Kaynana Sorunsali 😏

Bu oturduğunuz evde kim oturuyordu? Kim kimin yanına taşındı? Evi kim satın aldı? Bu ev alınırken siz evli miydiniz?
Simdi söyle anlatayim size
Bizim suan kayinvalidemle kaldigimiz eskiden onlarindi. Satmak istedikleri zaman da esim annesigil kiraya cikmasinlar diye annesigilden evi satin aldi. Evi satin aldirken de evet evliydik. Suanda da bizim yapim asamasinda olup ama bir türlü bitmeyen bir evimiz var. Önce kiraya cikalim dedik sonra kv bizde kalin nasil olsa sizin eviniz dediler ben her ne kadar istemesem de esim kabul etti. Fakat biz evimiz 1 yada 2 ay sonra bitecegine inandik lakin bitmedi. Böyle yani

Neticede onların oturduğu eve taşınan ve bir düzene sonradan dahil olan sizsiniz. Evin tapudaki sahibi eşiniz olabilir hiç farketmiyor. Bu ev benim diye kiracısının evine yerleşen evsahibi gördünüz mü hiç ya da duydunuz mu misal?

Bu oturduğunuz evde kim oturuyordu? Kim kimin yanına taşındı? Evi kim satın aldı? Bu ev alınırken siz evli miydiniz?
Simdi size söyle anlata
Tamam da o düzene de bizi dahil etmek isteyen kendileri. Kaldi ki bu ev bizim evimiz ev sahibi biziz demis olsaydik eger kira talep ederdik ki öyle bir derdimiz de yok onlar magdur olmasinlar diye. Ama onlar bizim bu kadar yaptigimiz fedakarliklari görmezden geliyorlar. Ben gercektrn saygida kusur etmemeye calisiyorum. Kv yanimda milletin gelinini övüp durur yine de ahzimi acip tek kelime etmem. Ben ne yaptim bilmiyorum

Bu durumda bisey yapmanız lazım farkındasınız dı mı?
Su bir gercek ki yillarca kendimi sevdirme cabasina girdim severler yada sevmezler. Kendilerine karsi bir kusurum da olmadi olmazda zaten. Hep saygi gösterdim. Cogu esimle bu konu yüzünden tartistim. Ev bitmese bile gidip girecem oturacam dedim. Yine de durdurdular beni. Ne taraftan tutsam kopuyor. Ne yapacagimi sasirdim inanin

Birincisi kocana bile seni sevsin diye kendin olmanın dısına cıkma.
Severlerse ekime sevmezlerse s...me kadar yolları var de amiyane tabirle. Ben bunu yapmaya basladıgımdan beri mutluyum cunku.
Saygı da karsılıklıdır. Sırf kocamı dogurdu yası buyuk diye, sınırlarıma ve bana saygı duymayan insana saygı duyamam. Saygı hak edilir. Buyuk gıbı davransın lar duyayım saygı.

Kiraya cık. Zaten eve bakıyorsunuz, git kıranı ver azıcık asım kaygısız basım de.
Kocan butun gun iste bisey gormuyor duymuyor, tum evde bunlarla duran sensin.
Kocanın camasırı yıkanıyor karnı doyuyor gordugum kadarıyla cocukta yapıyosunuz.
Adam durumdan mutlu. Sıkıntısı yok.
Peki sen?
Annenle baban seni ev yapıyoruz diye oyalanıp, genclıgını bunlara heba et bir kahvaltıya bile cıkama diye mı yaptı?

Inanin yerden göge kadar haklisiniz. Ama bir cikmaza girdim ya hadi hayirlisi diyorum. Düsmez kalkmaz bir allah. Kullanildigimin ve görmezden gelindigimi de biliyorum. Cok tartismalar oldu gece yarilari kac kere evden cikip gittim. Evet haklisiniz kocamin keyfi de rahati da yerinde adamin kendisi rahat ki evin bitmemesini bile dert etmiyor kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…