• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana ve görümceler

İcimden çok güzel küfür ediyorum hatta esime kızınca bile ona küfür ediyorum :KK53: eşime de onunla ilgili kufur hariç icimde ne varsa soylerim hicccc tutamam anani hiç sevmedim sevmiyorum dedim en son :KK14:

sagolsun. Beni bilir ayrim yapmam ozum sozum birdir. Kendi aileme de oyleyimdir. Yapim bu.[/QUOTE
ayne sadece esim tarafındada degil ailem arkadasım eger bi gıcık durum varsa müdahale ederim tek basına kime yüklenirlerse mesela bi ortamda bile hemen ona arka cıkarım insanlarımız biraz susan bairini gördümü hemen tepesine binmeye calısıyo

ne kaynanaya yaranır valla ne geline görümcem kaynanasına 13 sene baktı ütüsü yemeyi hersyei ondaydı altlı üstü oturdular neyse bi kavga oluyo bizimki demis snaa o kadar bakıyorum anne elini sıcak sudan sogul suga sokturmuyorum neden böyle yapısyoun demis kaynanada 42 yasında yani

ne demis aaa ben kaynanama 40 senede yaranamadım sen bana 13 senedemi yarancan demis
Malesef bnmki de o mantikta. Kizdigim bisey olsa bize neler yapildi, sen suscan sen sabretcen der hep. Ben niye sana sabredeyim ki kimsin töbe töbe..

Bizim de sorunlarimiz oluyo tabi bazen eşime çatıyorum ama küfür nedir yahu? Bence kabul edilemez. Mümkün değil. Ne yapsa yapmış olsun. Sonuçta o kadın o adamın an-ne-sii! Bu kadar net. Ben bunu kabullenen erkeğe acırım. Bunu kabullenen kadına acıdığım gibi. Ya bi çoğumuz hamilelik geçirdik çocuk büyütüyoruz. Kolay mı? Kendinizden pay biçin. O kadın da zamanında o adama baktı büyüttü okuttu her neyse işte adam edip elinize verdi.

Yeri geliyo ortalığı karıştıriyolar bizim aramız bozuluyo kavga çıkıyo ama şu güne kadar ben eşimin ne annesine ne babasina hakaret içeren bi cümleyle yüzüne vurmadım, bırak küfürü ( bunu biraz da yorumlarda ana avrat sövüyorum diyen arkadaşlara yazıyorum). Bence ayıp, hadsizlik, seviyesizlik, cahillik, acizlik, hastalık ve saygısızlık...

9 yıllık evliliğimde eltim hariç kimseyle kavgam olmadı şükür.
Olsa da çok ileri gitmediği sürece kırıcı olmamaya çalışırım.
Yapım bu yani o yüzden :KK53:
:KK53::KK53:

esim annesiyle ve kizkardesiyle zaman zsman sorun yasiyor gelip bana anlatiyor ben esime hak bile versem asla onu onaylayacak,kiskirtacak seyler soylemem.boyle yaparsaniz esinizin gozunde yucelirsiniz.siz oyle konusup,esinizi mahcup edince duzelen yada degisen birsey oluyor mu

Benim kayinvalidemle aram iyi. Laf sokmaz. Laf sokmam. Kirilgan naif cok ezilmis bi kadin. Genelde kizlarindan ogullarindan ceker bana siginir.

Gorumcemin biri kucuk. Hos liseye gidecek iste cok da kucuk degil ama sever beni. Ben de tek cocuk oldugumdan kardes gibi goruyorum.

Gorumcemin digeri de kucuk. Fettandir. Eskiden anlasamiyorduk, ilk evlenen abisi, kiskandi vs. Cevap vermedim, umursamadim. Esimle zaten pek aralari yoktu. Simdi arkadas gibiyiz ama esim israrla araya mesafe koymaya calisiyor. Her yaptigimi yaptigi icin ben de biraz rahatsiz olmaya basladim. Ama kavga etmem. En fazla mesafe koyarim.

Eltilerim yok. Diger kayinlar bekar. Ama severim keratalari. Abilerine anlatamadiklari ne varsa gelip bana anlatirlar.

Kp beladir. Onunla cata cat kavga ederim. Kimseyle anlasamadigindan tum ailesi benim tarafimi tutar.

Benim kayinvalidemle aram iyi. Laf sokmaz. Laf sokmam. Kirilgan naif cok ezilmis bi kadin. Genelde kizlarindan ogullarindan ceker bana siginir.

Gorumcemin biri kucuk. Hos liseye gidecek iste cok da kucuk degil ama sever beni. Ben de tek cocuk oldugumdan kardes gibi goruyorum.

Gorumcemin digeri de kucuk. Fettandir. Eskiden anlasamiyorduk, ilk evlenen abisi, kiskandi vs. Cevap vermedim, umursamadim. Esimle zaten pek aralari yoktu. Simdi arkadas gibiyiz ama esim israrla araya mesafe koymaya calisiyor. Her yaptigimi yaptigi icin ben de biraz rahatsiz olmaya basladim. Ama kavga etmem. En fazla mesafe koyarim.

Eltilerim yok. Diger kayinlar bekar. Ama severim keratalari. Abilerine anlatamadiklari ne varsa gelip bana anlatirlar.

Kp beladir. Onunla cata cat kavga ederim. Kimseyle anlasamadigindan tum ailesi benim tarafimi tutar.
ooo kaynanan iyiyiymiş bizimki ne olursa olsun gelin kimki der kızlarım bana yeter diye bögüre bögüre söyle sonra gelindne saygı bakım bekle cok beklersin derler adama

eğer tasvip etmediğim bir şey olduysa ve kvdem yanımdaysa oğluma bağırırım ama halbuki kvdeme bağrınıyorum :D :D
haklı olduğum konularda eşime bağırıyorum bütün sinirimi ondan alıyorum o da annesine gerekeni söylüyor :D küfür etmiyorum saygısızlık yapmıyorum en fazla surat yaparım :D

Şöyle yapiyo boyle yapiyo dedim ama Artık eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum yoksa eşimle aram açılıyo küfür zaten etmem ama edersem eşim duyarsa düşünemiyorum bile olacakları biri sizin annenize küfür etse siz çok tepki vermez misiniz

Benim kayınvalidemle bir problemim yok çok şükür.İyi ve zararsız bir insandır,kimseye karışmaz,rahatsız etmez.Ama görümcemi sevmiyorum bende.Bazı olaylar yaşadık kendi kendime çok saydırdığım oldu evde,eşimde duydu tabi hepsini.Ama küfür etmedim.Gerizekalı,aptal,salak falan dedim en fazla.Küfürden pek hoşlanmam,yani o kişi karşımda olmasa bile yine de küfür etmem,kendi ağzıma yakıştırmam çünkü.Ama eden insana da bir şey diyemem,bana göre hoş değil ama her insan bir olmuyor.Bazı insanlar sinirini o şekilde çıkartıyordur,kınamam yani.Sonuçta herkesin derdi kendine.Belki sinirle çıkıyordur ağzından.Hele ki bazı kayınvalideler var buradan okuduğum,cidden insanı sinir küpü yapar yani.Şimdi öyle bir kayınvalidenin gelini küfür etse,ay ne saygısız kız demem.Belli ki dolmuş,çıldırmış sinirden,kendi kendine söyleniyor.Ne denir ki bu insana,haklı yani.

Bizim de sorunlarimiz oluyo tabi bazen eşime çatıyorum ama küfür nedir yahu? Bence kabul edilemez. Mümkün değil. Ne yapsa yapmış olsun. Sonuçta o kadın o adamın an-ne-sii! Bu kadar net. Ben bunu kabullenen erkeğe acırım. Bunu kabullenen kadına acıdığım gibi. Ya bi çoğumuz hamilelik geçirdik çocuk büyütüyoruz. Kolay mı? Kendinizden pay biçin. O kadın da zamanında o adama baktı büyüttü okuttu her neyse işte adam edip elinize verdi.

Yeri geliyo ortalığı karıştıriyolar bizim aramız bozuluyo kavga çıkıyo ama şu güne kadar ben eşimin ne annesine ne babasina hakaret içeren bi cümleyle yüzüne vurmadım, bırak küfürü ( bunu biraz da yorumlarda ana avrat sövüyorum diyen arkadaşlara yazıyorum). Bence ayıp, hadsizlik, seviyesizlik, cahillik, acizlik, hastalık ve saygısızlık...
onun annesi olabilir ama herkezin yasadıkları farklı tabi kaynanam burdaki kızların hepsinin kaynanasını ezer gecer elde tespih alnı secdede ama agzında küfür hakaret hep bel altı muamele benim yanımda kocasına kı bu insanlar 65 yasındalar artık kocasını dövmeye kalkmalar sular atmalar üstüne yekek ini yırtmalar falan farklı biri yani cok farklı

bende yenı gelınım kAynanam bır sey soleyecekse bıle laf çarparak soyluyo laf atıo sıkça yenı gelın yenı gelın dıye seslenıyo. ona bısey dıyemıyorum ama esıme çokça sıkayet edıyorum ıster ıstemezde aramız bozuluo.

buraya yazmayı çok isterdim kaynanamı çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ... diye.. ama kaynana işte en iyisi bile 3 günlük uzaklıkta olsun. gerçi benimki sağolsun telefonla bile yetişiyor herşeye ama..
1 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz olmadı kısır olduğumla ilgili laf sokar sürekli adet oldun mu diye sorar kendi başına doktora götürmeye çalışır.. kpss ile memurluğa yerleşmeye çalışıyorum aklımın çalışmadığı yönünde laf sokar.. iş bilmezmişim öyle laf sokar...
daha önce eşime istedikleri kızlardan bahseder. başkalarının gelinlerini kızlarını över... iftira atar, yalancılıkla suçlar eşimi doldurur... daha neler neler... ben hiç yüz göz olmam eşim cevabını verir. en az seviyede görüşmeye iletişim kurmaya çalışırım, saygımı korumaya çalışırım. eşim hep yanımdadır sağolsun hep o özür diler annesinin adına..

ben kendi kendime içimden bile kimseye küfür edemem ya kendimden utanırım herkesin yapısı farklı işte, kimisi küfür ederek rahatlıyor demek, bende ağlayarak içimi boşaltırım, çok sinirlenirsem ağlarım.
eşimin ailesindeki herkesle de mesafeliyim, sorun yaşadığımızda da eşim hallediyor, aslında kv ve görümcem kendi kendilerine sorun yaşıyorlar benle, ben hiç takmıyorum, eşim de gereken cevabı benim adıma veriyor. hiç yüz göz olmamak en güzeli. baktılar ki ben hiç cevap vermiyorum, onlar sorun çıkarttıkça oğullarıyla araları bozuluyor, artık sorun da çıkartmıyorlar. kv-görümce meselelerinde eşin tutumu çok önemli

Hiç öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum, en fazla "yanlış yaptılar" kabilinde bir şeyler demişimdir...

buraya yazmayı çok isterdim kaynanamı çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ... diye.. ama kaynana işte en iyisi bile 3 günlük uzaklıkta olsun. gerçi benimki sağolsun telefonla bile yetişiyor herşeye ama..
1 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz olmadı kısır olduğumla ilgili laf sokar sürekli adet oldun mu diye sorar kendi başına doktora götürmeye çalışır.. kpss ile memurluğa yerleşmeye çalışıyorum aklımın çalışmadığı yönünde laf sokar.. iş bilmezmişim öyle laf sokar...
daha önce eşime istedikleri kızlardan bahseder. başkalarının gelinlerini kızlarını över... iftira atar, yalancılıkla suçlar eşimi doldurur... daha neler neler... ben hiç yüz göz olmam eşim cevabını verir. en az seviyede görüşmeye iletişim kurmaya çalışırım, saygımı korumaya çalışırım. eşim hep yanımdadır sağolsun hep o özür diler annesinin adına..
ayyy aynı dengesiz kaynanam esim bi kızı eve getirmiste kaynanam ben asagı indim diyo kızı becersinde bizde masraftan kurtulurduk diye dengesiz karıı

Ne saygısızlık yaparım ne de kendimi ezdiririm.
Ağız dalaşı, saçma sapan kavgalar iki tarafında kalitesini düşürür arasındaki ilişkiyi laçkalaştırır.
Ben istemediğim bir şeyde öyle bir cevap veririm ki ne kalitem bozulur ne de ona ikinci bir cümle kurma şansı tanınır.
Ama asla saygısızlık etmem. ( Bunlar kv için geçerli görümcem yok. )

Back
X