Merhaba arkadaşlar ben 1 senelik evliyim eşimle çok şükür çok mutlu bir hayatım var şuan 2 aylık hamileyim eşim bugün kaynanamla konuştu bu arada kaynanamların durumu iyi ve ellerine para geçtikçe yatırım yapıyorlar kaynanam çok değişik bir karakter yani bunlar onun çok çok özel konuları yani ben geliniyim asla bilmem elinden gelse kocasına bile söylemez
eşinle bugün konuştuklarında ağzında geveliyerek sen tek misin dedi eşimde hayır tek olmasam ne olacak bne ne bilmem gerekiyorsa eşimin de bilmesini isterim dedi işte söyle altın mı almış dolar mı almış anlamadım benim gülesim geldi yani söylesen ne olacak ben senin gelininin yaa kalkıp nerde söyliycem Allah artırsın nazar mı değddircem bu arada nazardan çok korkar kendine yatak almış evine misafir gidince odanın kapısını kapatıyormuş kız kardeşine bile göstermemiş
ben hiç böyle şeyler görmedim annemin de bir gelini vardı tam tersi biz söylerdik yani insanın gelinine güvenmesi gerekirdi biz çok yakındık gelinimzle böyle şeyler bize çok saçma gelir diyeceğim o ki birazcık alındım ama gülesim de geldi sizce kaynanama karşı tavrım nasıl olmalı