Valla onunki anne babaysa benimki de öyle.Erkeklerin ki anne baba kadınların ki değil en azından babam da öyleydi ve annem babaanneme halamlara amcama babama v3 çocuklarina hizmetçi oldu
Rica ederim yani her iki ihtimal de birlikte yasamanızdan kat kat iyidir. Sakin ama sakın aynı evde yaşamayınÇalısiyorum ben ne kadar yardımcı olabilirim kj dedim erkek arkadasima köle olarak almıyorum seni birlikte yaşayacağız diyor ama söylediğiniz fikir ben bi konuşayım kendisiyle tsk ettim :)
70 yaşında ki kayınvalidenin yemek temizlik yapacağına inanma 2 kişilik yemek ile 5 kişilik bir olmaz erkek kardeşi bile sizinle kalır.Çalısiyorum ben ne kadar yardımcı olabilirim kj dedim erkek arkadasima köle olarak almıyorum seni birlikte yaşayacağız diyor ama söylediğiniz fikir ben bi konuşayım kendisiyle tsk ettim :)
Yemek temizlik sorun değil sorumluluk 2 kat olacak :'(70 yaşında ki kayınvalidenin yemek temizlik yapacağına inanma 2 kişilik yemek ile 5 kişilik bir olmaz erkek kardeşi bile sizinle kalır.
Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
İnsaAllah sonu hayırlı güzel olur :)Rica ederim yani her iki ihtimal de birlikte yasamanızdan kat kat iyidir. Sakin ama sakın aynı evde yaşamayın
Ben yaşıyorum hemde kayınbaba kayınvalide eşimin erkek kardesi görümcem ben iki bebeğim ve eşim sakın yavrum sakın ha elinden geldiğince yardımcı ol yaşlılarmış ama aynı ev olmuyo herşeyi erken kaybediyosunArkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Oooo ben de mi öyle olacam :'( Allah yardımcınız olsun inşaAllah ayrı ve olur onun için uğraşacam Allahın izniyleBen yaşıyorum hemde kayınbaba kayınvalide eşimin erkek kardesi görümcem ben iki bebeğim ve eşim sakın yavrum sakın ha elinden geldiğince yardımcı ol yaşlılarmış ama aynı ev olmuyo herşeyi erken kaybediyosun
Öğretmenim :)Ne iş yapıyorsunuz
İnşallah Can'ım benim olmadı inşallah senin olurOooo ben de mi öyle olacam :'( Allah yardımcınız olsun inşaAllah ayrı ve olur onun için uğraşacam Allahın izniyle
Onu da dedim ki öncelikle bakması gereken erkek evlatları dir erkek kardeşlerin bakmazlarsa biz de kalırlar dediValla onunki anne babaysa benimki de öyle.
Siz de diyin kızlar. Konu sahibi sen de de. Benim annemle babam da yaşlı yarın öbür gün, elden ayaktan düşünce sen de benimkileri kabul edecek misin? 5 sene sonra onları da alalım de bakalım ne diyecek?
Yemek temizlik sorun değil sorumluluk 2 kat olacak :'(
Bilmiyorum. Cok yaslilar. Bizde yaslanacagiz.
50 60 yaslarinda olsalar asla derim ama cok yaslilar. Nasil yalniz biraksinki adam? altli ustlu olabilirdi belki cozum olarak.
Yazik 70-77 yasinda degiller mi?
Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Ben de en çok özel hayatımın olmamasından dolayı istemiyorum isterim ki hafta sonları daha güzel bi kahvaltı ya da yemek hazırlamayı giyinip süslenmeyiBence sorumluluğun artmasından ziyade özel hayatınızın kalmayacak olmasını düşünmeniz lazım.
Evlendiğinizin ilk aylarında bile rahat olamayacaksınız rahatça öpüşüp koklaşamayacaksınız. Onun yerine her hareketinize dikkat etmek zorunda kalacak ve aynı anda bir sürü kişiyi memnun etmeye çalışacaksınız.
Tüm bunları düşündüğünüzde annenizin - babanızın evinde oturun valla rahat rahat mis gibi. Dertsiz başınıza dert almayın boşuna
Sevabı illaki çoktur ama aksi durum da olabilir anlaaşmamak saygısızlık etmek falanBen böyle bir seye kendi hayatimda kesinlikle karsiyim onlar genclerken ama yaşları baya var. Yaslilik mevzusunda da biraz empati kurmak lazim. Mutlaka ayni evde laf ederler rahat olamazsin ama insanligina insanlik eklenir sabredersen hurmet merhamet edersen. Bunu eşin icin yapma hatta kendin icin yap ama zor bi sinav. Dunyaya nasil baktiginla ilgili. Ama dualarini alirsan iki dunyada da yaşadın yani. Sorunlu bi cift mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?