Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

Hayırlısı olsun bakalım akışına bıraktık süreci Allah hayırlısını versin bize

Siz neler yaşadınız
Eski konularini okuyabilirsin
ayrica koalina cok güçlü bir kadindir tüm aileyle tek basina ugrasti ailesine yansitmadan

:) tavsiyeler de 10 numara

İstemediğim bir şeye bir ömür boyu mecbur olmak var çok doğru soylediniz
Ayrılmak daha mantıklı
tavsiyeler kk'dan derleme :)
Yani simdi empati kuruyorum, ben ailemde bile bir hafta kaldim mi evimi özlüyorum, uzun sureli yatili misafiri de pek sevmem çünkü ev sahibi olarak hizmetcilik hic bitmiyor ama pilin bitiyor bir yerden sonra
Ben olaya "kendine yapılmasını istemediğini yapma " ve "beklentin çaban kadar olsun" prensipleri ile bakıyorum
benim de babaannem kışın bizde kalırdı ve ilaclariyla falan hep ben ilgilenirdim ilac içmeyi sevmezdi nazlanirdi, cocuk gibi ugrasmasi zordu üstelik sirf ona bakmak icin eve hapsoluyordum disari cikip gezemiyordum yasim daha 20idi
Ha sikayet amacli yazmadim bunu, elimden geldigince yardimci olmaya calistim ona ve aileme ama zor yani

Dogru iletisim kurmak guzel ama iste her sey karsilikli
Sizin beklentinizin cok altında, cirkeflikte sınır tanimayan insanlar da olabilirlerdi
Sahsen ben yapamazdim bunca zaman cok insanin nazini kahrini cekmisimdir, artık ben de yoruldum
Ben mutluysam insanlara mutluluk verebilirim o acidan mutsuz olacağım seylere evet diyemiyorum

Hayırlısı olsun bakalım akışına bıraktık süreci Allah hayırlısını versin bize
Dünyanın sonu değil. Yaptırımı olan bi sözleşme de olmayacak. Yapamazsan ayrilirsin. Eşine karşı da denedim olmadı sen de gördün demeye yüzün olur.

Yuh oda mi sizle birlikte yasayacakmis ? Kiz mi erkek mi kardes ? Resmen koloni hayati hic girmeyin bence siz o topa hayatiniz mahvolur.

Sakin sakin sakin!!!!!!!! inatsa inat kesinlikle kabul etmeyin
Büyük ihtimalle öyle olacak Allahim bunalıma girdim resmen :'(

bu lafın üsütüne hala düşünüyorsan PESS.. kadın daha ne desin hitmetçi arıyorum demiş resmen.. ben sadece eşime ve kendi işlerime zor yetişiyorum sen 5 kişiye yemek yapıcaksın bulaşık, yeri gelicek kaynının donlarını yıkıycaksın... ay rezillik.. bide üstüne senden parada alıcaklar...

Sevdiğin adamla rahat dışarı çıkıyosun toplum baskısı olmadan bir de sevdiğin adamın koynunda legal uyuyorsun o da kavgalı değilsen
Ohooo yerim öyle ayağı diyesim geldi, iğrenç bir şekilde.
Toplum baskısı yaşamayacağım diye, bütün bunlara katlanmak zorundayım yani? Hem çalışıp eve para getir, hem eve bak, hem çocuk yap, doğur, şişmanla, paşamızın gözüne güzel görünmek için o kiloları ver, sonra en az 1 sene uykusuz yaşa, he bir yandan işe başla, kaynana derdi de varsa ki tadından yenmez.
Bu hanım kızımız da üzeirne tüy diker gibi beraber yaşama mevzusunu tartışsın burada. Kozmik bir şaka?

Paylasmayacaklar
Ilk başlarda yazmis konu sahibi
Ailesini yanina cagirmis simdi gelemeyiz nasil bakacaksin evlenince geliriz demişler yani gelin bakacak

Işte keşke evlenmeden bu siteye üye olsaydım evlenmezdim bi de yemek güzel olacak ilk zamanlar benim annem bu yemeği böyle yapardı diye cumlelerde var

Hadi erkek arkadaşın anne babasina gel diyor,onlar niye gelir hic anlamam ne kadar meraklilar gelini hizmetçi gibi kullanmaya huzur bozmaya.
10 tane gelinim olsa kimseyi istemezdim diye düşünüyorum evim evim güzel evim:))

Bakıma muhtaç değiller şimdilik yanı elden ayaktan dusmemisler hep çocukları bakmış lar o yuzden pek kendi işlerini görebilen insan değillermiş
E sen zaten çalışacaksın onlara bi faydan olmayacak. İşten gelince ayaklarını bi uzat rahatla eşinle vakit gecır. Ağız tadıyla tartısamayacaksın bile. Valla ne yalan söyliyim kv bize bi haftalığına geliyor zor tahammül ediyorum bi zararı mi var yok
Sadece çok konusuyo ona rağmen böyle yani. En kötü ihtimal yakında bi ev tutun kendi ihtiyaçlarını goruyorlardır yemeğinizi artık 4 kişilik yaparsınız verirsiniz. Haftada bi gider temizlik yaparsınız olur biter alabileceğiniz en büyük sorumluluk bu olur. Ya da başka kardeşler varsa, birini tutun yemeğini ve temizliğini yapsın parasını da aranızda bolusun sadece sizin yapacağınız bi iş değil bu.

Işte keşke evlenmeden bu siteye üye olsaydım evlenmezdim bi de yemek güzel olacak ilk zamanlar benim annem bu yemeği böyle yapardı diye cumlelerde var
Allah sabır versin valla sana.
Yalnız bu evlilik erkeklere göre müthiş bir şey. Niye evlenmekten kaçıyorlar ki? Çok karlı yani.
Ben hiçbir sevgilime annemle babam yaşlı, benle evleneceksen beraber oturmak zorundayız. Hem ben seni köle olarak mı alıyorum, durumu dengede tutacağım demedim. Niye çünkü ben bir kızım. Benim annemle babam yaşlı ve hastaysa ne olacak canım? Bir de tek kızım yani. Alternatif yok. Bundan sonraki ilk sevgilime bu yaratıcı cümleyi kuracağım kızlar ne diyorsunuz? Yani benim annem babam haketmiyor mu bakılmayı?

Çalısiyorum ben ne kadar yardımcı olabilirim kj dedim erkek arkadasima köle olarak almıyorum seni birlikte yaşayacağız diyor ama söylediğiniz fikir ben bi konuşayım kendisiyle tsk ettim :)

Erkeklerin ki anne baba kadınların ki değil en azından babam da öyleydi ve annem babaanneme halamlara amcama babama v3 çocuklarina hizmetçi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…