Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ettim.dogrusu size ne yapdiginiValla ben ''kaynanaya insan nasıl cevap verir yada nasıl ters davranır ki'' diye düşünürdüm hep.Oluyormuş gerçekten.Üstelik evli bile değilim.4 Yıldır bi ilişkim var.Erkek arkadaşımın annesiyle her zaman iyi anlaşırdık bizi tanıştırmıştı.Bi gün o kadar sinirlerimi bozdu ve kırdı ki beni (bana karşı en olmadık kişiye taraf olarak) kahvaltı yaptığımız masadan hiç bişey söylemeden kalktım ve gittim.Sonrada ananımı çekcem ben senin yürüyün gidin demek suretiyle erkek arkadaşımıda terk ettim. Eşyalarımı filan toplayıp okuduğum şehirden (erkek arkadaşımında yaşadığı şehir olur kendisi) ailemin yaşadığı şehire gittim.Sonra erkek arkadaşım baya aradı yalvardı yakardı sen bakma ona ben konuştum annemle bidaha onun adını bile ağzına almicak senin yanında filan dedi yalvar yakar geldi beni aldı geri geldik okuduğum şehire.Ama ben yinede uzun süre annesinin yüzüne bakmadım.Bunuda çok net belli ettim.Sonra kendisi oğlu benim tarafımda olduğu için ve kendisine çok tepki gösterdiği için benimle iyi anlaşması gerektiğine kanaat getirerek bana hiç bişey olmamış gibi davranıp gönlümü almaya çalıştı filan.Bu şekilde hallettik.Gerçekten hayatımda bişeye o kadar kırıldığımı kızdığımı hatırlamıyorum.Canım çok yandığından olsa gerek,yapamamki dediğim halde bir hışımla masadan kalkıp gidişim hala gözümün önünde.Ve artık kesinlikle kendisini eskisi kadar sevmiyorum.Konu tamamen unutulup tekrarı yaşanmadığı halde hemde.Bu yüzden gerçekten yaşamayan bilemez.Bazen öylede bbir cevap verilip saydırılıyorki akıl hayal almıyor gerçekten.Bende kadının arkasından erkek arkadaşıma yardırmıştım.Gerçi bi konuda hiç o kadar hakllı olduğumuda hatırlamıyorum zaten.Bak yine sinirlendim çok fena.Canı cehenneme.
Canım vala hep ne derse desin saygı duyardım tamam derdim şimdi bütün ailesine.......................kızlar siz gercekten kaynananız size ne derse desin saygılı olanlardan mısınız belki yüzüne tam denmez ama esinize karsı annesini kardesini kızdıgınız olmuyor mu bazende hakaret boyutu olabilir
burda görüyorum kimisi ne derse desin susuyor kimisi esten dolayı muhahhap degil esi halldesiyo kendi umursamıyor
aile ilişkilerinizi merak ediyorum kısacası
biz esimle aynı cevre aynı memleket olunca herkezin eskiden yaptıgını soyunu sopunu biliyosun ve etkileniyosun haliyle
yani siz kaynananıza küfür etmezmisiniz simdi küfür deyince herkez hucum yapıcak belki ama suratına degil ama esinize icindekileri kusmak icin nefretinizi bastırmak icin naparsınız
konusmak dicek birileri tabiki konusuyosun ama artık bi saatten sonra kaynananın yasaması bile batar derler ya o hesap
gercek hayatlar gercek yorumlar istiyorum kızlar kaynanasıyla sorunları olamayan yazmasın anlamaz zaten
düzenleme:
simdi sevme ama saygı duy diyenler olmus eee o sansa saygı duymazsa sen neden ona saygı duyasınki sırf anne oldugu icin olamaz yani herkez anne bence saygı hak edilir kazanılmaz yanii
insan gercekten annesi gibi sevse görse zaten kaynanada öyle dese sorun olmaz ama benimki gibi bastan fikirli gelinde neymiş amannn diyen kızlarım bana yeter kızlarım var diyen her 2 lafta bi ne zaman bizi görse yani
yani o yüzden benim kaynanaya saygım yok cünkü kendi ogluna bile saygısı yok damatlar onun icin üst düzey yazık esimde fazla saf yani cok suskun anne bu yanlıs diyemez yanlıs oldugunu bin kisi dese hani kavga anında bile bi insana dicen bu bu bu yanlıs annesi olması yanlısları olmıcagı anlamına gelmez o yüzden ne zaman bir araya gelsek ille laf sokar ki terbiyesiz bi bicimde bicimde belkide ben ondan alıstım küfüre hakarete baba evind ebilmem ne küfür ne hakaret ne babam anneme etti ne annem
Geçen bir konuda buna benzer bir şey yazmıştım, ne kadar kızarsam kızayım kimsenin arkasından yüzüne söyleyemediğim şeyleri söylemem; hatta küfür, hakaret asla edemem kavga da bile, kendime yakıştıramam. Yalnız olmadığıma sevindim.Suratina diyemiyecegim seyi kimsenin arkasindan demem, kimseyede kufur boyutunda bi tavrim olamaz..tarzim deil..
yeri gelir esimede soylenirim ama muhakkak o kisinin yuxunede dedigim seylerdir bunlar..
Merak ettim.dogrusu size ne yapdigini![]()
Ooo valla haklisiniz ne diyeyim bunu acik acik solememis ama imasi bile ortda yani kadina bak..... haklisiniz kesinlikle ya dusundumde bende kin tutardim.naparsa yapsin gozumden duserdi bi kere... Allahdan kiz sizden ustun degilmis hakikaten bende benden ustun degilse takmazdm ama guselse filan dediguniz gbi güven problemi olurduErkek arkadaşımın iş yerinde, erkek arkadaşıma aşık bir kız vardı.Kız önce varolan ilgisini gizleyip benimle arkadaş olmaya çalıştı.Bende gerçekten arkadaş olmak istediğini düşünmüştüm.Kızla bir iki görüşmemden sonra bana erkek arkadaşımla arasında çok farklı bir bağ olduğunu,patron oğlu olmasının arasında mesafeye sebep olmadığını,aynı yaşta oldukları için herrrrrşeyi rahatça konuşabildiklerini,hatta işyerindeki bazı kimselerin onları sevgili sanıp bazen aralarında birşey olup olmadığını filan sorduklarını söyledi.Benim bu tarz durumlarda hiç erkek arkadaşımla kavga etme uğraşma kendimi yerden yere atma huyum yoktur.Direkt resti çekerim katiyen uğraşmam.Bende bu yüzden erkek arkadaşımı aradım dedimki bu kız bana böyle böyle mesajlar attı,madem öyle seni zorla tutan yok zaten.Eğer öyle bi hisse kapıldıysan bu tamamen senin aptallığın,kimle istiyosan onunla görüşebilirsin benide daha fazla yorma böyle şeylerle uğraşıcak insan değilim ben dedim ve ayrıldım.Erkek arkadaşım öyle bişey olmadığını söylesede ben inanmamayı tercih ettim çünkü bazen telefonunda iş yerine gittiği zaman kıza nescafe söyle işyerine geliyorum içicem filan diye mesajlar attığını görmüştüm ama işyerinde haliyle sohbetleri vardır kızda sekreter belki o yüzdendir diye pek oralı olmamıştım.Ama bu olaylardan sonra çayocağından kendisi alsaydı madem aralarında bişey yok,ve doğru söyllüyosada yani gerçekten bişey yoksada tavrına dikkat etseydi kız benimle bu şekilde konuşamasaydı diye düşündüm.Neyse sonuç olarak erkek arkadaşım kızın yanına gidip neden böyle şeyler söyledin bizim aramızda ne yakınlık var diye kızla kavga etmiş kızda işten çıkmıştı.Bu olaylardan sonra sebebini hiç anlamadığım bi biçimde erkek arkadaşımın annesi kızdan yana tavırlar gösterdi.Benimle birlikteyken sürekli kızın hakkında konuşmalar, ben yanlarındayken erkek arkadaşımın babasına kızı sormalar,bana kötü bişey dememişki ne demişki diye tavır almalar.En son kız işten çıkarken erkek arkadaşımın annesini aramış.Onlarıda bana anlattı.Son olaydada yani kahvaltı masasında kızın çok güzel olduğunu belirten (tam olarak ''çok güzel'' demesede bunu ima eden) cümleler sarf etti.Halbuki biz 4 yıllık ilişkimde böyle alakasız bi kız yüzünden sorun yaşayıp ayrılmıştık ve çok zor barıştık.Üstelik kız bana erkek arkadaşıma aşık olduğunu itiraf ettiği halde, kaynana bana ''kötü bi niyeti yoktur sana onları söylerken öyle bi kız değil'' diye diretti.Sonuç olarak bende bu cümlesinin ardından peki o zaman dediğiniz gibi olsun dedim ve masadan kalkıp gittim.Erkek arkadaşımada senin ananla uğraşamam sana o kızı alsın benimlede uğraşmayın okulum dersim bilmemneyim var böyle boş şeyleri düşünemicem dedim.Ayrıldık.Sanırım o kızı oğluna almak istedi.Yada görüşmelerini herneyse.Ama ısrarla benim gururumu ve aradaki tartışmaları hiçe sayarak ben yanlarına gittiğimde sadece ısrarla o kızdan bahsetti ve bunada devam etti.Kahvaltı sofrası son noktasıydı.Sonuç olarak kız işten çıktı gitti oğlu benden vazgeçmedi ve anasına kıyameti kopardı.Anneside susup oturmak zorunda kaldı.Üstelik kız nerseyde benim belime gelicek kadar kısaydı,güzel değildi ve çocuk gibiydi (tavır olarak). Yani bu yüzden kendime olan güvenimi kaybetmedim aradaki fark ortada çünkü.Ayrıca ben üniversite okuyorum.Yani nerden bakarsan bak kız ne güzel ne eğitimli nede başkalarına nasıl davranmasını bilen bi tip.Hala neden böyle bi saçmalık yaptığını bilmiyorum.İlgilenmiyorumda.Ama düşünüyorum,kız benden gerçekten daha üstün olsaydı bu kalp kırıklığının üstesinden gelemez ve ciddi özgüven problemi yaşardım.Yinede aşırı kırıldım ve Allah'a havale ettim.Bu şey gibi, gelininin yanında ''ben bunu istemiyodum oğlum gitti bunu aldı ama ben oğluma şu kızı alıcaktım'' diye akrabalara eşe dosta konuşmak gibi.Baya onur kırıcı.Bu konuda kesinlikle hala hakkımı helal etmiyorum oyüzden.Unutmayıda düşünmüyorum.Bu yüzden evlendiğimizde bile,annesi yerini BİLİCEK.Bu konuda çok netim.Baya uzun yazdım kusura bakma hatırlayınca sinirlerim yine çok gerildide fırsatını bulmuşken tekrar içimi döktüm.
kızlar siz gercekten kaynananız size ne derse desin saygılı olanlardan mısınız belki yüzüne tam denmez ama esinize karsı annesini kardesini kızdıgınız olmuyor mu bazende hakaret boyutu olabilir
burda görüyorum kimisi ne derse desin susuyor kimisi esten dolayı muhahhap degil esi halldesiyo kendi umursamıyor
aile ilişkilerinizi merak ediyorum kısacası
biz esimle aynı cevre aynı memleket olunca herkezin eskiden yaptıgını soyunu sopunu biliyosun ve etkileniyosun haliyle
yani siz kaynananıza küfür etmezmisiniz simdi küfür deyince herkez hucum yapıcak belki ama suratına degil ama esinize icindekileri kusmak icin nefretinizi bastırmak icin naparsınız
konusmak dicek birileri tabiki konusuyosun ama artık bi saatten sonra kaynananın yasaması bile batar derler ya o hesap
gercek hayatlar gercek yorumlar istiyorum kızlar kaynanasıyla sorunları olamayan yazmasın anlamaz zaten
düzenleme:
simdi sevme ama saygı duy diyenler olmus eee o sansa saygı duymazsa sen neden ona saygı duyasınki sırf anne oldugu icin olamaz yani herkez anne bence saygı hak edilir kazanılmaz yanii
insan gercekten annesi gibi sevse görse zaten kaynanada öyle dese sorun olmaz ama benimki gibi bastan fikirli gelinde neymiş amannn diyen kızlarım bana yeter kızlarım var diyen her 2 lafta bi ne zaman bizi görse yani
yani o yüzden benim kaynanaya saygım yok cünkü kendi ogluna bile saygısı yok damatlar onun icin üst düzey yazık esimde fazla saf yani cok suskun anne bu yanlıs diyemez yanlıs oldugunu bin kisi dese hani kavga anında bile bi insana dicen bu bu bu yanlıs annesi olması yanlısları olmıcagı anlamına gelmez o yüzden ne zaman bir araya gelsek ille laf sokar ki terbiyesiz bi bicimde bicimde belkide ben ondan alıstım küfüre hakarete baba evind ebilmem ne küfür ne hakaret ne babam anneme etti ne annem