Kaynana

Ben olsam gitmem valla. Bazilari kizacaklar ama inanin kocaniz bile olsa onun bunun hatirina diye diye katlandik ve sinir hastasi olduk ciktik. Bizim hatirimizi düsünenler nerdeler acaba??? Milleti düsünmekten sira bize gelmiyor valla

Ohh ne iste bu ne yaptin peki son durum ne

Bilmiyorum bi tek bana mi oyle geldi bu yazdiklariniz olusune bile gitmeyecek kadar buyuk seyler degil gibi
Yaşamadığınız için belki size az gelmiştir yazdıkları ben bu kadarından anlayabildim çünkü aynı sıkıntı başımda var bunlar böyle böyle birikiyor

Ahhh ahhhh bu gozler neler gordu bu kulaklar neler duydu bi bilseniz..
Neyse konuyu bulandirmiyim yine de karar sizin ben olsam olanlara bi sunger ceker giderdim giderdim saglik neticede
Yaşamadığınız için belki size az gelmiştir yazdıkları ben bu kadarından anlayabildim çünkü aynı sıkıntı başımda var bunlar böyle böyle birikiyor

Yani doğrudur tabi ama ne bileyim mesela ben mesafe koyamıyorum aile apartmanı hemde sürekli şans veriyorum yapılan her şeye çizgi çekip yüzlerine gülüyorum yanlarında oluyorum konu sahibi koymuş ne güzel mesafesini hoşuma gitti devam etsin :)

Genç yaşta hastalık sahibi olma dışında kazancimiz olurmu bilmem ama s.a.f gibi hissediyorum
Hastayım vallahi karaciğer hastası oldum 3 yıl once yani 21 yaşında Obur dünyada alalım karşılığını ne deyim hakkım helal değil tabiki
Araya gırıcem kızlar kusura bakmayın. Merhamet etmeyene merhamet edılmez. Bunuda bi kenara yazın. Olan size olacak
Aynen öyle ama iste elimde değil. Esiyorum gurluyorum çabuk unutuyorum yada içime atıyorum. Annem ve cocuklarim olmasa cok-da mefta olmuştum

Aramak zorunda değilsiniz ciddi tartısma gecmiş aranızda eşiniz arasın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…