Ya faydalı yorum yapacaksan yap yapmayacaksın boş kinusma hakaret boyutunda yazarsan tabi herkes sinirlenir sadece ben degilBöyle sinirlenirseniz insanlar nasıl size yorum yazsın ki , bir atasözü sadece
Ama sen kaç kez salak dedin sürekli hakaret edilmez ki düzgün yorum yap duzgun cevap vereyimBen deyince kızdı
Ayyy konudan bağımsız siz hamile misiniz çok sevindimEvet canım erkek halimle 3,5 aylık hamileyim ahahahaha
Ben de kendimiz odeyecez artık diyip istetmeyi düşünüyorum esimeŞu kaynanaların kardeslerarası kendi adalet bicimine hayranım.Durumu iyi olandan kötü olana,esiyle daha mutlu olandan mutsuzuna hatta girisken cocuktan sessize kadar bilecocugu olandan olmayana vsvs bir sekilde kafalarında haritayı cizip uygulamaya koyarlar.Ogulları bu konuda haksızlığı görse dahi ses cıkarmaz genelde.Anneleri genelde aglandıgından kıyamazlar..Ev ici konu oldugunda da catır catır gercekleri duyunca esinden,savunmaya gecerler iste..
Ev vergilerimi onlardan önce ödeyip bizim borcumuz yok kirayı alabilir miyim derdim sanırım..
Erkeğim ben canım hamile mamile değilim ahahahah bu forum da benim hayal ürünüm hepiniz bebeklerimsinizAyyy konudan bağımsız siz hamile misiniz çok sevindimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah inşallah çok sevindim gerçektenErkeğim ben canım hamile mamile değilim ahahahah bu forum da benim hayal ürünüm hepiniz bebeklerimsiniz(3,5 aylık olduk çok şükür dualarınızı bekliyorum inşallah Ocak ayında sağlıklı bir bebişimiz olacak)
O kadar güzel anlatmışsın ki…Şu kaynanaların kardeslerarası kendi adalet bicimine hayranım.Durumu iyi olandan kötü olana,esiyle daha mutlu olandan mutsuzuna hatta girisken cocuktan sessize kadar bilecocugu olandan olmayana vsvs bir sekilde kafalarında haritayı cizip uygulamaya koyarlar.Ogulları bu konuda haksızlığı görse dahi ses cıkarmaz genelde.Anneleri genelde aglandıgından kıyamazlar..Ev ici konu oldugunda da catır catır gercekleri duyunca esinden,savunmaya gecerler iste..
Ev vergilerimi onlardan önce ödeyip bizim borcumuz yok kirayı alabilir miyim derdim sanırım..
Aynen benim hiç bir hakkım yok aslında anca lafta dediginz gibi ama.iste ben de calisyorum eşim de kiramizi yok sayip kardeşlerinin ev vergisine yegenlerinin kıyafetine harcatinca haksızlığa gelemiyorumTüm evlerin 1 kişi adına olması daha kötü, vergisi daha çok olur. Kardeşler hisselerini annelerine devretmişler. Miras malı olduğu için eşinizin kişisel malı, sizin salt mülkiyet üzerinde hukuki olarak söz hakkınız yok. Ancak kira gibi semerelerde hakkınız var. Eşinizin adına olsaydı eğer ev. Bu halde sadece lafta hakkınız var, yasal hiç hakkınız yok. Bunun için eşinizle aranızı bozmayın, kendi aralarında kararlaştırmışlar. Su akar yatağını bulur.
Senle evlenmeden önce almışlar kararı, geri adım atmadı zor eşinin. Kv vefat edince her evde eşinin hakkı olacak. O zaman müdahale edersin. Şimdi sana, anamızın, babamızın malı diyecekler, bir sürü sorun çıkacak. Çok bunalırsan bırak eşin düşünsün o evin kirasını. Tek başına sırtlama evin ekonomisini. Erkek olarak o düşünecek.Aynen benim hiç bir hakkım yok aslında anca lafta dediginz gibi ama.iste ben de calisyorum eşim de kiramizi yok sayip kardeşlerinin ev vergisine yegenlerinin kıyafetine harcatinca haksızlığa gelemiyorum
Allah razı olsun canım ,kendi maasimdan çok karıştırmayı düşünmüyorum ,aynen eşim düşünsün biraz daSenle evlenmeden önce almışlar kararı, geri adım atmadı zor eşinin. Kv vefat edince her evde eşinin hakkı olacak. O zaman müdahale edersin. Şimdi sana, anamızın, babamızın malı diyecekler, bir sürü sorun çıkacak. Çok bunalırsan bırak eşin düşünsün o evin kirasını. Tek başına sırtlama evin ekonomisini. Erkek olarak o düşünecek.
Sizin anlamadığınız şu belliki eşiniz bu evin kirasını annesine hibe etmiş. Sizinle evliyken ve ya öncesinde. Sizinde bu evlerde bir emeğiniz olmadığı için eşinizin bu düşüncesine davranışına karşı çıkamazsınız. Bu durumdan eşinizde mutsuzdur çözüm yolu bulamıyordur o zaman haklısınız Bu durum haksızlık demeye.. ama alan memnun satan memnunsa o ev hiç sizin değil mş gibi düşünüp eşinizi darlamayı bırakacaksınız.Herkes de maşallah kayınvalideden yana
Bize uygulanan tarifeyi anlatsam ey gidiO kadar güzel anlatmışsın ki…
Kendi imkanlarıyla araba alan oğluna ah ah diğer oğluma da Rabbim bir araba nasip etsin diye inlemesi mi dersin…
Yönetmeden yönlendirmeden 5 dakika duramıyorlar ya.
Benzetme yapılmış bu masal bir üslupTerbiyesiz bı defolll
Anlatma beybi benim tarifelerin üstüne gelir kota aşımı olur en ufak şeyde kavga çıkarırım şişerimBize uygulanan tarifeyi anlatsam ey gidi
Ben de sizi kınıyorumBenzetme yapılmış bu masal bir üslupsizi kınıyorum
Ben de çalıştığım için n malesef yokmuş gibi düşünemiyorum ,millete kira dagitacak kadar zengin değiliz malesefSizin anlamadığınız şu belliki eşiniz bu evin kirasını annesine hibe etmiş. Sizinle evliyken ve ya öncesinde. Sizinde bu evlerde bir emeğiniz olmadığı için eşinizin bu düşüncesine davranışına karşı çıkamazsınız. Bu durumdan eşinizde mutsuzdur çözüm yolu bulamıyordur o zaman haklısınız Bu durum haksızlık demeye.. ama alan memnun satan memnunsa o ev hiç sizin değil mş gibi düşünüp eşinizi darlamayı bırakacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?