Kaynana Sorunsali 😏

Memias

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
269
71
18
33
Selam kizlar bastan söyleyeyim konu uzun olacak biraz .biz 1 senedir kaynanamgillerle yasiyoruz ama inanin kendimi 10 senedir beraber yasiyormusum gibi hisediyorum kaynanamin 3 cocugu var 2 kizi ve 1 oglu. Biz simdi bunlarla beraber kaliyoruz kaynanamgilin oturduklari ev zaten bizim. Ee haluyle kira yok elektrik yok su yok dogalgaz yok interneti bile ödemiyorlar hepsini biz ödüyoruz. Alisverisi bile kaynanam alisverise cikacagi zaman beni yaninda götürür ki ben ödeyeyim diye. Neyse Esas sorun kaynanam yaninda kizlari olsun baska da bisey istemez. Esimi takan yok sürekli kizlari yani. Ayni evin icindeyiz 1 senedir ve benim 3 cocugum var en kücügüm 6 aylik bebek. Ayni evin icinde olmamaiza ragmen benden daha cok kizlarina faydasi olur. Sabah kalkar surat asik yok belim agriyor yok basim agriyor yok hastayim. Bütün gün bunlari söyler durur. Kizlarindan biri arasin ihtiyaclari olsun hemen gider. Ya ben de insan degil miyim anlamiyorum. Gizli gizli kizlariyla bile bulusur. Gelsin gitsin beni zerre ilgilendirmiyor ama iki yüzlü davranmasi zoruma gidiyor. Gecenlerde esim bana kahvalti sözü verdi ailecek gidelim diye ben de tamam dedim cünkü bunaliyorum esim de bunun farkinda. Neyse bir kac gün sonra görümcem dedi ki kahvaltiya gidyormusuz ben de gidiyoruz derken dedim ee annem dedi gidecekmisiz diye. Neyse seslenmedim. Esime de kaynanama da bisey demedim. Ondan sonra ki gün esim dedi ki ablam kahvalti icin 10 kisilik yer ayirtmis ben de dedim ki güle güle ugurlar ola ben gelmiyorum. Niye dedi bende anlattim 1 senedir her seyimiz beraber biktim yeter artik. Neyse biz esimle gitmedik. Ama kaynanam kizlariyla kahvaltiya gitti tabi ki. Sonra esime dedim kimse gelip de bana birarada biseyler yapmaktan bahsetmesin. Bak annen kizlariyla gitti. Ananin yaninda kizlari olsun yeter diye söylendim ama nafile benim ki takmiyor bile. O kadar doluyum ki napacam bilmiyorum. 1 senedir biktim artik ya valla resmen her sekilde sömürülüyoruz yeter gina geldi bana intihari bile düsündüm yani

“Benimki takmıyor bile.” Demişsiniz ama adam resti zaten çekmiş kızkardeşlerine e illaki kızlarda annelerine anlatmıştır durumu bence mesaj yerine ulaşmış kendine dert etme

Ücüz mu aceba

Evi ayırmanın yolunu bulun.

Size özel günler olsun, haftada 1 mi olur 2 haftada bir mi, çekirdek aile takılın.

Eşinizden hassasiyet göstermesini isteyin.

Suç sizde, net ! Neden kayınvalidenizle yaşıyorsunuz ?
Bir de bir evde kaynana, koca, gelin 3 çocuk kafadan 6 kişi zaten; buna kayınpeder falanda katarsak oluyor 7-8 kişi.
Suriyeliler gibi kabile halinde yaşamanın maksadı ne ? gidin en kötü kiraya çıkın
Ev, ev üstüne olmaz. Duymadınız mı hiç ?

1 senedir kayınvalide ile yaşıyırmuş :)
Bence sizin sinirleriniz bozulmuş hem kahvaltıya gitmem deyip sonra da onlar niye gitti diye sorun yapmanız mantıklı gelmedi.

he daha önce ayrı yaşiyormuş ozaman
vallah beynım yandı bu kayınvaldesiyle beraber oturan gelinler yüzünden
yıl nerdeyse 2020 halen birlik oturmaktan sıkılıp konu açıyorlar ya en çok ona üzülüyorum
kendi düşen ağlamaz demek istiyorum sadece

Canim benim yapim asamasin olan bir evimiz var fakat bitmek bilmiyor. Ben de memnun degilim kabile halinde yasamaktan. Haa ev üstüne ev olmazi da duydum tabi ki özellikle belirtmene gerek yok yani

Evi ayırmanın yolunu bulun.

Size özel günler olsun, haftada 1 mi olur 2 haftada bir mi, çekirdek aile takılın.

Eşinizden hassasiyet göstermesini isteyin.
Olmuyor anam bacim kadinin kizlarindan sira bize gelmiyor ne yazik ki sürekli ic iceyiz

Canim benim yapim asamasin olan bir evimiz var fakat bitmek bilmiyor. Ben de memnun degilim kabile halinde yasamaktan. Haa ev üstüne ev olmazi da duydum tabi ki özellikle belirtmene gerek yok yani
Nesi bitmiyor yahu?
Şu eziyeti çekmektense git 1 odaya kur sobanı orda yat kalk daha iyi

Kaynanangiller dediğin kaynanan mı yalnızca ? Neden sizinle yaşıyor ? Eğer kalacak yeri yoksa ayrı evde açamıyorsanız 4er ay kalsın en fazla çocuklarında hem madem kızlarını çok seviyomuş
Kaynanam ve kayinbabamla beraber yasiyoruz bizim yapim asamasinda olan bur evimiz var ve bitmek bilmiyor ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…