Kaynana Vakası

ay bunalıyorum eski günler geliyo aklıma ......kv hepsi böyle...der der derBEN BİREY YAPMADIM Kİ EVLADIM..baydılar artık

Valla keşke her şeyimizi kendimiz yapsaydık da kimseye borçlu hissetmeseydik... Her şeyi kendiniz yapmışsınız, kendinizle gurur duyun, lafını etmeyin bence. İnan üç kuruşluk eşya aldılar diye biz oğlumuzu everdik, biz görevimizi yaptık havalarına girdiklerini görmekten iyidir.
Neyse arkadaşlara katılıyorum, eşinle sakın annesi yüzünden tartışma. Madem kadın senin için hiç bişey ifade etmiyor, o yokmuş gibi davran.

Bu arada eşin annesine o 5 bini vermeli.
Ne olursa olsun, anneyi babayı darda koymamak lazım. Sırf o sana 2 bilezik taktı başka da bişey yapmadı diye sürekli kendini doldurma. Hiç bişey takmayanlar var

ay bunalıyorum eski günler geliyo aklıma ......kv hepsi böyle...der der derBEN BİREY YAPMADIM Kİ EVLADIM..baydılar artık

Aynen öyle, kendilerine ''bişey '' olarak görünmüyor. Kendisi 12 saatlik mesafede yaşamasına rağmen evi nerden tutacağımıza kadar alttan alttan işlemeye çalışıyor :) Allah' tan işte öyle baskı yapmaya çalışan dilli biri değil, çekine çekine söylüyor.

Kusura bakmayın ama rahat batmış size kaynanadan sevgi ilgi bekliyorusnuz. Boşverin çok ilgi muhabbet iyi değil böyle mesafeli en iyisi. Kocanızında başının etini yemeyin adamı bezdirmeyin soğur yoksa.

Senin kv iyi yine 2 bilezik tajmis
Benimkisi hicbirsey takmadi:)
Aman takmasinda bu sefer orda burda oglumu evlendirdim diyip benim kulagima gelecekse biuraksin hicbisi yapmasin
Ev alacakmis kv ne guzel iste
Onun yerine gelip 1 2 ay sizde mi kalsaydi
O zaman seni dusunemiyorum bile
Biz gelinlerde bazen cok mu sey istiyoruz yav

Ay sizinkiler yine yapmış ta havaya girmiş bende hiç bir şey yapmayıp havaya giren modeller var

bizimki de öyle çekinmiş hali bile çekilmiyor

Ay sizinkiler yine yapmış ta havaya girmiş bende hiç bir şey yapmayıp havaya giren modeller var
Bak işte konu sahibi şükretsin o zaman
Valla ben kendi imkanlarıyla evlenen çiftleri takdir ediyorum. Keşke babam müdahale etmeseydi de ben de muhtaç olmasaydım ne bileziklerine ne eşyalarına Hep babam şu şöyle olsun bu böyle olsun diye zorlaştırdı

valla benim babam sıfır daire aldı 4.kat dayadı döşedi 10 bilezik taktı.. ne yaptı ki oldu yaranılmaz kimseye

o size nasıl soğuksa sizde aynı soğuklukta karşılık verin.

Bence beklenti içinde olmazsanız daha mutlu olursunuz zorla yardım yaptıramazsınız zaten ayrıca sizin aileniz yapsa evini döşese hadi anlarım da ailemde de para yok ufak tefek şeyler yaptılar demişsiniz. 2 bilezik takmış yine iyi yani. Sormazsa sormasın eşinle ikinizin ilişkisi iyiyse gerisini takma eşinin annesi olduğu için saygı göster kendi kendini doldurma elbet evine gelecek, torun olacak istememezlik, gitmemezlik yapamazsın elle tutulur bir sorun da yok zaten diğer çocuklarda kalıyormuş sizde de kalmıyormuş size ev soğuk diye gelmiyormuş siz o soğukta nasıl kalıyorsunuz peki kaynananın gelip kalamayacağı kadar soğuksa sizde bir buyur etmemişsiniz çağırmamışsınız belki de o yüzden öyle davranıyor.

Ya adamı almışsın, üstüne çocuk yapmışsın, kendi sıkıntıların yetmezmiş gibi kayınvalidenin karakterini neden düşünüyorsun ki? Bırak allasen ya.

Haline şükret ne kaynanalar var. Aramıyor sormuyor diye küsüyorsunda,herseye karısan, gelinine demediğini bırakmayan, çenesiyle yaptıklarıyla yuva yıkan kaynanalar var.

Benim kayınvalidem oğluna yani esime" içimden sana sarılmak gelmiyor" dıyen bir insan düşün artık anneliğini. Ne arar ne sorar torununu yolda görse tanımaz o derece.. Ama bunlara rağmen ben esime annenı ara halini hatrını sor derım hep. Napayım oda öyle hiç birsey yapmadıysa dokuz ay karnında taşıdı. Anne olunca daha farklı düşüneceksin emin ol. Ahh ben neler çektım bır bilsen...

merak etme yanınıza taşınınca sorar nasılsın diye.

Biz 25 bin kredi ödüyoruz, oyüzden kalan parayı tamamlayamıyoruz. Haklısınız. Böyle bir kadın için eşimi üzmemem lazım..
Benim ailemde hiç böyle bir durum olmadığı için bana çok ters geliyo. Ben en çok eşim için de üzülüyom. Arkadaşlarının annesini görüyo, illa maddi anlamda değil, o kadınların evlatları için neler düşündüğünü ne gibi isteklerde bulunduğu görünce kahroluyo.

Bizim evimiz klimalı olduğu için kadın ısınamıyo. Daha önce geldiği zaman hasta oldu burda. Yaşlı zaten.

Sizin aileniz nasıl bir şey demedi. İnsan hatır gönül için bile olsa bi altın takar. Düğün yani bu sonuçta. Arkadaşlarımız bile düğüne gelirken eli boş gelmezler

Sizin aileniz nasıl bir şey demedi. İnsan hatır gönül için bile olsa bi altın takar. Düğün yani bu sonuçta. Arkadaşlarımız bile düğüne gelirken eli boş gelmezler
Senin kv iyi yine 2 bilezik tajmis
Benimkisi hicbirsey takmadi:)
Aman takmasinda bu sefer orda burda oglumu evlendirdim diyip benim kulagima gelecekse biuraksin hicbisi yapmasi
Ev alacakmis kv ne guzel iste
Onun yerine gelip 1 2 ay sizde mi kalsaydi
O zaman seni dusunemiyorum bile

Vallahi canim herseyi esimle biz aldik
Klasik olacak ama
Benim babam yatak odami aldi
Ben bulasik mak ve mutfakin tum esyalarini aldim
Birde altimlar alinirken bwende yoktum
Esim gitmis gucu neye yetiyorsa almis
Ailem sormadi bile ne yapacaksin/yaptin diye
Ailem bilmez dugunumde takilanlari daha

Biz gelinlerde bazen cok mu sey istiyoruz yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…