Kaynana

Ben de asla bakmam bana zulmeden annene babana dedim. Gitmek istemiyorum bana psikolojik baskı yapma kendin git dedim.Ama eşim tamam gitmezsen gitme cokta umrumda sanki diyor. Aradan birkaç gün geçiyor yine aynı şeyler. Aylardır gitmiyoz, ben hep tek mi gitcem deyip laf sokuyor. Bu yüzden çok kavgalar ediyoz. Bayramda bile gitmek istemiyom nefret ettim onlardan.

Hic kimse sizin piskolojinizden önemli degil ( eş de dahil )

Hic kimse sizin piskolojinizden önemli degil ( eş de dahil )
Çok haklısınız. Esim bu kadar aileci ve baskıcı olduğu için esimde benim umrunda değil artık. Gitsem eşimin ailesi zulmediyor. Gitmesem eşim zulmediyor gitmiyom diye. Iki arada bir derede mahvoldum. Sonumuz yok bizim. Sizin de kafanızı agrittim hakkınızı helal edin

Yok ne kafa agritmasi, istediyiniz kadar yazin, zaten bir işim uok, dinlerim.
Cocuk var mi peki?

İnsanlik sende kalsin gitki kv utansin kendisinden

Kim olduğunun bir önemi yok. Sizi rahatsız etmişler hayatınızdan çıkartmışsınız. Hastalığı sağlığı sizi ilgilendirmez. Arkadaşınızla kavga etseniz saç baş? Sonuçta bağınız yok.

Ama derseniz ki kadın tek başına bakacak kimse yok tabiki gidin. Başınızın gözünüzün sadakası olur.

Yok twk basına degıl. Tırnagını bile bana vermedıgı kızları var bırbırlerıne hayırlı olsunlar

Geçmiş olsun kayınvalidenizin artniyetini anladım. Böyle düşünmekte çok haklısınız ama ileride bunu koz olarak kullanmasın. Gelmedin diye

Geçmiş olsun kayınvalidenizin artniyetini anladım. Böyle düşünmekte çok haklısınız ama ileride bunu koz olarak kullanmasın. Gelmedin diye
İsterde kendını yrtsın umrumda degıl bn gitsemde gıtmesemde basıma geleceklerı biliyorum. En fazla bı ıkı konusur. Benım basıma böyle bısı gelse oda gelmez görmeye gelmesınde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…