- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
aaa sasırdım nasıl yani sen ön koltukta esinin yanına oturdun onlar arka koltuğa öyle mi? Genelde bu tipler gelinle koltuk kavgası da yaparlar hayret ordan eksik kalmıskaynananın y
kaynananın yüzüne küfür tabiki etmem ama bizimki fazla saygısız zaten kocasını ve diger oglunu parmagında oynatıyo diye istiyo o herseyi desin ama karsısındaki sussun gecen mesela bayramda esim babasının kapısını actı arabadayız sonra annesinin dedim bari karınında ac kaynana ne desin begenirsin
aaa gelin degilmi fesat iste dedi
dedim ne diyosun sen ya kendine gel annesinin kapısını acında degi benim kapımı acınca neden fesat oluyorum ben sonra ben cvp verince esime sesleniyo oglum duymuyomusun tabi kinayeli bi sekılde laf söylüyo maksatı nedir artık oglu dövse hosuna gitcek heralde
o anda dedim oglundan ne cvp bekliyon sen bana fesat derken oglun sana cvp verdimide ben sana cvp verince oglun cv versin
bide yine bayramda yani 2 günde neler yapıyo arabadayız gene onlar arkada koltuga tunurken sacımı cekti gibi oldu ahh dedim hemen oooo sen cocukta doguramazsın dedi bana terbiyesiz bu acıya katlanamayan ona hic katlanamazmıs ya insan gayri ihtiyari dimi bi anda ahh der
Oh valla iyi yapmışsınız. Kendim yapmış gibi içim rahatladı. En baştan herkes yerini haddinin bilsin.Erkek arkadaşımın iş yerinde, erkek arkadaşıma aşık bir kız vardı.Kız önce varolan ilgisini gizleyip benimle arkadaş olmaya çalıştı.Bende gerçekten arkadaş olmak istediğini düşünmüştüm.Kızla bir iki görüşmemden sonra bana erkek arkadaşımla arasında çok farklı bir bağ olduğunu,patron oğlu olmasının arasında mesafeye sebep olmadığını,aynı yaşta oldukları için herrrrrşeyi rahatça konuşabildiklerini,hatta işyerindeki bazı kimselerin onları sevgili sanıp bazen aralarında birşey olup olmadığını filan sorduklarını söyledi.Benim bu tarz durumlarda hiç erkek arkadaşımla kavga etme uğraşma kendimi yerden yere atma huyum yoktur.Direkt resti çekerim katiyen uğraşmam.Bende bu yüzden erkek arkadaşımı aradım dedimki bu kız bana böyle böyle mesajlar attı,madem öyle seni zorla tutan yok zaten.Eğer öyle bi hisse kapıldıysan bu tamamen senin aptallığın,kimle istiyosan onunla görüşebilirsin benide daha fazla yorma böyle şeylerle uğraşıcak insan değilim ben dedim ve ayrıldım.Erkek arkadaşım öyle bişey olmadığını söylesede ben inanmamayı tercih ettim çünkü bazen telefonunda iş yerine gittiği zaman kıza nescafe söyle işyerine geliyorum içicem filan diye mesajlar attığını görmüştüm ama işyerinde haliyle sohbetleri vardır kızda sekreter belki o yüzdendir diye pek oralı olmamıştım.Ama bu olaylardan sonra çayocağından kendisi alsaydı madem aralarında bişey yok,ve doğru söyllüyosada yani gerçekten bişey yoksada tavrına dikkat etseydi kız benimle bu şekilde konuşamasaydı diye düşündüm.Neyse sonuç olarak erkek arkadaşım kızın yanına gidip neden böyle şeyler söyledin bizim aramızda ne yakınlık var diye kızla kavga etmiş kızda işten çıkmıştı.Bu olaylardan sonra sebebini hiç anlamadığım bi biçimde erkek arkadaşımın annesi kızdan yana tavırlar gösterdi.Benimle birlikteyken sürekli kızın hakkında konuşmalar, ben yanlarındayken erkek arkadaşımın babasına kızı sormalar,bana kötü bişey dememişki ne demişki diye tavır almalar.En son kız işten çıkarken erkek arkadaşımın annesini aramış.Onlarıda bana anlattı.Son olaydada yani kahvaltı masasında kızın çok güzel olduğunu belirten (tam olarak ''çok güzel'' demesede bunu ima eden) cümleler sarf etti.Halbuki biz 4 yıllık ilişkimde böyle alakasız bi kız yüzünden sorun yaşayıp ayrılmıştık ve çok zor barıştık.Üstelik kız bana erkek arkadaşıma aşık olduğunu itiraf ettiği halde, kaynana bana ''kötü bi niyeti yoktur sana onları söylerken öyle bi kız değil'' diye diretti.Sonuç olarak bende bu cümlesinin ardından peki o zaman dediğiniz gibi olsun dedim ve masadan kalkıp gittim.Erkek arkadaşımada senin ananla uğraşamam sana o kızı alsın benimlede uğraşmayın okulum dersim bilmemneyim var böyle boş şeyleri düşünemicem dedim.Ayrıldık.Sanırım o kızı oğluna almak istedi.Yada görüşmelerini herneyse.Ama ısrarla benim gururumu ve aradaki tartışmaları hiçe sayarak ben yanlarına gittiğimde sadece ısrarla o kızdan bahsetti ve bunada devam etti.Kahvaltı sofrası son noktasıydı.Sonuç olarak kız işten çıktı gitti oğlu benden vazgeçmedi ve anasına kıyameti kopardı.Anneside susup oturmak zorunda kaldı.Üstelik kız nerseyde benim belime gelicek kadar kısaydı,güzel değildi ve çocuk gibiydi (tavır olarak). Yani bu yüzden kendime olan güvenimi kaybetmedim aradaki fark ortada çünkü.Ayrıca ben üniversite okuyorum.Yani nerden bakarsan bak kız ne güzel ne eğitimli nede başkalarına nasıl davranmasını bilen bi tip.Hala neden böyle bi saçmalık yaptığını bilmiyorum.İlgilenmiyorumda.Ama düşünüyorum,kız benden gerçekten daha üstün olsaydı bu kalp kırıklığının üstesinden gelemez ve ciddi özgüven problemi yaşardım.Yinede aşırı kırıldım ve Allah'a havale ettim.Bu şey gibi, gelininin yanında ''ben bunu istemiyodum oğlum gitti bunu aldı ama ben oğluma şu kızı alıcaktım'' diye akrabalara eşe dosta konuşmak gibi.Baya onur kırıcı.Bu konuda kesinlikle hala hakkımı helal etmiyorum oyüzden.Unutmayıda düşünmüyorum.Bu yüzden evlendiğimizde bile,annesi yerini BİLİCEK.Bu konuda çok netim.Baya uzun yazdım kusura bakma hatırlayınca sinirlerim yine çok gerildide fırsatını bulmuşken tekrar içimi döktüm.
saygı karşılıklı olurkızlar siz gercekten kaynananız size ne derse desin saygılı olanlardan mısınız belki yüzüne tam denmez ama esinize karsı annesini kardesini kızdıgınız olmuyor mu bazende hakaret boyutu olabilir
burda görüyorum kimisi ne derse desin susuyor kimisi esten dolayı muhahhap degil esi halldesiyo kendi umursamıyor
aile ilişkilerinizi merak ediyorum kısacası
biz esimle aynı cevre aynı memleket olunca herkezin eskiden yaptıgını soyunu sopunu biliyosun ve etkileniyosun haliyle
yani siz kaynananıza küfür etmezmisiniz simdi küfür deyince herkez hucum yapıcak belki ama suratına degil ama esinize icindekileri kusmak icin nefretinizi bastırmak icin naparsınız
konusmak dicek birileri tabiki konusuyosun ama artık bi saatten sonra kaynananın yasaması bile batar derler ya o hesap
gercek hayatlar gercek yorumlar istiyorum kızlar kaynanasıyla sorunları olamayan yazmasın anlamaz zaten
düzenleme:
simdi sevme ama saygı duy diyenler olmus eee o sansa saygı duymazsa sen neden ona saygı duyasınki sırf anne oldugu icin olamaz yani herkez anne bence saygı hak edilir kazanılmaz yanii
insan gercekten annesi gibi sevse görse zaten kaynanada öyle dese sorun olmaz ama benimki gibi bastan fikirli gelinde neymiş amannn diyen kızlarım bana yeter kızlarım var diyen her 2 lafta bi ne zaman bizi görse yani
yani o yüzden benim kaynanaya saygım yok cünkü kendi ogluna bile saygısı yok damatlar onun icin üst düzey yazık esimde fazla saf yani cok suskun anne bu yanlıs diyemez yanlıs oldugunu bin kisi dese hani kavga anında bile bi insana dicen bu bu bu yanlıs annesi olması yanlısları olmıcagı anlamına gelmez o yüzden ne zaman bir araya gelsek ille laf sokar ki terbiyesiz bi bicimde bicimde belkide ben ondan alıstım küfüre hakarete baba evind ebilmem ne küfür ne hakaret ne babam anneme etti ne annem
ne zaman arabaya binsek ben önden iner otururu zaten beni araba tutar öne oturmazsan hic bi yere gitmem otobüs yolculuklarında bile hep önden almısımdır yoksa 10 dakıkalık yolda bile kustugum vardır yaniaaa sasırdım nasıl yani sen ön koltukta esinin yanına oturdun onlar arka koltuğa öyle mi? Genelde bu tipler gelinle koltuk kavgası da yaparlar hayret ordan eksik kalmıs
bazen kendilerininde kadın olduğunu unutup ne kadar aşağılıyorlar kızları..ayyy aynı dengesiz kaynanam esim bi kızı eve getirmiste kaynanam ben asagı indim diyo kızı becersinde bizde masraftan kurtulurduk diye dengesiz karıı
bizimki hem anlatır arabada eşinin yanına kimseyi oturamamak gerek kim olursa olsun ben oturtmam falan diye hemde benden önce gider kurulur oğlunun yanına. hayır otursun sıkıntı değilde bari böyle şeyler söylemede kendinle çelişmene zaman arabaya binsek ben önden iner otururu zaten beni araba tutar öne oturmazsan hic bi yere gitmem otobüs yolculuklarında bile hep önden almısımdır yoksa 10 dakıkalık yolda bile kustugum vardır yani
en kötüsü de kendini geriye çekip, bizi kendimizi savunmak zorunda bırakan kocalarama esin demek cvp veriyo annene ben ne dersem diyim önce annem yapmaz etmez der sonra simdi gidip kadına söylicem der kavga cıksın istemiyorum der belki o söylese o kavga hic cıkmıcak ama esim söylemedigi icin ben mecburen hep kendimi korumak zrounda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?