Kaynana parasıyla ev alınır mı?

Aynen iste burada ki bazi arkadaslar
Maddiyatc oldugumu
dusunuyor
Sizinle ayni fikirdeym

Ben de diyorum ki annesi hic karismasin
Kendi duzenimizi kendimiz kuralim

Aynen iste burada ki bazi arkadaslar
Maddiyatc oldugumu
dusunuyor
Sizinle ayni fikirdeym

Ben de diyorum ki annesi hic karismasin
Kendi duzenimizi kendimiz kuralim
o zaman diyeceksin ki:
annen istiyorsa alsın ev kiraya versin.biz evlenince el ele verip kendi evimizi kendimiz alalım.
tapu senin olsun dediğinde maddiyatçılığa giriyor.

Hayir esya degil ama.kaynana ile sorun olunca yuzumuze vurmasi ben olmasam.alamazdiniz falan diye laf soylemesi
Durduk yere niye böyle birşey desin ki
Sırf bu lafı duymamak için ev eşimin üstüne olsun sozunede inanmadik
Ev eşinin üstüne olduğunda da oğluma ev aldım diyebilir ? Dese de yalan değil
Bu zamanda ev almak kolaymi kaç yaşında kadın ne olacağını bilmeden ev alıyor

Haksızlık ediyorsunuz

Siz ev alın kiraya verin biz kendi evimizi kendimiz alucaz deyin olsun bitsin madem

Ne kadar akıllısınız. Daha gol yok yumurta yok ev kimin adına olacak derdine düşmüşsünüz. Bi durun bakalım.
Sevgiliniz o parayı sizinle birlikte mi kazandı. Çalışıp o namı verdiniz. Adamın bekarken biriktirdiği para bu.
Kadın kocasından alma parayla ev alacak gelin adayı tapu derdinde.
Pesss yani.
Güvence demişsiniz de ev olmasaydı evlenmeyecekmiydiniz.

Allah aşkına biriktirdiğiniz parayı falan vermeyin. Eş adayınızla kendiniz ev alın.
Ben kayınvalidenin yerinde olsam çağır çayır yerim o paraları. Hem borç öde hem de gelin adayı ev peşine düşsün.

Çok sey istiyorsunuz bence.hem kaynana ev alsin ama oglunun ustune yapsin.kaynana başa kakmasin.kaynana bakimdar olup sizi rahatsiz etmesin istiyorsunuz.iyi de kadin butun varini yoğunu ogluna ev almak için harcasin daha gelin bile degilken bunun hesabini kitabini yapmaya kalkmissiniz size laf dusmez bence

gerçi işiniz bozulmuş ama belki okuyup ta çözüm arayanlara fikir olur diye yaziyorum
bırakın ana oğul evi alsınlar ev kv nin üzerine olsun (paranın 3/2 si kv veriyor )sizde geçip oturun verdiginiz parayi kira sayip köşeye para biriktirip kendi evinizi alın allah gecinden versin yarın emir hak vuku bulunca zaten evin yarısı eşinizin
sizin elinizdeki parayla öyle büyük denizlere acilamazsiniz evinizi o parayla istediğiniz gibi doseyin

Aynı durum bizde de mevcut evimiz var kendi üzerimize değil, başka mülkler edindi eşim hepsi babasının üzerine. Ben iyi niyetli olunmadığını ve bazı şeylerin bilerek kendi üstlerine yaptıklarını, bunun için çaba sarfettiklerini,kendi araların da neler döndüğünü biliyorum. Ama rızkı veren Allah dır o yüzden endişelenmiyorum, herşey olacağına varır. Üç beş tapulu mal güvence değil..

Bu sizin tercihinz tabi ki ama ben kendı emeğimle aldığüım bir malı eşimin ailesinin üstüne yapılır. Daha sonra eşimin kardeşleriyle bölüşmek istemem.
Tek 1 kr. bile emeklerı yok evimde herşeyi eşimle dişimzi tırnağımıza katarak yaptık .
Bak 5 yıl oldu hala çocuk yapmıyoruz.

Bizim de aynı kendimiz aldık çalışan eşim,emek onun ,hak onun ,zamanından-hayatından ödün veren de benim. Ama malesef eşim bunu anlamıyor ne olacak ha onların ha bizim, hepsi bizim diyip çıkıyor. Bin kere anlattım ev alınırken senin üzerine olsun,yarın birgün hepsi ortak çıkacak diye ama çıkamazlar ben almışım kim karışır diyip durdu.Ee eşimin ailesi de tabi benle boşanacağını düşündükleri için ucuz hesaplara girip bazı şeyleri yaptılar ama ben yine endişelenmiyorum Allah büyüktür.

Tabii ki Allah büyüktür. Umarım düşündüğümüz gibi olmaz.
Şimdi kaynanalar zehir gibi herşeyi hesaplıyorlar..

Tabii ki Allah büyüktür. Umarım düşündüğümüz gibi olmaz.
Şimdi kaynanalar zehir gibi herşeyi hesaplıyorlar..

Evet utanmadan hesap yapıyolar o kadar ucuz ki hesapları, kurulmuş yuvamı dağıtacağımı ve her sıkıntısını benim çektiğim mallarına ortak olmayayım diye kocamın bu konuda ki zaaflarından yararlanıp tapuları üzerlerine alacak kadar ucuz iğrenç ve basitler. Benim kv kp beraber herşeyi hesaplarlar, sonuçta onların oğlu ben kimim ki :)

Burda önmli olan eşinin yaklaşımı ?
İnşallah o her daim senın yanındadır ..

Hayır da sanırım şunu anlatamadı arkadaşlar... Zaten zorunlu olarak ev krediyi ödeyenin üstüne oluyor. Adam istese kredi bitene kadar evi üstüne alamaz

Allah uzak etsin kaynana parasiyla ev almayı..
Almaya alinir da buyuk ihtimalle bir sure sonra birlikte yasamayi falan teklif edecektir ev benim diye.

Allah uzak etsin kaynana parasiyla ev almayı..
Almaya alinir da buyuk ihtimalle bir sure sonra birlikte yasamayi falan teklif edecektir ev benim diye.

Dogru diyosun canim
Ben de yol yakinken döndüm
Gelsin basim ustunde yeri var agirlarim
Ama oyle uzun sure kalamaz
Ben onun evine giderim yardim ederim
Ama ev ustune ev OLMAZ..

Arkadaslar tekrar soyluyorum..
Ben cevremde cok gordum
Evi damat adayinin ailesi alip
Evi damadin ogulllarinin ustune yapani
2 kisi dubleks evde oturuyor
Kayinbaba parasiyla
Gelinler kapiyi dahi acmiyor kaynanaya
Yine kim kiymetli? Geljnler..
Ben oyle biri degilim ama ev esimin adina olsun isterim bir is yapacaksa yardim edecekse bunu da yapmali.
Yapmiyorsa keyfi bilir
O yoluna ben yoluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…