- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Her zaman iyi olan kullanılıyor bu dünya da, 3 kaynım var biri kimseyle konuşmuyor babadan miras evde yaşıyor misal biz nişanlanmak istediğimizi 2 ay önceden söyledik nişanlımın annesine ve babasına, tamam dediler gün yaklaştıkça geçiştirmeye çalıştılar. Nişanlım annesiyle konuşuyor annesi babasının yanında diye hıı hıı deyip geçiyor. Babam yanında diye konuşamıyor demişti bir keresinde, neden biz kötü bişey mi istiyoruz?
Bu çocukta neden bu kadar acele ediyor demişti? 8 senelik flört, nişandan 1,5 sene önce aileleri tanıştırma ama biz hala acele edendik. Görümcemi babamın arkadaşının oğluyla tanıştırdık, daha 6 aydır flört ediyorlar. Bir anda işi resmiyete dökmeye kalkıştılar nişanı da babası bizim düğüne gelince yani düğüne 1 hafta kala istiyorlar yani işin içine iş sokuyorlar. Kayınvalidem el pençe görümcem için, oysa bizi ti' ye bile almamıştı hey gidi heyy :)
Yani bende manevi anlamda doluyum ona karşı, ne gelinlik hissettim ne başka bişey, hiç bişey istemedim diğer 3 geline de 2 yorgan verdiği için 6 sene önce 3. geline alırken şu kadarmış, şimdi bu kadar en pahalı gelinmişim haberim bile yoktu :) üstüne üstlük 5 çocuğundan nişanlımı, annesiz gelinini seçmiş kendine baktırmak için, benimle yaşamak gibi bir hayali de var. Var düşün sen benim halimi..
ay bunalıyorum eski günler geliyo aklıma ......kv hepsi böyle...der der derBEN BİREY YAPMADIM Kİ EVLADIM..baydılar artık
Ay sizinkiler yine yapmış ta havaya girmiş bende hiç bir şey yapmayıp havaya giren modeller varValla keşke her şeyimizi kendimiz yapsaydık da kimseye borçlu hissetmeseydik... Her şeyi kendiniz yapmışsınız, kendinizle gurur duyun, lafını etmeyin bence. İnan üç kuruşluk eşya aldılar diye biz oğlumuzu everdik, biz görevimizi yaptık havalarına girdiklerini görmekten iyidir.
Neyse arkadaşlara katılıyorum, eşinle sakın annesi yüzünden tartışma. Madem kadın senin için hiç bişey ifade etmiyor, o yokmuş gibi davran.
kaynananın bencil hiç bir yanı yok mesafeli kadın demekki vıcık vıcık her şeyine karışsa gene burda konu açardın kendine ev alıyo senle ilgilenmiyor sana para vermiyor diyemi bu kadar kin..gelinler bazen fazla saçmalıyorsunuz.
Aynen öyle, kendilerine ''bişey '' olarak görünmüyor. Kendisi 12 saatlik mesafede yaşamasına rağmen evi nerden tutacağımıza kadar alttan alttan işlemeye çalışıyor :) Allah' tan işte öyle baskı yapmaya çalışan dilli biri değil, çekine çekine söylüyor.
Bak işte konu sahibi şükretsin o zamanAy sizinkiler yine yapmış ta havaya girmiş bende hiç bir şey yapmayıp havaya giren modeller var
Ay sizinkiler yine yapmış ta havaya girmiş bende hiç bir şey yapmayıp havaya giren modeller var
Senin kv iyi yine 2 bilezik tajmis
Benimkisi hicbirsey takmadi:)
Aman takmasinda bu sefer orda burda oglumu evlendirdim diyip benim kulagima gelecekse biuraksin hicbisi yapmasin
Ev alacakmis kv ne guzel iste
Onun yerine gelip 1 2 ay sizde mi kalsaydi
O zaman seni dusunemiyorum bile
Biz gelinlerde bazen cok mu sey istiyoruz yav
Senin kv iyi yine 2 bilezik tajmisSizin aileniz nasıl bir şey demedi. İnsan hatır gönül için bile olsa bi altın takar. Düğün yani bu sonuçta. Arkadaşlarımız bile düğüne gelirken eli boş gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?