Buna bende takıldım da laf söz olur diye yazamamıştım1 senede 3 çocuğu nasıl yaptınız
1 senedir kayınvalide ile yaşıyırmuş :)1 senede 3 çocuğu nasıl yaptınız
1 senedir kayınvalide ile yaşıyırmuş :)
Bence sizin sinirleriniz bozulmuş hem kahvaltıya gitmem deyip sonra da onlar niye gitti diye sorun yapmanız mantıklı gelmedi.
1 senede 3 çocuğu nasıl yaptınız
Canim benim yapim asamasin olan bir evimiz var fakat bitmek bilmiyor. Ben de memnun degilim kabile halinde yasamaktan. Haa ev üstüne ev olmazi da duydum tabi ki özellikle belirtmene gerek yok yaniSuç sizde, net ! Neden kayınvalidenizle yaşıyorsunuz ?
Bir de bir evde kaynana, koca, gelin 3 çocuk kafadan 6 kişi zaten; buna kayınpeder falanda katarsak oluyor 7-8 kişi.
Suriyeliler gibi kabile halinde yaşamanın maksadı ne ? gidin en kötü kiraya çıkın
Ev, ev üstüne olmaz. Duymadınız mı hiç ?
Olmuyor anam bacim kadinin kizlarindan sira bize gelmiyor ne yazik ki sürekli ic iceyizEvi ayırmanın yolunu bulun.
Size özel günler olsun, haftada 1 mi olur 2 haftada bir mi, çekirdek aile takılın.
Eşinizden hassasiyet göstermesini isteyin.
Nesi bitmiyor yahu?Canim benim yapim asamasin olan bir evimiz var fakat bitmek bilmiyor. Ben de memnun degilim kabile halinde yasamaktan. Haa ev üstüne ev olmazi da duydum tabi ki özellikle belirtmene gerek yok yani
Kaynanam ve kayinbabamla beraber yasiyoruz bizim yapim asamasinda olan bur evimiz var ve bitmek bilmiyor ne yazik kiKaynanangiller dediğin kaynanan mı yalnızca ? Neden sizinle yaşıyor ? Eğer kalacak yeri yoksa ayrı evde açamıyorsanız 4er ay kalsın en fazla çocuklarında hem madem kızlarını çok seviyomuş
Öyle kolay degil iste bildigin insaat hali nerde nasil yasayacam ben. Tuvaleti bile yokNesi bitmiyor yahu?
Şu eziyeti çekmektense git 1 odaya kur sobanı orda yat kalk daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?