Kızlar olay nerde başlıyor Biliyormusunuz kim olursa olsun misafirligin bu kadar uzamasindan..yani ben çalışan kadınım,toplantılarim, seyahatlerim, birde yüksek lisans yapıyorum hafta ici evden bir haberim yani..şimdi ben evde olmayınca bu 2 hafta bittikten sonra kendi düzenini istiyor..misafirlik 2 haftayı geçince hoooop gelin tu kaka yaşasın yeni düzen oluyor..hafta sonu herseyi eski haline çevirsemde hafta ici daha sert bir şekilde yine kendi düzenini kuruyor..Mutfak masamin yerini degistirmek gibi,çay makinası kaldırıp Çaydanlikları çıkarmak gibi basit şeylerden tutunda dolaplardaki kıyafetlerimin yerini değiştirmeye kadar..misafirlik bu kadar olmasa bunların hiçbirini yapamayacak aslında. .benim ilk çözmem gereken bu bakalım nasıl olacak..
Şimdi mesleğin var paran var diyen arkadaşlar kesinlikle haklısınız kimseye eyvallahim yok Allaha Şükür daha bekarken aldigim evim var arabam var..Çok iyi bir firmada çalışıyorum isim iyi,iki dil biliyorum eh mühendis olacak kadar kafamda basıyor. .cacarozluga gelince is yerinde herkes korkar benimle papaz olmaya lafımi Esirgemem kimseden..ama gel gorki kocama kiyamiyorum..onun bu hayatta bir tek annesi var..nasıl annene dayanamıyorum çıldırmak üzereyim diyeyim..
Olmadı diyemedim onu uzecegime kendi kendimi yiyip bitiriyorum yıllardır...daha annesi hakkında ona tek kötü söz soylememisken şimdi hislerimi ona nasıl acicam bilemiyorum..
Yukarda Allah var eşim hep beni savundu,daha geçen gün kayimvaldem benim hakkımda bişeler diyor heralde sessiz sessiz bende yatak odasında ders çalışıyorum ama kulak kabarttim tabi,
_Anne ayıp yahu yaşından başından utan dedikodu yapmasana benim eşim öyle sey yapmaz dedi..
Ben tabi ağla ağla. .ne yaptım acaba diye. ..
Her sey tamam koyayim kapiya da kocama kiyamiyorum kızlar yaa