kaynana ve görümceler

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar siz gercekten kaynananız size ne derse desin saygılı olanlardan mısınız belki yüzüne tam denmez ama esinize karsı annesini kardesini kızdıgınız olmuyor mu bazende hakaret boyutu olabilir

burda görüyorum kimisi ne derse desin susuyor kimisi esten dolayı muhahhap degil esi halldesiyo kendi umursamıyor

aile ilişkilerinizi merak ediyorum kısacası

biz esimle aynı cevre aynı memleket olunca herkezin eskiden yaptıgını soyunu sopunu biliyosun ve etkileniyosun haliyle

yani siz kaynananıza küfür etmezmisiniz simdi küfür deyince herkez hucum yapıcak belki ama suratına degil ama esinize icindekileri kusmak icin nefretinizi bastırmak icin naparsınız

konusmak dicek birileri tabiki konusuyosun ama artık bi saatten sonra kaynananın yasaması bile batar derler ya o hesap

gercek hayatlar gercek yorumlar istiyorum kızlar kaynanasıyla sorunları olamayan yazmasın anlamaz zaten

düzenleme:
simdi sevme ama saygı duy diyenler olmus eee o sansa saygı duymazsa sen neden ona saygı duyasınki sırf anne oldugu icin olamaz yani herkez anne bence saygı hak edilir kazanılmaz yanii
insan gercekten annesi gibi sevse görse zaten kaynanada öyle dese sorun olmaz ama benimki gibi bastan fikirli gelinde neymiş amannn diyen kızlarım bana yeter kızlarım var diyen her 2 lafta bi ne zaman bizi görse yani

yani o yüzden benim kaynanaya saygım yok cünkü kendi ogluna bile saygısı yok damatlar onun icin üst düzey yazık esimde fazla saf yani cok suskun anne bu yanlıs diyemez yanlıs oldugunu bin kisi dese hani kavga anında bile bi insana dicen bu bu bu yanlıs annesi olması yanlısları olmıcagı anlamına gelmez o yüzden ne zaman bir araya gelsek ille laf sokar ki terbiyesiz bi bicimde bicimde belkide ben ondan alıstım küfüre hakarete baba evind ebilmem ne küfür ne hakaret ne babam anneme etti ne annem

Son düzenleme:
Benim sorunum yok kv ile. Hatta çok iyi anlaşırız ama şöyle bir empati yapıyorum. Annem ne kadar kötü olursa olsun, eli maşalı, eşimi sevmeyen, ona kötü davranan, laf sokan vs.vs. eşim kalkıp da küfür ederse ben kıyameti koparırım. Bu herkes için böyledir. Anne-babalarımız kötü olabilir, bizler de kızıp laf söyleyebiliriz ama eşimiz de dahi olsa, bizden başka birisi küfür ederse, buna tahammül edemeyiz bence. Bu yüzden siz de, kızın, eleştirin, söylenin ama küfrü eşinizin yanında etmeyin. Kaldıramayabilir.

eşime içimdekileri pöykürüyorum :) kayınvalidemle ilgili...hakaretten daha fazla.ana avrat sövüyorum bazen.eşim ses çıkarmıyor çünki kendisi de farkında annesinin ruh hastası gibi birşey olduğunun

eşime içimdekileri pöykürüyorum :) kayınvalidemle ilgili...hakaretten daha fazla.ana avrat sövüyorum bazen.eşim ses çıkarmıyor çünki kendisi de farkında annesinin ruh hastası gibi birşey olduğunun

Eşiniz bir şey demiyor mu ? O_O benimki olsa gidip dava açar hemen herhalde aynı şekilde ben de kaldıramazdım. Valla siz iyiymişsiniz. ama evlilik süresiyle de alakalı olabilir, sanırım uzun süreli evliliklerde eşler daha başka oluyor birbirine.

Suratina diyemiyecegim seyi kimsenin arkasindan demem, kimseyede kufur boyutunda bi tavrim olamaz..tarzim deil..

yeri gelir esimede soylenirim ama muhakkak o kisinin yuxunede dedigim seylerdir bunlar..
kaynananm yüzüne küfür tabili etmem ama anlasamadıgımız konu seyde cok zıt kavga ederiz laf dalası vardır ikimizde karsılıklı birbirimizi sevmeyiz

Cnm ben hakedilen her lafi uslubuyla soylerim, damarima basilirsa uslup da tanimam.
Kayinvalide diye lafimi esirgemem, herkes birbirine saygili olsun, bana saygi gostermeyene bnde gostermem.
Eskiden daha agresiftim simdi duruldum.
Esimde yanimdadir sagolsun. Beni bilir ayrim yapmam ozum sozum birdir. Kendi aileme de oyleyimdir. Yapim bu.

Benim kv esimin yaninda yapti ne yaptiysa hepsini o da biliyor konusmaya baslayinca is kavgaya donusuyor ikimizde uzuluyoruz bu yuzden konuyu acmamaya calisiyorum
Ama dunyada igrendigim biri varsa o da kv cok sey yapti bana affetmemi istedi kendisi ettim tekrar kac kere affettim her seferinde ayni seyleri yapmaya kalkinca ipler koptu tamamen
Eşim bilir neler hissettigimi soylememe gerek kalmiyor sadece hakkimi helal etmiyorum o kadina derim o da biliyorum der gecti gitti neyse..
Konu ile ilgisi yok ama avatarindaki sac senin sacinmi ?

ben kayınvalıdem ne derse desın saygılı davrananlardanım
mesafemı saygımı hep korurum
benım yerıme esım annesıne gerekırse gerekenı soyluyor bana bırsey bırakmıyor zaten
gorumcem yok ama dusmanımın basına bıle vermesın dedırten cınsten eltım var
onlada hıc gorusmuyorum :)

sagolsun. Beni bilir ayrim yapmam ozum sozum birdir. Kendi aileme de oyleyimdir. Yapim bu.[/QUOTE
ayne sadece esim tarafındada degil ailem arkadasım eger bi gıcık durum varsa müdahale ederim tek basına kime yüklenirlerse mesela bi ortamda bile hemen ona arka cıkarım insanlarımız biraz susan bairini gördümü hemen tepesine binmeye calısıyo

ne kaynanaya yaranır valla ne geline görümcem kaynanasına 13 sene baktı ütüsü yemeyi hersyei ondaydı altlı üstü oturdular neyse bi kavga oluyo bizimki demis snaa o kadar bakıyorum anne elini sıcak sudan sogul suga sokturmuyorum neden böyle yapısyoun demis kaynanada 42 yasında yani

ne demis aaa ben kaynanama 40 senede yaranamadım sen bana 13 senedemi yarancan demis

benim esim anne asigi,cok ama cok duskun..annenin saci kotu olmus desem aglar sanirim
annesinden baska da kimsesi yok hayatinda..ne babasi ne kardesi..kimsesi kalmamis.
oyuzden ben onu kirmamak icin susuyorum,kv nin yaptigi bisey varsa da gormezden geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…