Şuanda onlara kim bakıyor eşiniz miSöylemez olur muyum işte maddi olarak bizi zorlar dedi çok konusmadik bu alternatif için bunu da detaylı konuşurum
Baslamadan bitme sebebi ,uzaktayken bile zor katlaniyorum ,hep dibimde olsalar bilemeiyorumArkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Ohh kız kardeş kocasıyla aşk yaşıcak.. belki bayramdan bayrama gelicek sende anasının babasının birde 30 yaşındaki kaynının derdinimi Çekicek sin.. sonra gelir yazarsın 2 aylık evliyim mutsuzum birlik oturuyorum eşimle vakit geçiremiyorum hem çalışıyorum hem temizlik hem yemek yapıyorum kaynım şöyle dedi görümcem burda geziyor biz yapamıyoruz eşimle de tartışmaya başladık benimle hiç ilgilenmiyor beni gezdirmiyor annemlere ayıp olur diyor biz hep onlara göremi yaşıcaz diye uzuuuuuuunnnnnnnnca bir konu açarsın bizde biz sana demiştik deriz. Sen o eve girersen onlara göre yaşıcaksın mecburen. Kafana göre takılamazsın cnm bak sakın yakma kendini yalvarim istersenHayır kiz kardeşi bakıyor bu yaz evlenecek
Sayin gelin adayi sakin kabul etmeyin ve bunu tatli dille esinize ben annen baban varken sortla rahat gezemem geceligimle ozelimizi rahat yasiyamayiz koltuga uzanamayz gibi cumleler kurun ayni apt oturabilirz oyle daha iyi olur onlarada yardimci olurum yemegi berabr yeriz felan de ikna et sert cikarak basaramazsin yksa ne diger cocuklari bakcak ne baska biri omur boyu sizin ustunuzde kalicaklar ve sizin ilerde cocuklariniz olck nasl rahat etceksiniz bir an yumusayp kabul etmeyn dugun vaktini uzatin kararliliginiz anlasnArkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Direk Ayrılın.Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına
Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis
oooo bu adamdan koca olmaz net!Onu da dedim ki öncelikle bakması gereken erkek evlatları dir erkek kardeşlerin bakmazlarsa biz de kalırlar dedi
iste ben de o yuzden sen ona uyacaksin gibi duruyor dedimişte çok baskın bi karakterim olsa keşke :'( ama elimden geleni yapacağım insaAllah ;')
Ne yani sana ayri ev acacak kadar kendine guvenemiyor mu? Kaldi ki sen de çalışıyorsunSöylemez olur muyum işte maddi olarak bizi zorlar dedi çok konusmadik bu alternatif için bunu da detaylı konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?