabilirim dedim. O son oldu. Çünkü kadın kv oturmuş ona çok normal geliyor kendi evi gibi görüyor oğlunu. Tabi zamanla anladı öyle olmadığını ama herşeyi de abartmaya, köprüleri yıkmaya gerek yok. Üslubunca söylenir, set çekilir, tekrarlanmasına izin vermezsin.

İyide bu sizin durumunuzla aynımı?
Kadın geri istediği halde vermem demiş??
Bunamı anlayış gösterilsin yani
Kadın hem hırsız hem çirkef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…