Selam kizlar bastan söyleyeyim konu uzun olacak biraz .biz 1 senedir kaynanamgillerle yasiyoruz ama inanin kendimi 10 senedir beraber yasiyormusum gibi hisediyorum

kaynanamin 3 cocugu var 2 kizi ve 1 oglu. Biz simdi bunlarla beraber kaliyoruz kaynanamgilin oturduklari ev zaten bizim. Ee haluyle kira yok elektrik yok su yok dogalgaz yok interneti bile ödemiyorlar hepsini biz ödüyoruz. Alisverisi bile kaynanam alisverise cikacagi zaman beni yaninda götürür ki ben ödeyeyim diye. Neyse

Esas sorun kaynanam yaninda kizlari olsun baska da bisey istemez. Esimi takan yok sürekli kizlari yani. Ayni evin icindeyiz 1 senedir ve benim 3 cocugum var en kücügüm 6 aylik bebek. Ayni evin icinde olmamaiza ragmen benden daha cok kizlarina faydasi olur. Sabah kalkar surat asik yok belim agriyor yok basim agriyor yok hastayim. Bütün gün bunlari söyler durur. Kizlarindan biri arasin ihtiyaclari olsun hemen gider. Ya ben de insan degil miyim anlamiyorum. Gizli gizli kizlariyla bile bulusur. Gelsin gitsin beni zerre ilgilendirmiyor ama iki yüzlü davranmasi zoruma gidiyor. Gecenlerde esim bana kahvalti sözü verdi ailecek gidelim diye ben de tamam dedim cünkü bunaliyorum esim de bunun farkinda. Neyse bir kac gün sonra görümcem dedi ki kahvaltiya gidyormusuz ben de gidiyoruz derken dedim ee annem dedi gidecekmisiz diye. Neyse seslenmedim. Esime de kaynanama da bisey demedim. Ondan sonra ki gün esim dedi ki ablam kahvalti icin 10 kisilik yer ayirtmis ben de dedim ki güle güle ugurlar ola ben gelmiyorum. Niye dedi bende anlattim 1 senedir her seyimiz beraber biktim yeter artik. Neyse biz esimle gitmedik. Ama kaynanam kizlariyla kahvaltiya gitti tabi ki. Sonra esime dedim kimse gelip de bana birarada biseyler yapmaktan bahsetmesin. Bak annen kizlariyla gitti. Ananin yaninda kizlari olsun yeter diye söylendim ama nafile benim ki takmiyor bile. O kadar doluyum ki napacam bilmiyorum. 1 senedir biktim artik ya valla resmen her sekilde sömürülüyoruz yeter gina geldi bana intihari bile düsündüm yani