Yani sen ne dusunursun önemsiz o birlikte yasayacagiz diye karar vermiş sana uymak ve hizmetcilik düşüyorTabi ki aadece bekara degil virgul eksikligi var orda. Esim ilgilense zaten sorun olmaz yani hic de konusmadik sadece birlikte yasayacagiz diyir o kadar
Ben senle birlikte olamam evde biri varken diyeceksin net!Evet bunlari yapamayacagim bunlari arkadasima dedim dusindugun seye bak dedi bana. Tsk ederim
iste o seni önemsemiyorYani konuyu hep actigim da yine mibayni konu ben basta ne dediysem hala onu diyorum der bana
Ben senle birlikte olamam evde biri varken diyeceksin net!
iste o seni önemsemiyor
O sen onun dediğine uyacaksin diye karari vermis senin kararının ne olduğu önemli olmuyor onun icin
Çünkü sen ya bakiciliga razi olacaksin ya da ayrilacaksiniz o da kendine bakicilik yapacak baska biri bulacak
Onun istediği es adayi, anasina babasina bakicilik evdeki herkese hizmetcilik yapacak ama adam ayni zamanda geceleri birlikte yatağa girecek biri olsun istiyor kisaca köle ariyor
Onda sana karşı sevgi de yok saygi da bak en acik.sekliyle durum bu! Daha da ne diyeyim sana pazar sabah sabah ac karnina beyin hücrelerim.artik isyan ediyor ayni seyleri yaziyorum farkindaysan!
şimdiye kadar hiçbir kadının, eşi olacak insana "ben ailemden ayrılamam, kabul edersen iç güvey olacaksın, yoksa evlenmem" dediğini, baskı yaptığını duydunuz mu? duyamazsınız, neden? çünkü herkes bilir ki kendi ailen bile olsa aynı evde olmaz. ki kadınlar da ailelerine çok düşkündür ama kendi ana babasıyla bile aynı evde kalmak istemez.
söz konusu erkek olunca, niye yelkenler suya iniyor, olmayacak şeyler kabul ediliyor anlamıyorum.
Bosuna degil istişare etmek icin actim yeni fikirler tecrubeler edindimBence bu konu boşuna açılmış biz de boşuna yazmışız
Sonuç olarak sen konu sahibi o aileyi kabul edip birlikte yasamaya mecbur kalacaksin ve bakıcılık, hizmetcilik, yatak arkadaşlığına razı olacaksın
Isten yorulup geleceksin ama evde de ayri bir mesai seni bekleyecek
Iki ay sonra konu acarsin artik, esim ayri ev acmiyor napcam diye
Calisan bir kadının bu kadar ezik dusunmesi beni üzüyor kusura bakmayın arkadaşlar
Birlikte oturmaya gönüllü olmak ayrı, yasamak istemediği halde mecbur kaldığını dusunup razi olmak/boyun egmek ayrı
Maas kartini da verirsin artik, adamın cani isterse sana uc bes kurus harclik verir !
Yorumlara verdiğiniz cevaplarınokudukça ben sinirleniyorum kocanız değil bişey değil niye bu kadar baskın olmasına izin veriyorsunuz.
Alınacaksınız ama hayatınızı mahvetmek üzeresiniz o yüzden bu kadar tepki alıyorsunuz.
Ayrılın bu adamdan kalsın öyle kek gibi. Sizi dişine göre isteğini kabul ettirecek biri bilmiş. Size verdiği tüm cevaplardan belli.
Ev üstüne ev olmaz.
Diyor ki zaten eger yapamiyorsan istemiyorsan hic girismeyelim diyeYani sen ne dusunursun önemsiz o birlikte yasayacagiz diye karar vermiş sana uymak ve hizmetcilik düşüyor
Kusura bakma bu adam ikna olmaz benim dediğim olacak demis zaten
Ayril diyorum
O da gitsin kendine kole olacak birini bulsun zaten maksadi senle evlenmek değil, bakicilik edecek biriyle evlenmek!
Diyioz zaten eger yapamiyorsan istemiyorsan hic girismeyeli
Aslında kadında bitiyor.
Onun kocası gördüğüm en agresif ve sivri dilli adam. Çok da tartışıyorlar ama arkadaş işi biliyor. Bir şekilde istediğini yaptırıyor. Bana çok tavsiye veriyor da yapamıyorum
evlenmem mi diyor yani?Diyor ki zaten eger yapamiyorsan istemiyorsan hic girismeyelim diye
evet ama her yazida istisareden ziyade kabul etmek icin ikna olmaya calistigini dusundumBosuna degil istişare etmek icin actim yeni fikirler tecrubeler edindim
Kendiyle celişiyor benceDiyor ki zaten eger yapamiyorsan istemiyorsan hic girismeyelim diye
Genelde klasik seyler yazıldı ve hep tekrar tekrar yazdik ayni seyleriAy yirmi sayfa olmuş neler denmiş ama ben de asla ama asla diyorum. İntihar olur.
Genelde klasik seyler yazıldı ve hep tekrar tekrar yazdik ayni seyleri
Sana ozet geceyim; adam aile ile oturmak konusunda net, kızı ikna cabasinda
Sanırım ya ayrılacaklar ya da konu sahibi birlikte oturmaya ve kv kp bekar kayna bakmaya razi olacak
Genelde klasik seyler yazıldı ve hep tekrar tekrar yazdik ayni seyleri
Sana ozet geceyim; adam aile ile oturmak konusunda net, kızı ikna cabasinda
Sanırım ya ayrılacaklar ya da konu sahibi birlikte oturmaya ve kv kp bekar kayna bakmaya razi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?