Kaynana Sorunsali 😏

Aile planlamasini size soracak degilim. Kaldi ki ben 3. Cocuguma da isteyerek hamile kaldim. Esas konuya gelecek olursak evin bitmeyecegini ve bu kadar sürecegini bilseydim zaten 3. Cocugu evimde yapardim. Ayrica ev yaptiriyor olmamiz da mi suc???
valla keşke bana sorsaydın ben sana iki çocukla kaynana evinde yaşarken 3.yü yapma derdim.
esas konuya gelecek olursak en başında kaynana yanında yaşarken 3.yü yapmak suç. 2 çocukla sığıyordun da 3 çocukla mı sığamıyorsun şimdi eve, ne alaka yani.
bazı şeyler suç tabi ki mesela bu kadar öngörüsüz ve düşüncesiz olmak suç.

Esas sorun kaynanam yaninda kizlari olsun baska da bisey istemez. Esimi takan yok sürekli kizlari yani yazmışsınız. Bu eşinizin sorunu, sizin değil.
İyide size kahvaltı sözü veren eşiniz. Annesine kardeşlerine biz karımla baş başa gideceğiz diyemeyen o yani. Eşinize tek bir söz yazmamışsınız. Dahası ilk dahil olduklarını duyduğunuzda susan taraf sizsiniz. Belki sorun olmayacağını düşündüler veya sizin için bu kadar önemli olacağını hesaplayamadılar. Planı yapan iki kişinin ikisi de ses etmemiş. Birlikte yaşıyorsanız bu durumun gerektirdiği ölçüde davranmanız yararınıza olur. Sürekli çoğu şeyi birlikte yapmak durumundasınız. Ayrı aktivite yapmak istediğinizde net bir şekilde yalnız olmak istediğinizi belirtin yoksa birileri kendini programa davet ettirir gayet olağan bi durum.
Yalniz biseyler yapmak istedigimizi belirtmistik öncesinde ama insanlar yüzsüz olunca siz ne yapardiniz. Ben de gitmem dedim i yüzden esim de gitmedi zaten

valla keşke bana sorsaydın ben sana iki çocukla kaynana evinde yaşarken 3.yü yapma derdim.
esas konuya gelecek olursak en başında kaynana yanında yaşarken 3.yü yapmak suç. 2 çocukla sığıyordun da 3 çocukla mı sığamıyorsun şimdi eve, ne alaka yani.
bazı şeyler suç tabi ki mesela bu kadar öngörüsüz ve düşüncesiz olmak suç.
Ben her halükarda sigmiyordum zaten. Konunun 3. Cocukla alakasi yok diyorum. Nereyi anlamiyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz??

Yooo sadece sacma sapan seyler söyleyerek terslediginizin farkindayim

size saçma geliyor tabii
klasik mağdur gelin modu
Kızlarınız varsa çok iyi örneksiniz, bravo
Neyse size daha fazla zaman harcamaya gerek yok siz kv ile takılmaya devam edin, ev bitene kadarda oturup ağlanmaya devam edin kahvaltıya gidemiyorum diye :KK59:

Selam kizlar bastan söyleyeyim konu uzun olacak biraz .biz 1 senedir kaynanamgillerle yasiyoruz ama inanin kendimi 10 senedir beraber yasiyormusum gibi hisediyorum 😔 kaynanamin 3 cocugu var 2 kizi ve 1 oglu. Biz simdi bunlarla beraber kaliyoruz kaynanamgilin oturduklari ev zaten bizim. Ee haluyle kira yok elektrik yok su yok dogalgaz yok interneti bile ödemiyorlar hepsini biz ödüyoruz. Alisverisi bile kaynanam alisverise cikacagi zaman beni yaninda götürür ki ben ödeyeyim diye. Neyse 😏😏 Esas sorun kaynanam yaninda kizlari olsun baska da bisey istemez. Esimi takan yok sürekli kizlari yani. Ayni evin icindeyiz 1 senedir ve benim 3 cocugum var en kücügüm 6 aylik bebek. Ayni evin icinde olmamaiza ragmen benden daha cok kizlarina faydasi olur. Sabah kalkar surat asik yok belim agriyor yok basim agriyor yok hastayim. Bütün gün bunlari söyler durur. Kizlarindan biri arasin ihtiyaclari olsun hemen gider. Ya ben de insan degil miyim anlamiyorum. Gizli gizli kizlariyla bile bulusur. Gelsin gitsin beni zerre ilgilendirmiyor ama iki yüzlü davranmasi zoruma gidiyor. Gecenlerde esim bana kahvalti sözü verdi ailecek gidelim diye ben de tamam dedim cünkü bunaliyorum esim de bunun farkinda. Neyse bir kac gün sonra görümcem dedi ki kahvaltiya gidyormusuz ben de gidiyoruz derken dedim ee annem dedi gidecekmisiz diye. Neyse seslenmedim. Esime de kaynanama da bisey demedim. Ondan sonra ki gün esim dedi ki ablam kahvalti icin 10 kisilik yer ayirtmis ben de dedim ki güle güle ugurlar ola ben gelmiyorum. Niye dedi bende anlattim 1 senedir her seyimiz beraber biktim yeter artik. Neyse biz esimle gitmedik. Ama kaynanam kizlariyla kahvaltiya gitti tabi ki. Sonra esime dedim kimse gelip de bana birarada biseyler yapmaktan bahsetmesin. Bak annen kizlariyla gitti. Ananin yaninda kizlari olsun yeter diye söylendim ama nafile benim ki takmiyor bile. O kadar doluyum ki napacam bilmiyorum. 1 senedir biktim artik ya valla resmen her sekilde sömürülüyoruz yeter gina geldi bana intihari bile düsündüm yani

İş eşinde bitiyor. Durum anlattığın gibiyse sırf bi tarafta annesi diye eşini hiçe sayıyor, sana saygısı sevgisi tartışılır. Ev ev üstüne olmaz. Üstelik negatif insanlara maruz kalmak radyasyona maruz kalmakla eşdeğer bence. Ruh sağlığına dikkat et.

Ben almanyada yasiyorum ve burda kirada ev bulmak zor bulsan bile tek göz oda 10 metrekare anca bulursun. Ee ben 3 cocukla nereye nasil yerlesim. Ondan önce kendi evimdeydi kafam kulagim rahatti. Her gün dua eduyorum su ev bir an önce bitsin diye. 6 yasinda ki kizim bile istemiyor artik evimize gidelim diyor

almanyada nasil bitmiyor bu ev ya, neresinde kaliyosunuz ki almanyada 10 metrekarelik evi anca buluyorsunuz? bana biraz bahane gibi geldi. o zaman kendi evinizden niye daha önce ciktiniz?

İş eşinde bitiyor. Durum anlattığın gibiyse sırf bi tarafta annesi diye eşini hiçe sayıyor, sana saygısı sevgisi tartışılır. Ev ev üstüne olmaz. Üstelik negatif insanlara maruz kalmak radyasyona maruz kalmakla eşdeğer bence. Ruh sağlığına dikkat et.
Allah razi olsun ya sizden bütün elestirilere ragmen bana destek verdiginiz icin :KK200:

suan oturdugunuz evin sizin oldugunu söylemissiniz o zaman kayinailesi size yerlesmis oluyor biryerdede öncesinde kirada oldugunuzu söylemissiniz.

Tabi ki kirada kendi evimizdeydik hersey bir anda gelisti bizde insaatin bu kadar sürecegini tahmin edemedik ne yazik ki

almanyada bu isler böyle olmuyor. kontrat imzaliyorsun adamlar sana tarih veriyor. o tarihe bitmezse ev baslarina dert aliyorlar. bu kadar gecikmis olmasi imkansiz. ha kacak göcek yaptiriyorsaniz tabi uzun sürer hakkinizda olmaz.

Back
X