Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim esim anne asigi,cok ama cok duskun..annenin saci kotu olmus desem aglar sanirim
İlahi ya, iki saat güldüm![]()
![]()
Malesef bnmki de o mantikta. Kizdigim bisey olsa bize neler yapildi, sen suscan sen sabretcen der hep. Ben niye sana sabredeyim ki kimsin töbe töbe..sagolsun. Beni bilir ayrim yapmam ozum sozum birdir. Kendi aileme de oyleyimdir. Yapim bu.[/QUOTE
ayne sadece esim tarafındada degil ailem arkadasım eger bi gıcık durum varsa müdahale ederim tek basına kime yüklenirlerse mesela bi ortamda bile hemen ona arka cıkarım insanlarımız biraz susan bairini gördümü hemen tepesine binmeye calısıyo
ne kaynanaya yaranır valla ne geline görümcem kaynanasına 13 sene baktı ütüsü yemeyi hersyei ondaydı altlı üstü oturdular neyse bi kavga oluyo bizimki demis snaa o kadar bakıyorum anne elini sıcak sudan sogul suga sokturmuyorum neden böyle yapısyoun demis kaynanada 42 yasında yani
ne demis aaa ben kaynanama 40 senede yaranamadım sen bana 13 senedemi yarancan demis
benim esim anne asigi,cok ama cok duskun..annenin saci kotu olmus desem aglar sanirim![]()
ooo kaynanan iyiyiymiş bizimki ne olursa olsun gelin kimki der kızlarım bana yeter diye bögüre bögüre söyle sonra gelindne saygı bakım bekle cok beklersin derler adamaBenim kayinvalidemle aram iyi. Laf sokmaz. Laf sokmam. Kirilgan naif cok ezilmis bi kadin. Genelde kizlarindan ogullarindan ceker bana siginir.
Gorumcemin biri kucuk. Hos liseye gidecek iste cok da kucuk degil ama sever beni. Ben de tek cocuk oldugumdan kardes gibi goruyorum.
Gorumcemin digeri de kucuk. Fettandir. Eskiden anlasamiyorduk, ilk evlenen abisi, kiskandi vs. Cevap vermedim, umursamadim. Esimle zaten pek aralari yoktu. Simdi arkadas gibiyiz ama esim israrla araya mesafe koymaya calisiyor. Her yaptigimi yaptigi icin ben de biraz rahatsiz olmaya basladim. Ama kavga etmem. En fazla mesafe koyarim.
Eltilerim yok. Diger kayinlar bekar. Ama severim keratalari. Abilerine anlatamadiklari ne varsa gelip bana anlatirlar.
Kp beladir. Onunla cata cat kavga ederim. Kimseyle anlasamadigindan tum ailesi benim tarafimi tutar.
onun annesi olabilir ama herkezin yasadıkları farklı tabi kaynanam burdaki kızların hepsinin kaynanasını ezer gecer elde tespih alnı secdede ama agzında küfür hakaret hep bel altı muamele benim yanımda kocasına kı bu insanlar 65 yasındalar artık kocasını dövmeye kalkmalar sular atmalar üstüne yekek ini yırtmalar falan farklı biri yani cok farklıBizim de sorunlarimiz oluyo tabi bazen eşime çatıyorum ama küfür nedir yahu? Bence kabul edilemez. Mümkün değil. Ne yapsa yapmış olsun. Sonuçta o kadın o adamın an-ne-sii! Bu kadar net. Ben bunu kabullenen erkeğe acırım. Bunu kabullenen kadına acıdığım gibi. Ya bi çoğumuz hamilelik geçirdik çocuk büyütüyoruz. Kolay mı? Kendinizden pay biçin. O kadın da zamanında o adama baktı büyüttü okuttu her neyse işte adam edip elinize verdi.
Yeri geliyo ortalığı karıştıriyolar bizim aramız bozuluyo kavga çıkıyo ama şu güne kadar ben eşimin ne annesine ne babasina hakaret içeren bi cümleyle yüzüne vurmadım, bırak küfürü ( bunu biraz da yorumlarda ana avrat sövüyorum diyen arkadaşlara yazıyorum). Bence ayıp, hadsizlik, seviyesizlik, cahillik, acizlik, hastalık ve saygısızlık...
ayyy aynı dengesiz kaynanam esim bi kızı eve getirmiste kaynanam ben asagı indim diyo kızı becersinde bizde masraftan kurtulurduk diye dengesiz karııburaya yazmayı çok isterdim kaynanamı çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ... diye.. ama kaynana işte en iyisi bile 3 günlük uzaklıkta olsun. gerçi benimki sağolsun telefonla bile yetişiyor herşeye ama..
1 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz olmadı kısır olduğumla ilgili laf sokar sürekli adet oldun mu diye sorar kendi başına doktora götürmeye çalışır.. kpss ile memurluğa yerleşmeye çalışıyorum aklımın çalışmadığı yönünde laf sokar.. iş bilmezmişim öyle laf sokar...
daha önce eşime istedikleri kızlardan bahseder. başkalarının gelinlerini kızlarını över... iftira atar, yalancılıkla suçlar eşimi doldurur... daha neler neler... ben hiç yüz göz olmam eşim cevabını verir. en az seviyede görüşmeye iletişim kurmaya çalışırım, saygımı korumaya çalışırım. eşim hep yanımdadır sağolsun hep o özür diler annesinin adına..