Kaynana sıkıntısı 😭

Bu olaydan sonra numaralarını sildim 1 ay geçmeden beni arayıp demediğini bırakmadı sonra oğluna ben çok ılımlı konuştum demiş neye uğradığımı şaşırıyorum eşimle çok kavga ediyorum aramız çok açılıyor arada kalıyorum anneme laf anlatamıyorum diyor boşanma aşamasına kadar geldik ama hamile olduğumu öğrendim
Konuşma kaydı alıp dinletin eşinize.. işte hep bunu yapıyor bizi birbirimize düşürüyor deyin.

Bilerek geliyor istediğimde gelir oğlumun evinde kalırım mesajı vermek için bende evde yanında durmamayı tercih edeceğim istediğini ona vermicem yanyana olsak bana böyle davrandı şöyle davrandı der oğluna eminim
Oğlunun evi değil orası. Oğlunun evi kendi evleriydi. Orası ikinizin evi. Konuşturma bile onu. Yapıştır cevabını. Eşin yokken gelip kalmasın senin Gül yüzüne mi geliyor.

Yüzünü as hiç muhatap olma, konuşmada
Fazla kalmaz zaten azıcık gurur varda onda
Niyeti huzurunuzu bozmak, sakın bunu izin verme, kaynana cıngarıklı yılan

Onlarin yaptigi tam bir psikolojik siddet. Esinin zayif yonunu bilip oradan vuruyorlar. Seni takmayani sen de adam terine koyma. Gitme. Arama. Sorma. Esin gitsin. Israr etse de gitme. Belliki bu hep boyle devam edecek. Sil hayatindan onlari gitsin. Hic degilse kafan rahat olur. Esin de onlarin doldurusuna geliyorsa kendi bilir. Anne ile es arasinda dengeyi kuramiyorsa kendi bilir.

Arkadaşlar henüz 7aylık evliyim ama kayınvalidem çok fena düğüne 1 ay kala hiçbirşeyi yoktu son bir ayda eşimle ortak kredi çekip düğünümüzü yapıp eşyalarımızı alıcaktık bizden para istedi size takı takıcak param yok siz bana borç verin öderim dedi bizde çektiğimiz parayı anca kendi eşyalarımıza düğünümüze yetiştirdiğimiz için vermedik zaten çok saçma güzel bi dille takmayın dedim ama beni ve eşimi engelledi düğününüze gelmiyorum dedi düğüne 1-2hafta kala eşimin üzüntüsüne dayanamayıp aradım yanlış anlaşılma olmuş falan dedimde geldiler işte orda başladı ilk huzursuzluk. Kadın beni istemiyor hamileyim eşim haber vermek için bi hevesle aradı kaynanam sadece isteyerek mi yaptınız dedi eşimin hevesi kursağında kaldı.. daha çok şey yaptı şu 7 ayda sizlerden fikir yardımı istiyorum ne olucak böyle bende kinciyim hiçbirşekilde görmek istemiyorum kendisi
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ne yaparsan yap yaranamazsin böylelerine .. bir şekilde eşinle anlaşmaya bak ;(

Evlenmeden önce ana oğul birbirlerini yerler evlenince kıymete biner herkes bi düşkün olurlar bi düşkün olurlarki sorma
Adam lal olur evlenince
Aman öyle diyemem aman böyle diyemem sanki bekarken birbirlerine çemkiren onlar değildir
Aslında ben erkeklerin bu durumdan zevk aldığını düşünüyorum

Bana düğünümde ne bi eşya ne bi çeyiz verdiler herşeyi biz yaptıkta evlendik balayında bile ağlattı beni balayına gittik dönüşte eşiminde ısrarı üzerine 1 gece annemde kalalım el öpmeye gidelim dedi tamam dedim daha balayımız bitmeden beni aradı sadece ağladı kapattı eşime sordum neden ağlıyor diye bizim 1 hafta kalacağımıızı düşünüyordu 1 gece deyince üzüldü diyor hangi yeni evli 1 hafta kayınvalidesinde kalır ya sinirimden ağladım
Kaderdaşım. Görüşme. Bende bir anneler gününde ararım buz gibi konuşur kapatırım, bayramda eşim arar bende yanında dururum asla anne demem ve siz li bizli konuşuyorum artık bir ortamda muhabbet dâhi etmiyorum. En güzeli mesafe.

Onlarin yaptigi tam bir psikolojik siddet. Esinin zayif yonunu bilip oradan vuruyorlar. Seni takmayani sen de adam terine koyma. Gitme. Arama. Sorma. Esin gitsin. Israr etse de gitme. Belliki bu hep boyle devam edecek. Sil hayatindan onlari gitsin. Hic degilse kafan rahat olur. Esin de onlarin doldurusuna geliyorsa kendi bilir. Anne ile es arasinda dengeyi kuramiyorsa kendi bilir.
Eşim dün surat yaptı mesela hatta suratıma bile bakmayıp salonda falan yattı ben boşanmak istiyorum diyince onda da hiçbir çaba yok onda çaba görsem evliliğim için çabalarım ama. Hamile hamile beni çok üzüyor

Evlenmeden önce ana oğul birbirlerini yerler evlenince kıymete biner herkes bi düşkün olurlar bi düşkün olurlarki sorma
Adam lal olur evlenince
Aman öyle diyemem aman böyle diyemem sanki bekarken birbirlerine çemkiren onlar değildir
Aslında ben erkeklerin bu durumdan zevk aldığını düşünüyorum
Berkarken annesiyle bir kez konuşmasına şahit olmadım ama şimdi şimdi çıktı anne sevdası

Arkadaşlar henüz 7aylık evliyim ama kayınvalidem çok fena düğüne 1 ay kala hiçbirşeyi yoktu son bir ayda eşimle ortak kredi çekip düğünümüzü yapıp eşyalarımızı alıcaktık bizden para istedi size takı takıcak param yok siz bana borç verin öderim dedi bizde çektiğimiz parayı anca kendi eşyalarımıza düğünümüze yetiştirdiğimiz için vermedik zaten çok saçma güzel bi dille takmayın dedim ama beni ve eşimi engelledi düğününüze gelmiyorum dedi düğüne 1-2hafta kala eşimin üzüntüsüne dayanamayıp aradım yanlış anlaşılma olmuş falan dedimde geldiler işte orda başladı ilk huzursuzluk. Kadın beni istemiyor hamileyim eşim haber vermek için bi hevesle aradı kaynanam sadece isteyerek mi yaptınız dedi eşimin hevesi kursağında kaldı.. daha çok şey yaptı şu 7 ayda sizlerden fikir yardımı istiyorum ne olucak böyle bende kinciyim hiçbirşekilde görmek istemiyorum kendisi
Bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı 🙈🙈

Boşanalım dediğimde başta nasıl bitirirsin diyip sonrasında kabul edip nasıl bir yol izlemeliyiz diyor
Sakin ol hamilesin çünkü, artık keskelerin faydası yok çocuk olmasa çeker giderdin deli anası ve oğluna tükürüp. Bu erkekler gerçekten aptal. Terapi alma şansınız yok mu, artık birincil ailesinin siz olduğunu karısının kocasının gözünde herkesten Önemli olduğunu bilmeye hakkı olduğunu böyle olması gerektiğini öğrenmesi gerek

Back
X