Anladım ben sizi insanın ister istemez siniri bozulur ama siz eşinizle de kötü olmadan güzellikle anlatın durumu ve hissettiklerinizi eminim bi yol bulursunuz bu durumaAynen işine gelmez mi yoktan para bı de hacca umreye gitti nasıl halkımıza girer diye düşünüyorumben haksızlığa gelemiyorum
Kayınvalidemin bizimirada. Vereceğimz harcliga ihtiyacı yok ki kardeşim maaşı var ,ayriyeten onun da var evi kiradaEsin 5 yıldır diğer kardeşleri alırken kira almıyor. Belki de annesine sen benimkine al, harçlık yap kendine dedi. Nereden bileceksiniz? O yüzden problemi çözeceğini kişi sizden bu meseleyi gizleyen eşiniz. Siz eşinize bir şey denince sinirleniyorsun, sonuç alamayacağınız oradan belli.
Böyle sinirlenirseniz insanlar nasıl size yorum yazsın ki , bir atasözü sadeceTerbiyesiz bı defolll
Büyük başarıEvet canım erkek halimle 3,5 aylık hamileyim ahahahaha
Bütün evler kayınvalidenin adınaysa ne diyelim? Gidin dava açın gelinin de hakkı var alın söke söke mi diyelim? Niye diğerlerine yapmıyor da eşinize yapıyor bunu? Ev benim, kira benim, gelir gider benim sana ne derse ne diyeceksiniz?Herkes de maşallah kayınvalideden yana
Siz hakaret boyutunda yorum yapıyorsunuz duzgun yorum yap sinirlenmeyelim andegil mi ben sana hakaret boyutunda yorum yapsam hoş muBöyle sinirlenirseniz insanlar nasıl size yorum yazsın ki , bir atasözü sadece
Of ya ağzımdaki suyu püskürttümEvet canım erkek halimle 3,5 aylık hamileyim ahahahaha
Arkadaşım amaç gözünü açmaktı hakaret değildi aslındaSiz hakaret boyutunda yorum yapıyorsunuz duzgun yorum yap sinirlenmeyelim andegil mi ben sana hakaret boyutunda yorum yapsam hoş mu
Sağol Allah razı olsun inşallah kardeşim eşimle konuşmaya calisacm ,inşallah yol.bukuruzAnladım ben sizi insanın ister istemez siniri bozulur ama siz eşinizle de kötü olmadan güzellikle anlatın durumu ve hissettiklerinizi eminim bi yol bulursunuz bu duruma
E dedim ben salak diye geldin mi sözümeBen şu açıdan ses çıkarıyorum eşim annesine bişey diyemiyor babası küçükken vefat etmiş ,ben de çalışıyorum ben çalışırken eşimin halkimz olan kirayı kardeşlerine ev vergi borçlarına davitmasi salaklık gibi geliyor
Ben deyince kızdıE dedim ben salak diye geldin mi sözümeşaka bir yana eşin açıklama olarak ne diyor?
İşine gelmeyen yorum yazanı erkek! ilan edince ne oldu anlamadım ki? Karnımdaki bebeğin adam gibi annesi var derler en fazla ahahahaha kocasına laf söyleyemiyor kaldı ki evlenmeden önce edinilmiş bir şey daha eşe intikal bile olmamış. burada ağlanıyor kv ne şöyle desem böyle desem, kocası bir şey demediği müddetçe kv ye söylenen her laf sivri sinek saz..Of ya ağzımdaki suyu püskürttüm
Terbiyesiz bı defolll
Bir şekilde eşinizle bu şekilde anlaşmışlar mi? Eşiniz bu durumdan rahatsız mı, hayır ? Size bile söylememiş kaç yıl.Kayınvalidemin bizimirada. Vereceğimz harcliga ihtiyacı yok ki kardeşim maaşı var ,ayriyeten onun da var evi kirada
Bir de kocaya tek söz söylemeyip kaynanaya şöyle mi desem böyle mi desem demesi çok absürt, kocaya tek laf yok ...İşine gelmeyen yorum yazanı erkek! ilan edince ne oldu anlamadım ki? Karnımdaki bebeğin adam gibi annesi var derler en fazla ahahahaha kocasına laf söyleyemiyor kaldı ki evlenmeden önce edinilmiş bir şey daha eşe intikal bile olmamış. burada ağlanıyor kv ne şöyle desem böyle desem, kocası bir şey demediği müddetçe kv ye söylenen her laf sivri sinek saz..
Arkadaşım amaç gözünü açmaktı hakaret değildi asbenim
Beni anlayan bı insan daha çıktı Allah razı olsun kardesim ,aynen eve para vermeyi düşünmüyorum versem de maaşımın çoğunu kendim birikim yapacagimEşi çalışan erkeklerin çoğu kendi ailesini doyurma derdinde nasılsa eve 2. maaş giriyor eşinin yorulması zerre umurlarında değil sen de eve para verme onlara bakabiliyorsan eve de bak de
Bakın bunu yapabilirsiniz. . Eşinize madem sen bir kiradan vazgeçecek kadar yüce gönüllüsün, benden de tek kuruş yok bu eve artık, her şeyi sen halledersin diyebilirsiniz. Sizin yapacağınız şey eş üzerinden olur ancak.Benim
Beni anlayan bı insan daha çıktı Allah razı olsun kardesim ,aynen eve para vermeyi düşünmüyorum versem de maaşımın çoğunu kendim birikim yapacagim
Biz evlenirken mobilyaya eşyalara abisi yardım etmiş sözde kaynannam da abone borç ödüyoruz sizin kiradan diyor ama 5 yıl oldu bu borç bitmedi mi deyip eşimle geçen sorduk bu sefer de evin vergilerine aidatlarina anca oluyor diyor ,ben bizim evin aidatı vergisi tamam ama gorumcemin kayinlarimin ev vergisi niye bizim kiradan odensin ona karsiyim esim de annesine düşkün bişey diyemiuor pek annesine ,nasıl olsa ben de çalışıyorum para geliyo eveBir şekilde eşinizle bu şekilde anlaşmışlar mi? Eşiniz bu durumdan rahatsız mı, hayır ? Size bile söylememiş kaç yıl.
Kadının üzerine olan evlerden bir hak talebiniz olamaz sizin şuan.
Diğer kardeşleri iki kira alırken eşiniz tek kira alıyorsa haksızlık evet. Ama siz bu meseleyi önünü, arkasını rahat rahat eşinizle konuşamıyorsunuz sanirim. Kayinvalideye ne diyeceksiniz?
Aynen kardeşim ben de öyle yapmayı düşünüyorum ,ben de çalışıyorum.cunku ,eşimin kirayı onlara dagitmasindan rahatsizim ,bundan sonra maaşımın çoğunu birikim yapacagimBakın bunu yapabilirsiniz. . Eşinize madem sen bir kiradan vazgeçecek kadar yüce gönüllüsüm, benden de tek kuruş yok bu eve artık, her şeyi sen halledersin diyebilirsiniz. Sizin yapacağınız şey eş üzerinden olur ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?