bence yüzsüzler, anlayacaklarını sanmıyorum“Benimki takmıyor bile.” Demişsiniz ama adam resti zaten çekmiş kızkardeşlerine e illaki kızlarda annelerine anlatmıştır durumu bence mesaj yerine ulaşmış kendine dert etme
bende işe girerim, eşime destek olurumPeki sorarim size esiniz yanliz calisiyor evde baska geliri olan yok 7 bin maas aldiginizi far edelim 7 binin 4.500 bini krediye 2 bini de kiraya gidiyor nasil gecinirdiniz?????
Tv izledigimi nerden cikariyorsunuz? 3 tane cocuk var en kücügü 6 aylik kayjnvalide kizlarinin cocuguna bakacam diye ayni evde bizi görmüyor bile!!!!bende işe girerim, eşime destek olurum
oturup kv ile günümü geçirip akşama kadar tv izlemem
ben öyle yapardım yani
1 yıldır evi halledemeyen ustayla çalışmam usta değiştiririm mesela??Evin calisanlarindan bahsettigimi anliyor olmaniz gerek??
Yoo kimseyle kiyaslama yapmiyorum ki zaten. Kendileri davet edilmedikleri halde duruma dahil olmalari meseleO kadar insan aynı evin içinde sorunsuz yaşasa sürpriz olurdu zaten. Tek çözüm evleri ayırmak. Ona da olmaz diyorsunuz o zaman bulunduğunuz durumu kabullenip ona göre davranın. Siz gitmek istememişsiniz onlar da gitmiş ne var ki bunda? Cayan taraf kendi rızanızla siz olmuşsunuz. Siz gelmediniz diye kadın evde mi otursun? Tabi alır kızlarını gider. Kendinizi kızlarıyla kıyaslamayın siz gelinsiniz 8 yıldır varsınız. Beklentinizi düşük tutun.
Yaptik sekerim baska önerin varsa alirim1 yıldır evi halledemeyen ustayla çalışmam usta değiştiririm mesela??
Neyse sizin derdiniz evin bitmemesi değil zaten eşinizle başbaşa kahvaltıya gidememek
Pardon
Tv izledigimi nerden cikariyorsunuz? 3 tane cocuk var en kücügü 6 aylik kayjnvalide kizlarinin cocuguna bakacam diye ayni evde bizi görmüyor bile!!!!
Davulun sesi uzaktan hos geliyor anlasilanbende işe girerim, eşime destek olurum
oturup kv ile günümü geçirip akşama kadar tv izlemem
ben öyle yapardım yani
ayrıca almanyadn bahsediyouruz, lütfen yani
siz çocuk parası alıyorsunuz
ayrıca ev kira yardımıda alabilirsiniz mutlaka
bahane üretmeyin
Size göre öylediğer yorumumuda yazdım
almanya gibi biryerde yaşiyorsunuz
3 tane çocuk için çocuk parası alıyorsunuz, ayrıca en küçüğü içinde Elterngeld aliyorsunuz şuan
ayrıca kiraya çıksanız kira yardımı talebinde bile bulunabilirsiniz
sizinki tamamen bahane
Tv izlemeyip napiyorsunuz akaşam kadar evde? çocuklar okula, kreşe gitmiyormu hiç biri
bebeğinize kv bakmak zorunda değil. Eşinizin iş çıkış saatine göre bile yada haftasonu için 3-4 lik iş bulabilirsiniz
zor değil bunlar Almanyada.
Davulun sesi uzaktan hos geliyor anlasilan
Evli değilim sekerimYaptik sekerim baska önerin varsa alirim
Ayrica esimle basbasa biseyler yapmaya hakkim yok mu benim?
Yoksa siz esinizle bisey yapmiyor musunuz?
Size göre öyle
Sizin gibileri insanlari ezmek icin varlar zaten gözleri kapali kulaklari sagir gibi mesela ne görürler ne de duyarlar....evet çok hoş
siz napardınız diye sordunuz bende yapacaklarımı yazdım
çocuklara benim bakıp size çalışma imkanı sunamıcağıma göre başka çözüm önersi beklediniz sanırım
ama benim başka çözümüm yok malesef
Ahhh evli degilsin o yüzden anlamazsin sen...Evli değilim sekerim
Ama dediğim gibi evin her masrafını esin karsılıyor sende sesini çıkaramıyorsun 2 usta yavaş çalısıyorsa o praya 1 usta daha tutar evi hızlandırırdınız
Kendi evinde kahvaltı yapmak bile özel olurdu
Kocamla basbasa kahvaltıya cıkamıyorum diye bi derdin olmazdı o zaman
Esas sorun kaynanam yaninda kizlari olsun baska da bisey istemez. Esimi takan yok sürekli kizlari yani yazmışsınız. Bu eşinizin sorunu, sizin değil.Yoo kimseyle kiyaslama yapmiyorum ki zaten. Kendileri davet edilmedikleri halde duruma dahil olmalari mesele
Sizin gibileri insanlari ezmek icin varlar zaten gözleri kapali kulaklari sagir gibi mesela ne görürler ne de duyarlar....
Aile planlamasini size soracak degilim. Kaldi ki ben 3. Cocuguma da isteyerek hamile kaldim. Esas konuya gelecek olursak evin bitmeyecegini ve bu kadar sürecegini bilseydim zaten 3. Cocugu evimde yapardim. Ayrica ev yaptiriyor olmamiz da mi suc???biraz öngörülü olmak lazım.
konu sahibi sanki tüm olaylar onun iradesi dışında gelişiyormuş gibi yazmış ama 1 senedir beraber yaşarken en küçük çocuk 6 aylık. çocuğu da kaynana yaptırmadı değil mi? kendin yaptın. ama kesin korunurken olmuştur o da.
hadi orası almanya, işler hemen bitmiyor. ne diye 2 çocuk varken yerleşiyorsun ki kaynana evine. illa sıfırdan ev mi yaptırmak lazım? hazır eve de geçebilirdin.
Yooo sadece sacma sapan seyler söyleyerek terslediginizin farkindayimeleştiriye açık değilsiniz konu açmasaydınız keşke
kv yi zehirle öbür dünyaya gönder dememizi falanmı beklediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?