Kaynana sorunsalı

Belki halsizlik yapan bir rahatsızlığı vardır demir eksikliği gibi...
Yatma isteği oluyordur sonuçta yaşlanıyor git gide
bir davranışıyla kendinizi doldurmayı genelde iyiyse

tam olarak hangi kaynanalar onlar?
bekar oğulları var mı? benimkini boşayıp alayım :))
o kaynanaların da ‘dolması da onun olsun’ dedirtecek başka kusurları vardır. bakmayın siz millete. içini bilemezsiniz.

Belki halsizlik yapan bir rahatsızlığı vardır demir eksikliği gibi...
Yatma isteği oluyordur sonuçta yaşlanıyor git gide
bir davranışıyla kendinizi doldurmayı genelde iyiyse
Genelde cok iyi biri tesekkür ederim yorumlarınız sayesinde olaylara dışardan bakarak üzmüyorum kendmi

Normal canım; ilk başlarda bizde öyle beraber yapardık.
Şimdi değişti. Bazen bana hiçbir iş bırakmaz herşeyi kendi yapar, bazen de içeri de oturur tamamen bana bırakır.
Beraber pek yapmıyoruz artık

Canım sıfır beklenti sonsuz mutluluktur
Bende beklentiye girmemeye çalışıyorum çok yapamasamda sende dene bence

Onun evindeki islerini yapmamakla başka mesela herkesin kendi evi kendini ilgilendirir şimdi susup ilerde bezinde yapmıyorum dersen buzamana kadar yapıyordun ya derler şimdi hemen baska onun evine gittinmi usulen yapılması gerekenleri yap her gittiğinde bütün işleri sen yapmak zorunda değilsin usulen yardim et once o kalkıp başlasın sonra yapılacak bise varmı dersin atıyorum sana yemek koy diyosa sende salatayı yapta cabuk yeriz dersin

Benim kv de yılda bir ay gelir kalır. Daha bir kere birşey yaptığını görmedim. Yer, içer, yatar, oğluyla gezmelere gider...

Umrumda mı? Hayır....

Başka kvler gelinlerinin işini gücünü yapar vs demişsin de, sülalemde o kadar kv var birinin daha birşey yaptığını görmedim.
Sizinkiler ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…