Arkadaşlar size bir şey danışmam lazım. Biz eşimle 9 ay önce severek evlendik. eşmin babası yok. Annesi var farklı bir şehirde. Annesinin orda evi var. Kaıdn bizim bulundupumuz şehirden de ev almak istio. Kışın gelip kalmak için. Tüm çocukları bu şehirde çünkü.
Bz evlendiğmzde bir kere bile sormadı bi ihtiyacınız var mı diye. Gerek de yok zaten sormasına. Sadece 2 bilezik taktı. Bziim eşimle kredi çektk. Bütün eşyaları düğün masraflarını falan biz üstlendik. Benim ailemde hiç para yok zaten. Zaten ellerine geçeni verdiler sağolsunlar ufak tefek ihtiyaçlar için.
Ben şimdi hmileyim 5 aylık. Kaynanama da ev aradık bu arada. Bi ev bulundu. Sürekli onun ev arama işleriyle uğraştık. Geçen gün eşimin diğer abisinden almaya gittik. Diğer ablasına bırakmak için. Bizim ev çok soğuk kalamıyo çünkü. Kadın bi kere bile çocuğpunuz nasıl, beselenmene dikkat ediyo mususn falanm diye hiç sormadı. Cinsyetini bile sormadı. Sadece benim çocupuma değil diğer torunlarad da ilgi göstyermemiş zaten.
Eşim bana sonuan kadar hak veriyo. Annem böyle diyuo. Ona da çok üzülüyorum. Bu kadar ilgisiz bir anne hiç görmedim. Şimdi ben bu kadına karşı o kadar doluyomki. Bize misafir olarak gelmesini bile kabul edemiyorum. Git gide ona karşı olumsuz duygularım artıyo. Görmek bile istemiyorum. Eşimi sadece işi düşünce arıyo.
Ev almak için 5 bin açığı var gelmiş bizden para istiyo. Ki biz aylardır borç içinde yüzüyoruz. Onun bankada o kadar parası varken sormadı bile. Sorsa bile istemezdik biz.
Benim annem eline geçen her parayı bize gönderiyo. Kaynanam benim için artık bir yabancı. Bu kadar ilgiiz bu kadar bencil bir insan görmedim ben. Ben ondan yardım beklemiyuorum. İstemem de ama sokakta gördüğüm teyzeler bile kzızım bebeğin nasıl yemene içmene dikkat et diyolar. Bu kadın cinsiyetini bile merak etmedi.
( Düşünün. bu nedenle eşimle de tartışıyoz. Aklıma geldikçe ben ona döküyorum içimi. Onun başını şişiriyorum.
Sizce bu düşünceden nasıl kurtulurum. ??? Siz olsanız ne yaparsınız. Aklıma geldikçe çok üzülüyorum ve çok sinirleniyorum. Eşimden çıkarıyorum bu acıyı
(( Eşimde dünya iyisi bi adam. O da annesinden bıkmış durumda...