eşime içimdekileri pöykürüyorum :) kayınvalidemle ilgili...hakaretten daha fazla.ana avrat sövüyorum bazen.eşim ses çıkarmıyor çünki kendisi de farkında annesinin ruh hastası gibi birşey olduğunun
kaynananm yüzüne küfür tabili etmem ama anlasamadıgımız konu seyde cok zıt kavga ederiz laf dalası vardır ikimizde karsılıklı birbirimizi sevmeyizSuratina diyemiyecegim seyi kimsenin arkasindan demem, kimseyede kufur boyutunda bi tavrim olamaz..tarzim deil..
yeri gelir esimede soylenirim ama muhakkak o kisinin yuxunede dedigim seylerdir bunlar..
Cnm ben hakedilen her lafi uslubuyla soylerim, damarima basilirsa uslup da tanimam.
Kayinvalide diye lafimi esirgemem, herkes birbirine saygili olsun, bana saygi gostermeyene bnde gostermem.
Eskiden daha agresiftim simdi duruldum.
Esimde yanimdadir sagolsun. Beni bilir ayrim yapmam ozum sozum birdir. Kendi aileme de oyleyimdir. Yapim bu.[/QUOTE
ayne sadece esim tarafındada degil ailem arkadasım eger bi gıcık durum varsa müdahale ederim tek basına kime yüklenirlerse mesela bi ortamda bile hemen ona arka cıkarım insanlarımız biraz susan bairini gördümü hemen tepesine binmeye calısıyo
ne kaynanaya yaranır valla ne geline görümcem kaynanasına 13 sene baktı ütüsü yemeyi hersyei ondaydı altlı üstü oturdular neyse bi kavga oluyo bizimki demis snaa o kadar bakıyorum anne elini sıcak sudan sogul suga sokturmuyorum neden böyle yapısyoun demis kaynanada 42 yasında yani
ne demis aaa ben kaynanama 40 senede yaranamadım sen bana 13 senedemi yarancan demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?