KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

6 aylık hamilesin 13 saatlik yola niye gidiyosun ki otur evinde. Kendini niye zora sokuyorsun yani onu demek istiyorum.

Ayrıca KV evinde haftalarca kalmayı da ilk defa bu sitede duydum. Niye yüz göz olacak durumlara sokuyorsunuz kendinizi?

Hamilesin sinirin tepende onlar da boş boş konuşunca dayanamadin seni anlıyorum ama olay KV değil senin kocan tırt canım. Adam şahin gibi seni kollasaydi o zevzek anası senin üstüne yürüyebilir miydi? Kendisi de bağırmış zaten. Tanımadan etmeden niye çocuk yapıyorsunuz ki bunlardan of ya.

Altınlarını gidip bir altın hesabı aç oraya koy evde falan tutma sorana da yedim de. O salak kocana da Allah vicdan versin ne diyim.
Konu sahibi hala anlamiyor, kocası karnı burnunda 13 saat mesafeye gitmeye zorlamış. Kusura bakmasın konu sahibi ama yilanin başı kocası. Şimdi azıcık alttan aliyor, çocuk doğsun anasını yine konu sahibinin başına sarar.

Herkes ortada bisey yok demis te ,hamile olmasan bu kadar yemek yedirmezdim vs cok cirkin laflar ben sanırim orda kopardim.Benim mottom şu artik kim saygi sınirini aştı kalkip orayi terk ediyorum. Gerekirse otobüse biner ayrilirim ordan herkes lafını bilecek.4 yıl önce kayinpeder aglamam sebep olacak seyler konustu.Ordan cıkis o cikis 4 yıldir suratını görmedim .Sizin kayinpeder de berbat ayrıca

Arkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vs🥹 bunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler
Hamileyken gitmicekdiniz oraya gerçekten stresse sokmuş seni bu cocuğa bişey olursa ne olucak? Allah göstermesin ama orda o sinirle sen kasılabilirdin kocan tam bir hödük kusura bakma erkekliğini sana değil ailesine taslasın hele bilaki karısı hamileyse kesecek sesini o kadın. Altın meselesi de kaynanan ve kaynbaban yüzünden gün yüzüne çıktı. Sana önerim eğer özel eşyaların evdeyse altınların kesinlikle evde tutma , belli ki eşinin kafasına girmişler araç alma meselesi bi ara benim eşime de açıldı ama iyiki ben borçlar yüüznden bozdurmuştum çünkü ortak bir mal almak yada başka işlere bulaşmak aile içi sıkıntı getirir. Bir kasan varsa bankada oraya bırak yoksa bile aç. Hamileyken bidaha uzun yol gitme yasak de doktorum izin vermedi felan dersin. Bence doğum sonrası Lohusa sürecininde Annenlerde geçirmeyi şimdiden planlasan çok iyi olur. O kadın yerinde durmayacak belli ki karışan laf sokan ve yerinde durmayan biri. O paşam laflarını anca ana kuzusu oğluna yedirir ne günlere kaldık herkes menfaatci.

İlk kez böyle bir şey oldu eşim ne düşünüyor bilemiyorum ki. Konusunu da sürekli açmak istemiyorum ama terapide hepsini anlatacağım o da konuşsun ne var ne yok anca o zaman anlarım gerçekten pişman mı değil mi diye. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Çocuk konusuna gelince de annelerine haksızlık yapılan hiçbir masumun gösterilmemesi taraftarıyım bu hangi taraf olursa olsun. Evimi geçtim hastaneye dahi istemiyorum inanır mısınız. Aralarına alıp ezmeye kalktılar karnımda bir bebek taşıdığımı hiç düşünmediler. Yavaş yavaş kendime geliyorum inanır mısınız? Bunlar hallediyor mu görmeyi sizce ?
Ne olursa olsun yerden göğe kadar haklısınız sakın geri adım atmayın
Tüm yorumları okumadım altınlarınız evde mi inşallah değildir alıp gitme potansiyeli var mı eşinizin gerçi yok deseniz de yapan oluyor lütfen iyi sahip çıkın
Sizin bir tane hatanız olmuş 6 aylık hamile iken 13 saatlik yola gerçekten nasıl ve neden gittiniz ben 6 aylık hamile iken asla yola çıkmadım daha doğrusu ben ne olur ne olmaz diye hoc bir hamileligimde yola çıkmadım tamam hamilelik hastalık değil ama dikkat etmeniz gereken bir durum var bir can var
Size yapılan affedilse bile bebeğe yapılanı unutmazdim ben ya o hengamede o yavruya bir şey olsa hesabını kim verecekti ne biçim insanlar bakın bunların gözünü altin bürümüş bunlar yatıp kalkıp bunu düşünmüş eşiniz de masum değil siz gelin beni dinleyin zarar etmezsiniz altınlarınızi eğer halen koymadiysaniz banka kasasına koyun inanın yapmaz benim eşim elini sürmez diyen kaç kişinin aldığını defalarca duydum birisi hatta üşenmemiş imitasyonlari koymuş yerine kadın her baktığında altınlar orda neymiş alıp gerçeğini koyacakmis yalan oldu tabii napicaksin canını mı alacaksın
Sağlama alın altinlarinizi onlar hem sizin hem yavrunuzun güvencesi ben eşinizi bir güven unsuru olarak göremiyorum ne size ne evladınıza maalesef
Simdi bekleyin yavrunuz sağlıkla gelsin inşallah bende kayinvalideyim bence de bebeği onlara göstermeyin canına kast ederken dusunselerdi

'Biz kimse değiliz karışabiliriz' diyor yani.
Ne meraklı insanlar var gelinlerinin malına. Altın sizin. Hayat sizin. Derdi onlara düşmüş.

Sesinizi yükseltmeseydiniz daha iyiydi. Ama daha azını hakettiklerini düşünmüyorum.
Eşinizede tilt oldum 'Altınlar benim hatunun sizin yorum yapma hakkınız yok.' dese işler bu raddeye gelmez.

E sizde hatalısınız... evlilik idare sanatıdır ve siz malesef idareden çok uzaksınız... öyle ergen gibi her yerde patlanılmaz sakin kalınarak gerekli cevabı verirsiniz... hamilelikten demeyin zira hamilelik hastalık değildir. Kadın kızım diyor diz tersliyorsunuz siz gerçekten fena insanlar görmemişsiniz....
Bir kadın olarak bu nasıl bir yaklaşım tarzı, iyi misiniz siz? Benim yediğime içtiğime kadar hamile olmama rağmen karışan birinin nasıl haklı yanı olabilir. Hanımefendi altınlar ile ne yapılacağına eşler kendi aralarında karar verebilirler karışmaya hiç kimsenin hali yok. O pısırık kocası kendi ailesine sesini çıkarmayıp üstüne hamile bir kadına saldırıyor buraya da söz de hemcinsim siz de hatalısınız yazıyor. Konu sahibi hiç kimse size saldıramaz. Eşinizin ailesine güzel bir şekilde sınır koyması gerekirdi bu ailesine ağzını açamayan bağımlı erkeklerden gına geldi kesinlikle haklısınız.

Arkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vs🥹 bunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler
Nereden buluyorsunuz böyle insanları

Çok güzel özetlemişsiniz. Evet eşim maalesef o süreci yönetemedi. Annemle babamın huyunu biliyorum dedi bana en son. Madem biliyordun neden beni ezdirdin o zaman. Ona göre ezdirmemiş oluyor tabiki. Ben herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum böylelikle. Gardımı ona göre aldım 🙌🏻 Gurbette olduğum için hiç kimsen yok zil çalsa da kapıdan biri beni sorsa bir tabak bir şey getirse diye çok bekledim inanır mısınız ? Bunu sadece benim gibi olanlar anlar . Zannettim ki anne gibi yaklaşacak bana kendimi biraz olsun iyi hissettirecek.
Eşin görmüyor mu anasinin pintiligini suya ekmege laf ettigini? Ona ne diyor? Bence devamini getirebilirsen bu olay iyi bi kopma nedeni olmuş. Bu noktadan sonra sen tek görüş ben cocugumu da gorusturmeyecegim onlarla kendim de gorusmeyecegim de. Kabul etmiyorsan kapi orda yalniz ayrilinca da bos durmam o kuduz gibi saldiran anana da dava açarım de.

Konu sahibini haklı buldum.Sadece çok dolduğu için yanlış yerde patlamış.”Bana da neler dediler,sustum,idare ettim”diyenlere bakma.Çocuk gibi her şeylerine karışılır,azarlanırlar sonra burada marifetmiş gibi ben sustum,idare ettim derler.Baban telefonda kayınpederine neler dedi?Umarım sert çıkmıştır.Kayınpeder de kaynana kadar kötü bence.Bundan sonra baban kocanı bir kenara çekip sert bir şekilde uyarmalı,biz kızımızı annenden dayak yesin diye yetiştirmedik tarzı şeyler söylesin.

Hamileyken gitmicekdiniz oraya gerçekten stresse sokmuş seni bu cocuğa bişey olursa ne olucak? Allah göstermesin ama orda o sinirle sen kasılabilirdin kocan tam bir hödük kusura bakma erkekliğini sana değil ailesine taslasın hele bilaki karısı hamileyse kesecek sesini o kadın. Altın meselesi de kaynanan ve kaynbaban yüzünden gün yüzüne çıktı. Sana önerim eğer özel eşyaların evdeyse altınların kesinlikle evde tutma , belli ki eşinin kafasına girmişler araç alma meselesi bi ara benim eşime de açıldı ama iyiki ben borçlar yüüznden bozdurmuştum çünkü ortak bir mal almak yada başka işlere bulaşmak aile içi sıkıntı getirir. Bir kasan varsa bankada oraya bırak yoksa bile aç. Hamileyken bidaha uzun yol gitme yasak de doktorum izin vermedi felan dersin. Bence doğum sonrası Lohusa sürecininde Annenlerde geçirmeyi şimdiden planlasan çok iyi olur. O kadın yerinde durmayacak belli ki karışan laf sokan ve yerinde durmayan biri. O paşam laflarını anca ana kuzusu oğluna yedirir ne günlere kaldık herkes menfaatci.
Bende gittiğime pişman oldum annesinin huyunu biliyordum ama eşim beni savunur sanmıştım. Eşimde ailemin yanına geldiği için bende gitmek istedim ama tabi isteyerek değil sadece kırmamak için

Konu sahibini haklı buldum.Sadece çok dolduğu için yanlış yerde patlamış.”Bana da neler dediler,sustum,idare ettim”diyenlere bakma.Çocuk gibi her şeylerine karışılır,azarlanırlar sonra burada marifetmiş gibi ben sustum,idare ettim derler.Baban telefonda kayınpederine neler dedi?Umarım sert çıkmıştır.Kayınpeder de kaynana kadar kötü bence.Bundan sonra baban kocanı bir kenara çekip sert bir şekilde uyarmalı,biz kızımızı annenden dayak yesin diye yetiştirmedik tarzı şeyler söylesin.
Babam çok sert konuşmuş adamın eşini suçladıkça adam delirmiş. Dememiş ki evet eşim hatalı. Hala üste çıkmaya çalışmışlar terbiyesiz leş insanlar

Eşin görmüyor mu anasinin pintiligini suya ekmege laf ettigini? Ona ne diyor? Bence devamini getirebilirsen bu olay iyi bi kopma nedeni olmuş. Bu noktadan sonra sen tek görüş ben cocugumu da gorusturmeyecegim onlarla kendim de gorusmeyecegim de. Kabul etmiyorsan kapi orda yalniz ayrilinca da bos durmam o kuduz gibi saldiran anana da dava açarım de.
Biliyordur tabiki ama ben daha fazla onlara yüklenmeyeyim diye sanırım annesinin kötü taraflarını söylemiyor. Ama bal gibi de cimri olduğunu biliyor. Söyledim asla görüştürmeyeceğim dedim. Bu saatten sonra kendileri bilir insan olsalardı.

Acıyorum size eşiniz bile yanınızda değil.
Ama olsun altınlarınız var demi erzırumlu🤣
Tanımadığınız ilginizin olmadığı bir insana üstelik her ikinizde hamileymişsiniz, nasıl bir tutum nasıl bir pervasızca eleştiri aşırı şoktayım, şımarık olan sizsiniz bence üslubunuz çok kışkırtıcı olgun biri olmadığınızı düşünmek istiyorum ki bu bile geçerli sebep değil, dozunda eleştiri elbette ama tahrik edici söylemler valla konu sahibi iyi sabretti, yazık kadın kadının düşmanı boşuna dememişler karşı taraf ile siz mi yaşadınız da ne biliyorsunuz savunmaya geçtiniz?

Bende gittiğime pişman oldum annesinin huyunu biliyordum ama eşim beni savunur sanmıştım. Eşimde ailemin yanına geldiği için bende gitmek istedim ama tabi isteyerek değil sadece kırmamak için
Suan esinle araniz nasil? Doguma cok varmi ? Bence annende kal o kadin yerinde durmaz seni huzursuz eder lohuss da cekilmez o hic

Sen de hatalıın malesef

Hep onun yüzünden zaten. Ben onu asla savunmuyorum o beni ailesine ezdirdi. Eşime karışmayın kendi altınları istediği zaman ne yapacağını kendi bilir demesi lazımdı. O demeyince ben kendimi savundum sonuç buralara geldi. Ama o kadar reziller ki asla kendileri hatalı değil
Yaşadıklarında haklısın ama bu altın mevzuna vok takmışsın . Yani bana göre o takılan altınlar senin değil,eşinle ikinizin bunun kararını tek başına vermeye çalışman sacma olmus. Bizede takıldı ışk hafta bozdurduk araba aldık😄 yani ona sonucta bız bınıyoruz . Altınımda altınım
Yine eşin iyiymişte demekkı senın altının dıyıp karısmıyor ,o yönden bak
Ben hıc benım dememıstım
Belkide senın yaptıgın dogru,Biz salak olabiliriz

Hep onun yüzünden zaten. Ben onu asla savunmuyorum o beni ailesine ezdirdi. Eşime karışmayın kendi altınları istediği zaman ne yapacağını kendi bilir demesi lazımdı. O demeyince ben kendimi savundum sonuç buralara geldi. Ama o kadar reziller ki asla kendileri hatalı değil
Yaşadıklarında haklısın ama bu altın mevzuna çok takmışsın . Yani bana göre o takılan altınlar senin değil,eşinle ikinizin bunun kararını tek başına vermeye çalışman sacma olmus. Bizede takıldı ilk hafta bozdurduk araba aldık😄 yani ona sonucta bız bınıyoruz . Altınımda altınım
Yine eşin iyiymişte demekkı senın altının dıyıp karısmıyor ,o yönden bak
Ben hıc benım dememıstım
Belkide senın yaptıgın dogru,Biz salak olabiliriz

Back
X