Kaynana

Devys

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
281
223
103
Evet arkadaslar
daha onceleri sadece yorum yapmaktan yanaydim bu bolumde fakat gelin gorunki herkes gibi benimde bitmek bilmeyen kaynana derdim var :d
dert sayilirmi onu da bilmem ama kafama taktigim icin bana gore dert
Kaynanayla ayni ulkede yasamiyoruz.

kaynana lafini bilmeyen, patavatsiz, merakli ve (artik eminim) cok fesat bir insan.
1cisi agzindan cikan lafi asla bilmez dusunmeden konusur
2cisi ikiyuzluluk konusunda oscarlik aday
3cusu oglunun önünde melek gibi arkasindan farkli

ben ise kesinlikle kimsenin lafini yemeyen biriyim
haksizliga asla gelemem
hele ki iki yuzluluk yapildigi zaman ve karsi taraf seytan olduguna ragmen kendini melek gibi gosteriyorsa baya cildirma noktasina gelebilirim.
defalarca uyardim, bagirdim cagirdim en agir sozler ettim ama bu insan yola gelmiyor.
sorun esimin annesinin gercekten nasil oldugunu gormemesi yada annesiyle benim aramda kalmamak icin bana bilerek bilmiyormus gibi davranmasi
esim cok uyumlu bir insan bazen cok naif olabiliyor kendisi, yani aslinda ailesi olmasa mukemmel bir insandir bir babadir
cocuklarina duskun, benide sevdiginden cok eminim bende onu cok seviyorum, ama ben tamamen farkli bir karakterdeyim, bazi konularda canimi cok sikar bazen, ve insan belirli bi yasa
gelince sevginin yetmedigini anliyor

misal; kendisi babasina karsi pek sesini cikaramazdi, (bazi konularda hala cekingen)
beni öne sürer babasi biraz diktator bir adam gibi. ben en basta tepkimi koydugum icin bana laf etmeye cesaret edemiyor.

yada annesiyle benim aramda ilk evlendigimiz zaman bi olay olmustu bende esime sitem ettim annenle konus duzgun davransin diye
bana soyledigi sey; ben karismam seninle onun arasinda kendin hallet
o gunden snra kendim hallettim
ve ben gercekten neysem oyum yani acik acik herseyi soylerim birinin yuzune
esim daha sonra ozur diledi, o anki bunaltidan stresten oyle soyledim dedi
zamanla gordum annesine oda tepkisini koydugu zamanlar oluyordu
ama cekiniyormu korkuyormu yada gercekten körmü bilmiyorum.

ama annesi hala ortamlarda oturup benim ve ailemin hakkinda laf eder ve onca uyarilara ragmen hatta tehdit bile ettim
HALA DEVAM EDIYOR
ve ben bilerek esimin yaninda soyleyecem yuzune ki ne mal oldugunu anlasin
bazen bosanmayi bile dusunuyorum artik bunalti geliyor
tahammul kalmiyor
annem derki bazi insanlar asla degismez, degisteremezsin,
o degismiyor sen esini degistreceksin dedi
ama bende milletin derdini cekmek icin bu dunyaya getirilmedim

siz olsaniz bu durumu nasil ele alirdiniz? ben diyorumki ya ben onu degistirecem yola getirecem, yada sonumuz yok bu evlilikte
iki cocuga ragmen.

Yani bende dahil aslında çok şey bekliyoruz, o adamın annesi, kaç yaşına kadar getirmiş büyütmüş, birden kabul edemez annesinin işler çevirmesini huzur bozucu olmasını, içinde kabul etse bile, annesine söylenen söz kendine söylenmiş gibi algılayıp savunmaya geçer.
O yüzden yapılacak en güzel şey kaynanayı saf dışı bırakmak, sen eşini sevdin onunla evlendin, onunla olmasan hayatına asla girmeyecek olan bir kadın için evliliğini bozma. Evet asla öz annemiz gibi olmuyorlar ve olmayacaklar.
O nasıl sana elalem gibi davranıp dedikodunu yapıyor sevmiyor seni, sende öyle davran, sevme değer verme beklentini düşür özel hayatına devam et özel hayatına kvni sokma.
Bu arada sen kaçıp boşanmamışmıydın ülkene geri dönmüştün galiba Almanya’dan?

Hayir o ben degilim :)

Hayir o ben degilim :)
Anladım, bence kıymetini bil, uzaksınız, benim kvle aramda 20 dk var, nasipse bizde ilçe değiştirmeyi düşünüyoruz, hele ilk zamanlar aman allahım bize sormadan planlar yapardı, hep kendi akrabalarıyla görüşmemizi ister, eşinin tarafını falan saymaz varsa yoksa teyzeler, delirtirdi beni, neden gelmiyorsunuz etmiyorsunuz, ben adam ettim, birde taşınınca çok iyi olacak, yani senin elinde nimet var, oh farklı ülke keyfini sür telefonu kapat

Evet beterin beteri var burda goruyorum, hic muhattap olmuyorum, aramiyorum sormuyorum gercekten.
yinede canimi sikmayi beceriyor nasil anlamadim
Allah hepimize kolaylik versin ne diyim

Aynı ülkede bile yaşamyorsunuz.
Gündelik yaşamınızı vs. bilmez ki, neye laf edip, nasıl bir rahatsızlık verecek?
Ayrı ülkede yaşadığınız kv niz, patavatsız ve fesat diye ayrılmayı mı düşündünüz?
Biraz görmemeyi, boşvermeyi deneseniz. Yüzünüze karşı konuşamadığı sürece bence sorun yok.

Haklisin ama sorma taktigi var. Mesela oglunu arar , ne yaptiniz bugun, gezdinizmi cay ictinizmi bilmem s***tinizmi
sordukca soruyor her detayi bilmek istiyor, ogluda ilk baslarda soylerdi herseyi artik kisa kesip gecistiriyor, aliskanlik etmis kadin, ben boyle seylerden cok rahatsiz oldugum icin moralim cok cabuk bozulur.
Sorun zaten uzak olup bu bir sekilde hayatima dahil olabilmesi,
cunku oglunun altina girip laf cekiyor profesyonelce.

Evet beterin beteri var burda goruyorum, hic muhattap olmuyorum,
Evet beterin beteri var burda goruyorum, hic muhattap olmuyorum, aramiyorum sormuyorum gercekten.
yinede canimi sikmayi beceriyor nasil anlamadim
Allah hepimize kolaylik versin ne diyim
Senin hayatını hayal edenler var, aynı mahallede aynı apartmanda aynı evde çekenler var.. tabiki mutsuzsan dile getireceksin ama İnan farklı ülke için değmezz

Haklisin, yorumlariniz icin tesekkur ederim ama tinlamadigim zaman iyi tinlamam ama bazen cok fazla takarim
kendimi heba ederim
esime secenek sunsam kesinlikle beni ve cocuklarimizi secer
cok iyi biliyor ne olduklarini ama diyorum anne babasini kimse atmaz
ama erkekler biz kadinlar gibi degil
evlenince naif oluyorlar nedense
bu sekilde ortaya bulmaya calisirlar galiba
ben erkek olsam esimi kimseyle muhattap etmem, kimseye bir laf soyletmem
ama oda benim karakterim, herkes ayni degil.

Zaten sıkıntı burada, bende eşimi kimseye ezdirmem ailemi konuşturtmam hakkında hiç birşey diyemezler derselerde cevabını alırlar, ki ailem eşimi çook sever.
Benim ailem eşimi çok sevip öyle davrandığı için eşimde onları sever.
Benim için aynı şey geçerli değil, çünkü bana iyi niyetli davrandığını düşünmüyorum kvnin, eşimde olaylarda hep oradaydı, söylediği tek şey o hasta normal değil hap kullanıyor sen onu normal görüp tartışma der bana.
Ha annesine düşkün değildir, bana sorar gidelim mi, aramaz sormaz pek, ama hiç bir zaman benim yapacağımı yapmadı, anne ne saçmalıyorsun sen Ya diyemedi, bu kızı üzdüğün yeter ayıp diyemedi.
Dediğin gibi herkesin karakteri bir değil.

Aynı ülkede değilsiniz.
Ses çıkaramayan bir tip değilsiniz.
Eşinize seçenek sunsanız sizi ve çocukları seçer.
Ee daha ne olsun?
Eşinize seçenek sunacak bir konu da yok ortada. Dert etmeye değer birşey göremedim ben.
Sevmeyin, aramayın tamam.
Boşanmayı düşünmek ne demek çok saçma kusura bakmayın, kendinizi başka şeylere yönlendirin.

yaaa ben dahil burdaki birsürü insanın hayali şu an kv ile ayrı ülkede olmak.Ne ara biraraya geliyosunuz da deliriyorsunuz anlamadım.Benim kv başka ülkede olsa bayram ederdim.koy gitsin

ayrıca annenin dediği doğru insanları değiştiremezsin buna eşin de dahil

yaaa ben dahil burdaki birsürü insanın hayali şu an kv ile ayrı ülkede olmak.Ne ara biraraya geliyosunuz da deliriyorsunuz anlamadım.Benim kv başka ülkede olsa bayram ederdim.koy gitsin

yanima gelip iki ay kalmisligi vardi ilk hamileligimde
iste kadin uzak ama sanki evimin icinde bazen

boşver gelse de misafir zaten gel desen de her dk gelemez,boşver bunun için kocanla huzurunu bozma.

Eşimin bir lafı var anamı 30 senede değiştiremedi babam sen iki senede mi degistireceksin

madem ileri geri konuşuyor tamamen kopartin bağınizi eşinizle sorun yoksa

Biz öyle yaptık çok rahat

Keşkee demi, senede 2 aya katlanırdım ben

yanima gelip iki ay kalmisligi vardi ilk hamileligimde
iste kadin uzak ama sanki evimin icinde bazen
Politik ol, asla eşine annesini kötüleme, sanki o umrunda değilmiş gibi davran, huzurunuzu bozmasına izin verme, şirinlikler yap eşine sürekli ne kadar mutlu olduğunuzu söyle, birşeyi birine inandırırsan öyle gider, boşanmakmı delimisin yaa, kaynana kim bir imza attın diye hayatına giren kadın

Benim eşim genel anlamda insanlara mesafeliydi annesinede öyleydi ama, sorunlar olduğunda çok üstüne gidip annesini kötüledim hep görüşmeyelim dedim, ne oldu kötü beni gördü, açık açık söylemese de, şimdiyse taktik değiştirdim sanki o yokmuş gibi davranıyorum özel hayatımızdan onu uzak tutuyorum, arada gidip görülecek eş annesi diye görüyorum, sürekli eşime ne kadar mutlu olduğumuzu söylüyorum oda buna inandı ve gözü hep bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…