- 24 Eylül 2013
- 9.889
- 32.414
- 748
Sorunsal kelimesini kullanmayarakKaynanamlarla arama nasıl mesafe koyabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunsal kelimesini kullanmayarakKaynanamlarla arama nasıl mesafe koyabilirim
Bu çözümü deniycem yarın gelicek bakalım inşallah son olurOnlar gelince is yapmayin. Hastayin yorgunum cocuk durmadi falan deyin. Hatta kvnize anne ne iyi ettin de geldin islere yetisemiyodum yemeklerimizi sen yaparsin artik deyin herkesin icinde. Yemekleri yaptirin bitince de eline bebegin kiyafetlerini yikayip verin utulesin. Kuru kuru torun sevmekle olmaz babaannesi utulesin deyin. Gidin uzun uzun banyo yapin hazir siz varken yapiyim deyin. Odanizi toplayin saatlerce. Biraz is yaparsa bi daha gelmez merak etmeyin
Yarın onlar gelince evde asla yemek olmasın ama asla. Onlar gelmeden önce yemeklik malzemeleri çıkarın. Siz kendiniz ne varsa yiyin ve Gidin odaya yatın. Bebeğinizi emzirin. Onunla oynayın. Kv gelince de anne ben yorgunum malzemeleri çıkardım canın ne yemek isterse yap eşim aç gelecek sana zahmet deyin ama asla elinizi sürmeyin. Kahvaltı hazırlamayın. Hasta olmuşum deyin ve yatın. Tek çözüm burnundan getirmek. Ayrıca konuşmayın onlarla. Yanlarında oturmayın.konuyu okudukça ben sinir oldum. Eşiniz bostan korkuluğu ama siz de maşallah gelen sömürmüş giden sömürmüş sadece susmuşsunuz. Böyle olmaz. Eşinize bir şey demeyin o zaman ama asla iş yapmayın. Ne asalak insanlar var yaa. Gelin iş yapsın diye şu virüste fellik fellik geziyorlarBu çözümü deniycem yarın gelicek bakalım inşallah son olur
kırmadan küsmeden sanki yardıma ihtiyacınız varmış gibi yaparak bezdirebilirsiniz deneyin bence deBu çözümü deniycem yarın gelicek bakalım inşallah son olur
Böyle yaparsam acaba daha fazlamı kalır bilmiyorumkikırmadan küsmeden sanki yardıma ihtiyacınız varmış gibi yaparak bezdirebilirsiniz deneyin bence de
Hamile halinizle sizi düşünmeyen insanlara çok bile dayanmışsınız. Bebeğim büyüyene kadar, pandemi bitene kadar, ben dinlenene kadar misafir kabul etmeyeceğim diyin. Buna bozulurlarsa ne sizi ne de torunlarını düşünmüyorlar demektir.Ben iki yıllı evliyim beş aylık bebeğim var geçen kış o hamile halimle eşimin amcasıyla ynegsi her hafta geldiler durdular onlara sürekli hizmez ettim bu arada farklı şehirlerdeyiz ama her hafta geliyorlardı yok doktor yok çocuklar gezmek istemiş bilmem ne yatıya birde iki üç gün kalıyorlardı tabi arada kayınvalidemlerde geliyor yatıya malum ev curcuna birsürü insan onlara yatak ayarla yemek hazırla kolumu kaldırcak halim kalmıyordu bu süreç hep böyle devam etti şu anlada sürekli gelmek istiyorlar cümbür cemaat ama ben çocuğumdan dolayı zaten dinlenemiyorum birde sürekli gezdirilmek istiyorlar pandemi var ben bu süreçte gelmelerini istemiyorum geçen seferde ufacık çocuguma hastalık bulaştırdılar yazık yavrum nefes bile alamaz hale geldi
Bide diyoki hastalık yok artık mışHamile halinizle sizi düşünmeyen insanlara çok bile dayanmışsınız. Bebeğim büyüyene kadar, pandemi bitene kadar, ben dinlenene kadar misafir kabul etmeyeceğim diyin. Buna bozulurlarsa ne sizi ne de torunlarını düşünmüyorlar demektir.
Kötü örnekler verin, bebeğin birine bulaşmış, hastalanmış çok korkuyorum diye. Geçen ailenin hepsi olmuş vs diye. Ağlayın eşinize korkuyorum bebeğimm diye. Siz kibarsınız belli ben çoktan carlamıştım :)Bide diyoki hastalık yok artık mış
Kötü örnekler verin, bebeğin birine bulaşmış, hastalanmış çok korkuyorum diye. Geçen ailenin hepsi olmuş vs diye. Ağlayın eşinize korkuyorum bebeğimm diye. Siz kibarsınız belli ben çoktan carlamıştım :)
Eşiniz burda beni çatlattı. Eşinize deseniz ki ben dayanamıyorum artık, annemlere gidicem, sen benim yerimde olsan yapar mıydın bunca fedakarlık taş olsa çatlar sakinlik huzur istiyorum deyin.İnanın onlar öyle değil geçenlerde eşime almaya gel dediler işten çıktı uykusuz onları almaya giderken kaza yaptı Allahtan keninde bişey yok araba baya hasar gördü ama hiç konusunu bile açmadılar aynı gün gene geldiler kendileri
Boşver ne demek yaa. Sanki sizi ilgilendirmeyen birseyde bosvereceksiniz. Olan size oluyor. Hastalık var gelmeyin istemiyorum diyin açık açık. Esinizi ikna edin olmuyorsada hastalık gecince şunu yapin onlar gelip kaldıysa sizde gidin kalın evlerinde. Hiçbir işe elinizi sürmeyin yiyip içip yatın. Bir daha gelmezler.Farkında herşeyin bana boşver diyor bende istemiyorum yoruluyosun ama bişey diyemiyorum diye herşeye trip atıyo kaynanam en azındaneşim bişey dese herşey çözülücek
Kalmaz merak etmeyi. Kendine hizmet ettirmek için geliyor iş yapacak olsa gelmez evinde oturur.Böyle yaparsam acaba daha fazlamı kalır bilmiyorumki
Ahahhahaghhh bunu okuyunca kendim geldim aklıma. Cinnetlik bir lohusalık geçirttiği için kaynanam, çocuğu kucağına bırakır başka odalarda takılırdım yanlarında durmaz konuşmazdım. Eşim farkında olduğundan ve boşanacağımdan korktuğu için ses çıkaramadı bana. Ve kaynanam kalmalı gelmeleri kesti. Hatta ayağını epey kesti. Ama o yaşattıkları saçlarımı beyazlattı 27 yaşımda ciddi manada.Yarın onlar gelince evde asla yemek olmasın ama asla. Onlar gelmeden önce yemeklik malzemeleri çıkarın. Siz kendiniz ne varsa yiyin ve Gidin odaya yatın. Bebeğinizi emzirin. Onunla oynayın. Kv gelince de anne ben yorgunum malzemeleri çıkardım canın ne yemek isterse yap eşim aç gelecek sana zahmet deyin ama asla elinizi sürmeyin. Kahvaltı hazırlamayın. Hasta olmuşum deyin ve yatın. Tek çözüm burnundan getirmek. Ayrıca konuşmayın onlarla. Yanlarında oturmayın.konuyu okudukça ben sinir oldum. Eşiniz bostan korkuluğu ama siz de maşallah gelen sömürmüş giden sömürmüş sadece susmuşsunuz. Böyle olmaz. Eşinize bir şey demeyin o zaman ama asla iş yapmayın. Ne asalak insanlar var yaa. Gelin iş yapsın diye şu virüste fellik fellik geziyorlar
Birde teyze yenge toplayıp geliyor üç beş gün birsürü erkek kadın aynı evin içinde rahat olmuyor
Bu ne ya korku filmi gibi. Siz niye kendi canınızın ve çocuğunuzun canının kıymetini bilmiyorsunuz. Siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmezFarkında herşeyin bana boşver diyor bende istemiyorum yoruluyosun ama bişey diyemiyorum diye herşeye trip atıyo kaynanam en azındaneşim bişey dese herşey çözülücek
Yatacak yeri yok böyle kaynanaların.Ahahhahaghhh bunu okuyunca kendim geldim aklıma. Cinnetlik bir lohusalık geçirttiği için kaynanam, çocuğu kucağına bırakır başka odalarda takılırdım yanlarında durmaz konuşmazdım. Eşim farkında olduğundan ve boşanacağımdan korktuğu için ses çıkaramadı bana. Ve kaynanam kalmalı gelmeleri kesti. Hatta ayağını epey kesti. Ama o yaşattıkları saçlarımı beyazlattı 27 yaşımda ciddi manada.
Baktım eşim ses edemiyor hakkımı ben savundum, artık baş edemeyince olduğu yerde bıraktım bu defa dilini yutmuş eşimin dili çözüldü. Bazı yerlerde net olmak gerekiyor yoksa kendimizi tüketiyoruz, çocuğumuzaysa sabrımız kalmamış oluyor. Değmez kimse için.
Bazı insanlar bu dünyaya yatılı misafir olmaya gelmiş. Onların dünyadaki görevleri bu. Başkalarında yata yata ölüp gidecekler.bu akrabalar gelip insanlarda nasıl rahat bir şekilde kalıyor ya anlam veremiyorum. ben anneannemde bile gidip kalınca rahat edemiyorum evime dönmek istiyorum. garipler gerçekten
evet yaBazı insanlar bu dünyaya yatılı misafir olmaya gelmiş. Onların dünyadaki görevleri bu. Başkalarında yata yata ölüp gidecekler.![]()