Kaynana ve vicdan

merhaba kızlar birilerine anlatım fikir alma ihtiyacı duyuyorum şimdiden herkese tsk ederim
Eşimle severek evlendik hemen bir çocuğumuz oldu. Allah’ın takdiri. Her evlilikte olduğu gibi sorunlar yaşadık hallettik şimdi iyiyiz çok şükür. Ama benim sorunum kaynana. Evlendiğim ilk günden beri onları istemediğimi düşünüyor. Bu fikrini değiştirmek icin çok uğraştım. Bosver be düşünürse düşünsün demedim ama 6 yıl oldu hala ayni düşüncede. Ne yaparsam sonu oraya çıkıyor. Benim kayınvalidem çok sorumsuz ve ilgisiz bir kadın. Evlendiğimden beri bir gün çıkıp evime gelmemiştir ya kocasıyla akşam gelir iki saat ya da diğer çocuğuyla misafir gibi gelir gider. O da en fazla 5 kez olmustur. Çocuğum 3 yasına geldi ben tekrar hamile kaldım hemde ikiz. İkiz bakmak ne kadar zor anlatamam. Ona rağmen perişanlığımı göre göre bile bile 2 senedir 1 gün bile gelip ne yaptınız. NE yediniz ne içtiniz bi ihtiyacınız var mi demedi. Ben bunlara zaten kırılıyordum ama en son annem uzun bi seyahate çıkmıştı ben 3 çocukla yalnız kaldım ve bir kere bile aramadı ne yaptın. Bir seye ihtiyacınız var mi diye. Bende tepki gösterdim ve sonuç yine ben onları istemediğim icin böyle davranıyorum oldum. Annem varken zaten pek ihtiyaç duymadım annem ilgilendi o zaman sorun etmedim ama annem yokken beni geçtim ama bi babaanne olarak çocuklar ile ilgilenmesini bekledim. Yanlış mi yaptım bilmiyorum. Vicdanım rahat etmiyor. Ayrıca sunu da ekleyim oturdum konuştum bunlara kırılıyorum böyle böyle yapıyorsun diye. Bilerek yapıyorum dedi. Beni üzmek icin bilerek. Ve ben Bursa bitirdim artık görüşmüyorum. Eşimde görüştürmüyor. Onun da pek umrunda sayılmaz zaten ama ben yine de vicdan yapıyorum benimde çocuklarım var ve ben ilerde böyle seyler yasamak istemem. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Anlaşamayan birbirine mutsuzluk veren insanlar konuşmak ve görüşmek zorunda değil. Ben anlamıyorum gerçekten bu durumu.

bu tip durumlarda kendi kendinize kirilmayin. cagirin yardim isteyin. siz aramasini mi beklediniz. yoksa yardim istediginizde de mi kabul etmedi.

Back
X