Üfff hiç eğlenceli gelmedi buradan bakınca.Evet öyle demek kocaya bak çocuk olursa ona bak anası babası gelirse ona bak adam kuserse gönlünü al evlilik zulüm.
Azcık:) :) :) hiç mi
Çünkü esin bekardi. Sorumluluğu azdı. Onlar evli olduğu için esin daha uygun seçenekti. Ama artık eşinin bi yuvası ve düzeni olacak. Bunu farketmeseler bile ufak bi konuşma yaptığınızda annelerinin sorumluluğunu paylasacaklarini düşünüyorum .
Eski konularini okuyabilirsinSiz neler yaşadınız
tavsiyeler kk'dan derleme :):) tavsiyeler de 10 numara
İstemediğim bir şeye bir ömür boyu mecbur olmak var çok doğru soylediniz
Ayrılmak daha mantıklı
Dogru iletisim kurmak guzel ama iste her sey karsiliklilily86 aslında ben kv ile arama eşimi müdahil etmem.konu yemekte açılınca öğrenmiş bulundu. Onun annesi ile ilişkisine de karışmam. Hatta kızım ve babaannesi yahut dedesi arasındaki ilişkiye bile karışmam. Demek istediğim bir insanın kendini ifade edebilmesi için araya birini koymasına gerek yok. Ev halkı il e arada bi uyuşmazlık baş gösterecek olursa bunu ilkokul çocuğu gibi hemen gidip eşime yetistirecek değilim. Konu Sahibi de eğer isterse denge kurabilir. Konu Sahibi 'istemiyorum' dese yorum bile yapmaz 'haklısın istemediğin bi hayatı yaşamak zorunda değilsin' derdim. Fakat kendisi 'yasayacagiz ama zor olur ailem istemiyor' falan demiş. Bu sebeple konu sahibine eğer isterse denge kurabilecegini anlatmaya çalıştım.
Dünyanın sonu değil. Yaptırımı olan bi sözleşme de olmayacak. Yapamazsan ayrilirsin. Eşine karşı da denedim olmadı sen de gördün demeye yüzün olur.Hayırlısı olsun bakalım akışına bıraktık süreci Allah hayırlısını versin bize
Sevdiğin adamla rahat dışarı çıkıyosun toplum baskısı olmadan bir de sevdiğin adamın koynunda legal uyuyorsun o da kavgalı değilsenÜfff hiç eğlenceli gelmedi buradan bakınca.
Bundan bizim çıkarımız ne?
Büyük ihtimalle öyle olacak Allahim bunalıma girdim resmen :'(Yuh oda mi sizle birlikte yasayacakmis ? Kiz mi erkek mi kardes ? Resmen koloni hayati hic girmeyin bence siz o topa hayatiniz mahvolur.
Sakin sakin sakin!!!!!!!! inatsa inat kesinlikle kabul etmeyin
Öyle de daha kötü olmaz mı birbirimize saygimiz kalır mı ki o zamanDünyanın sonu değil. Yaptırımı olan bi sözleşme de olmayacak. Yapamazsan ayrilirsin. Eşine karşı da denedim olmadı sen de gördün demeye yüzün olur.
Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına
Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis
Ohooo yerim öyle ayağı diyesim geldi, iğrenç bir şekilde.Sevdiğin adamla rahat dışarı çıkıyosun toplum baskısı olmadan bir de sevdiğin adamın koynunda legal uyuyorsun o da kavgalı değilsen
PaylasmayacaklarÇünkü esin bekardi. Sorumluluğu azdı. Onlar evli olduğu için esin daha uygun seçenekti. Ama artık eşinin bi yuvası ve düzeni olacak. Bunu farketmeseler bile ufak bi konuşma yaptığınızda annelerinin sorumluluğunu paylasacaklarini düşünüyorum .
Işte keşke evlenmeden bu siteye üye olsaydım evlenmezdim bi de yemek güzel olacak ilk zamanlar benim annem bu yemeği böyle yapardı diye cumlelerde varOhooo yerim öyle ayağı diyesim geldi, iğrenç bir şekilde.
Toplum baskısı yaşamayacağım diye, bütün bunlara katlanmak zorundayım yani? Hem çalışıp eve para getir, hem eve bak, hem çocuk yap, doğur, şişmanla, paşamızın gözüne güzel görünmek için o kiloları ver, sonra en az 1 sene uykusuz yaşa, he bir yandan işe başla, kaynana derdi de varsa ki tadından yenmez.
Bu hanım kızımız da üzeirne tüy diker gibi beraber yaşama mevzusunu tartışsın burada.Kozmik bir şaka?
E sen zaten çalışacaksın onlara bi faydan olmayacak. İşten gelince ayaklarını bi uzat rahatla eşinle vakit gecır. Ağız tadıyla tartısamayacaksın bile. Valla ne yalan söyliyim kv bize bi haftalığına geliyor zor tahammül ediyorum bi zararı mi var yokBakıma muhtaç değiller şimdilik yanı elden ayaktan dusmemisler hep çocukları bakmış lar o yuzden pek kendi işlerini görebilen insan değillermiş
Hadi erkek arkadaşın anne babasina gel diyor,onlar niye gelir hic anlamam ne kadar meraklilar gelini hizmetçi gibi kullanmaya huzur bozmaya.
10 tane gelinim olsa kimseyi istemezdim diye düşünüyorum evim evim güzel evim:))
Kesinlikle öyle tabi de işte yaşlı olmaları beni üzüyor yaniBen de anlamadım valla :)
Allah sabır versin valla sana.Işte keşke evlenmeden bu siteye üye olsaydım evlenmezdim bi de yemek güzel olacak ilk zamanlar benim annem bu yemeği böyle yapardı diye cumlelerde var
Çalısiyorum ben ne kadar yardımcı olabilirim kj dedim erkek arkadasima köle olarak almıyorum seni birlikte yaşayacağız diyor ama söylediğiniz fikir ben bi konuşayım kendisiyle tsk ettim :)E sen zaten çalışacaksın onlara bi faydan olmayacak. İşten gelince ayaklarını bi uzat rahatla eşinle vakit gecır. Ağız tadıyla tartısamayacaksın bile. Valla ne yalan söyliyim kv bize bi haftalığına geliyor zor tahammül ediyorum bi zararı mi var yok
Sadece çok konusuyoona rağmen böyle yani. En kötü ihtimal yakında bi ev tutun kendi ihtiyaçlarını goruyorlardır yemeğinizi artık 4 kişilik yaparsınız verirsiniz. Haftada bi gider temizlik yaparsınız olur biter alabileceğiniz en büyük sorumluluk bu olur. Ya da başka kardeşler varsa, birini tutun yemeğini ve temizliğini yapsın parasını da aranızda bolusun sadece sizin yapacağınız bi iş değil bu.
Erkeklerin ki anne baba kadınların ki değil en azından babam da öyleydi ve annem babaanneme halamlara amcama babama v3 çocuklarina hizmetçi olduAllah sabır versin valla sana.
Yalnız bu evlilik erkeklere göre müthiş bir şey. Niye evlenmekten kaçıyorlar ki? Çok karlı yani.
Ben hiçbir sevgilime annemle babam yaşlı, benle evleneceksen beraber oturmak zorundayız. Hem ben seni köle olarak mı alıyorum, durumu dengede tutacağım demedim.Niye çünkü ben bir kızım. Benim annemle babam yaşlı ve hastaysa ne olacak canım? Bir de tek kızım yani. Alternatif yok. Bundan sonraki ilk sevgilime bu yaratıcı cümleyi kuracağım kızlar ne diyorsunuz? Yani benim annem babam haketmiyor mu bakılmayı?
Ne iş yapıyorsunuzÇalısiyorum ben ne kadar yardımcı olabilirim kj dedim erkek arkadasima köle olarak almıyorum seni birlikte yaşayacağız diyor ama söylediğiniz fikir ben bi konuşayım kendisiyle tsk ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?