Genelde böyle kvlerin yaşlılıklarında gidecek hazır bir ev ve bakıcı bulma(gelin) düşüncesi ile oğullarına ev aldıklarını düşünüyorum.. Çünkü emekli maaşını krediye bağlayacaksa hangi parayla geçinecek ? Ya sizden alacak ya da size taşınacak?! Yol yapıyor şimdiden..
o zaman diyeceksin ki:Aynen iste burada ki bazi arkadaslar
Maddiyatc oldugumu
dusunuyor
Sizinle ayni fikirdeym
Ben de diyorum ki annesi hic karismasin
Kendi duzenimizi kendimiz kuralim
Durduk yere niye böyle birşey desin kiHayir esya degil ama.kaynana ile sorun olunca yuzumuze vurmasi ben olmasam.alamazdiniz falan diye laf soylemesi
Ne kadar akıllısınız. Daha gol yok yumurta yok ev kimin adına olacak derdine düşmüşsünüz. Bi durun bakalım.Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Şöyle bir durum var beyefendi in maasi şuan 2.600tl
Ama kayınvalide vefat eden eşinin maaşıyla geçiniyor
Görümce de var ama evli..
Arabasını satacak beyefendi 40 bin lira eder diyor
Annesi kredi çekip her ay kocasının maaşıyla ödeyecek
Benim de birikimim var ben kendi paramı
Evlendigi!m zaman evime harcamayı isterim
100 bin lira kredi çekecek
40 bin lira da buunun arabasinda var
Ama ben dedim ki evin tapusunu senin adın resmin olacak
Senin adın yoksa ben yokum
Başladı sen beni mi tehdit ediyosun
Tehdit değil ben güvence arıyorum Beni kapıya koymayacagnı ne bileyim!
Yarın ola ki annesiyle kavga ettik
Ev benim ben olmasam alamazsınız der
Verde sonuc olaraktan
Beyefendi bana lory89 seninle anlasamayiz dedi
Ben de keyfin bilir dedim!!!
Burada çok yazı okudum sizlerin aıle sorunu ile
Kimse kötü olsun istemez ama
Yol yakınken döndüm....
O zaten evlenirken kız tarafının yapması gerekenler.Ama benim 10 binlara var
Ve camasir bulasik makinasi buzdolabi
Firin utu yatak odasi hepsi benden
Neuim faydasi yok pardon da
Bütün kv ler seninkinin aynı canımBahsi geçen kv de benimkiyse evet başına da kalkar, heryerde de anlatır, evi de üstüne yapar , bide gelir eve kurulur :)
Kakar ve eminim kendi üstüne yapar .
Biz kendi paramızla aldığımız evi eşime benim üstüme yap birgün boaşnırsanız ev senin olur karın hiçbirşey alamx dediğini duydum kaynanamın , sonuç ev benim üstüme
onlar herşeyi yaparr herşeyiii söylerr
Bu sizin tercihinz tabi ki ama ben kendı emeğimle aldığüım bir malı eşimin ailesinin üstüne yapılır. Daha sonra eşimin kardeşleriyle bölüşmek istemem.Aynı durum bizde de mevcut evimiz var kendi üzerimize değil, başka mülkler edindi eşim hepsi babasının üzerine. Ben iyi niyetli olunmadığını ve bazı şeylerin bilerek kendi üstlerine yaptıklarını, bunun için çaba sarfettiklerini,kendi araların da neler döndüğünü biliyorum. Ama rızkı veren Allah dır o yüzden endişelenmiyorum, herşey olacağına varır. Üç beş tapulu mal güvence değil..
Bu sizin tercihinz tabi ki ama ben kendı emeğimle aldığüım bir malı eşimin ailesinin üstüne yapılır. Daha sonra eşimin kardeşleriyle bölüşmek istemem.
Tek 1 kr. bile emeklerı yok evimde herşeyi eşimle dişimzi tırnağımıza katarak yaptık .
Bak 5 yıl oldu hala çocuk yapmıyoruz.
Tabii ki Allah büyüktür. Umarım düşündüğümüz gibi olmaz.Bizim de aynı kendimiz aldık çalışan eşim,emek onun ,hak onun ,zamanından-hayatından ödün veren de benim. Ama malesef eşim bunu anlamıyor ne olacak ha onların ha bizim, hepsi bizim diyip çıkıyor. Bin kere anlattım ev alınırken senin üzerine olsun,yarın birgün hepsi ortak çıkacak diye ama çıkamazlar ben almışım kim karışır diyip durdu.Ee eşimin ailesi de tabi benle boşanacağını düşündükleri için ucuz hesaplara girip bazı şeyleri yaptılar ama ben yine endişelenmiyorum Allah büyüktür.
Tabii ki Allah büyüktür. Umarım düşündüğümüz gibi olmaz.
Şimdi kaynanalar zehir gibi herşeyi hesaplıyorlar..
Burda önmli olan eşinin yaklaşımı ?Evet utanmadan hesap yapıyolar o kadar ucuz ki hesapları, kurulmuş yuvamı dağıtacağımı ve her sıkıntısını benim çektiğim mallarına ortak olmayayım diye kocamın bu konuda ki zaaflarından yararlanıp tapuları üzerlerine alacak kadar ucuz iğrenç ve basitler. Benim kv kp beraber herşeyi hesaplarlar, sonuçta onların oğlu ben kimim ki :)
Hayır da sanırım şunu anlatamadı arkadaşlar... Zaten zorunlu olarak ev krediyi ödeyenin üstüne oluyor. Adam istese kredi bitene kadar evi üstüne alamazArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Şöyle bir durum var beyefendi in maasi şuan 2.600tl
Ama kayınvalide vefat eden eşinin maaşıyla geçiniyor
Görümce de var ama evli..
Arabasını satacak beyefendi 40 bin lira eder diyor
Annesi kredi çekip her ay kocasının maaşıyla ödeyecek
Benim de birikimim var ben kendi paramı
Evlendigi!m zaman evime harcamayı isterim
100 bin lira kredi çekecek
40 bin lira da buunun arabasinda var
Ama ben dedim ki evin tapusunu senin adın resmin olacak
Senin adın yoksa ben yokum
Başladı sen beni mi tehdit ediyosun
Tehdit değil ben güvence arıyorum Beni kapıya koymayacagnı ne bileyim!
Yarın ola ki annesiyle kavga ettik
Ev benim ben olmasam alamazsınız der
Verde sonuc olaraktan
Beyefendi bana lory89 seninle anlasamayiz dedi
Ben de keyfin bilir dedim!!!
Burada çok yazı okudum sizlerin aıle sorunu ile
Kimse kötü olsun istemez ama
Yol yakınken döndüm....
Allah uzak etsin kaynana parasiyla ev almayı..
Almaya alinir da buyuk ihtimalle bir sure sonra birlikte yasamayi falan teklif edecektir ev benim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?