- 30 Ocak 2014
- 4.856
- 10.157
- 408
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İşte seninki pek bildiği için öyle şeyleri endişelendim adına kuzum.İsterde kendını yrtsın umrumda degıl bn gitsemde gıtmesemde basıma geleceklerı biliyorum. En fazla bı ıkı konusur. Benım basıma böyle bısı gelse oda gelmez görmeye gelmesınde zaten
Valla canım bn artık kndıme düsünücm ve kımseyı takmıcm (kv grumce) yeterince yıprandım zaten. Artık izin vermicm bnı yıpratmalarınaİşte seninki pek bildiği için öyle şeyleri endişelendim adına kuzum.
Gitme o haldeNe işi alicamki. Ayrıca esım bana ısrar edemez biliyor çünkü ben istemeden o benı götüremez.
Aynen öyle :) ben ona bikere sans vermıstım degerlendirmedi kendı bilirGitme o halde
Seni üzerken böyle günler olabileceğini de düşünseydi koskoca kadın
En iyisi de bu inan. Olan bizlere oluyor sonraValla canım bn artık kndıme düsünücm ve kımseyı takmıcm (kv grumce) yeterince yıprandım zaten. Artık izin vermicm bnı yıpratmalarına
En iyisini yaparsın kimseden fayda yok.Valla canım bn artık kndıme düsünücm ve kımseyı takmıcm (kv grumce) yeterince yıprandım zaten. Artık izin vermicm bnı yıpratmalarına
Aynen cnmEn iyisi de bu inan. Olan bizlere oluyor sonra
Ben olsam gitmem valla. Bazilari kizacaklar ama inanin kocaniz bile olsa onun bunun hatirina diye diye katlandik ve sinir hastasi olduk ciktik. Bizim hatirimizi düsünenler nerdeler acaba??? Milleti düsünmekten sira bize gelmiyor vallaIyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
Ohh ne iste bu ne yaptin peki son durum neBu lafların hepsını bende işittim. Kızlarım var gelıne tırnagını degıstermem dedı. Ben zatn degıssın demedim ama enazından saygılı olsun ınsan olsun istedım ama nerde. Bırak ya gebersınler benımde umrumda degıl bi gramda üzülmedim beter olsun umrumda degil
Detayı anlatmadan hakverdim ben size başımdakilerden ötürü :) bir seneyi heba etmeyin hiiççç gitmeyinAslında pek kinci oldugum söylenemez cıt kırıldı degılım ama detayları anlatsam sizde hak verırdınız. Yınede saolun yorum için
Yaşamadığınız için belki size az gelmiştir yazdıkları ben bu kadarından anlayabildim çünkü aynı sıkıntı başımda var bunlar böyle böyle birikiyorBilmiyorum bi tek bana mi oyle geldi bu yazdiklariniz olusune bile gitmeyecek kadar buyuk seyler degil gibi
Ahhh ahhhh bu gozler neler gordu bu kulaklar neler duydu bi bilseniz..
Neyse konuyu bulandirmiyim yine de karar sizin ben olsam olanlara bi sunger ceker giderdim giderdim saglik neticede
Yaşamadığınız için belki size az gelmiştir yazdıkları ben bu kadarından anlayabildim çünkü aynı sıkıntı başımda var bunlar böyle böyle birikiyor
Hastayım vallahi karaciğer hastası oldum 3 yıl once yani 21 yaşındaGenç yaşta hastalık sahibi olma dışında kazancimiz olurmu bilmem ama s.a.f gibi hissediyorum
Hastayım vallahi karaciğer hastası oldum 3 yıl once yani 21 yaşındaGenç yaşta hastalık sahibi olma dışında kazancimiz olurmu bilmem ama s.a.f gibi hissediyorum
Aynen öyle ama iste elimde değil. Esiyorum gurluyorum çabuk unutuyorum yada içime atıyorum. Annem ve cocuklarim olmasa cok-da mefta olmuştumAraya gırıcem kızlar kusura bakmayın. Merhamet etmeyene merhamet edılmez. Bunuda bi kenara yazın. Olan size olacak
Aramak zorunda değilsiniz ciddi tartısma gecmiş aranızda eşiniz arasın gitsinIyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
Eşiniz sizi zorlamıyor mu hiç niye beraber gitmiyoz diye yada bayramlarda falan. Keşke bende ömürboyu gitmesem
koca Kadın yaAynen öyle :) ben ona bikere sans vermıstım degerlendirmedi kendı bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?