- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben de asla bakmam bana zulmeden annene babana dedim. Gitmek istemiyorum bana psikolojik baskı yapma kendin git dedim.Ama eşim tamam gitmezsen gitme cokta umrumda sanki diyor. Aradan birkaç gün geçiyor yine aynı şeyler. Aylardır gitmiyoz, ben hep tek mi gitcem deyip laf sokuyor. Bu yüzden çok kavgalar ediyoz. Bayramda bile gitmek istemiyom nefret ettim onlardan.Yooo, annesinin bana yaptiklarini biliyor. Sadece 1 kere bayramda gideriz dedi, hayr dedim, diretti yine hayr dedim, küstü galiba bir kac saatlik o kadar. O da ilk zamanlar. Hatta kendisine de soyluyorum, annen hasta olsa yataga duşse yine bakmam annene. Ne kadar nefret ettiyimi biliyor.
Hic kimse sizin piskolojinizden önemli degil ( eş de dahil )Ben de asla bakmam bana zulmeden annene babana dedim. Gitmek istemiyorum bana psikolojik baskı yapma kendin git dedim.Ama eşim tamam gitmezsen gitme cokta umrumda sanki diyor. Aradan birkaç gün geçiyor yine aynı şeyler. Aylardır gitmiyoz, ben hep tek mi gitcem deyip laf sokuyor. Bu yüzden çok kavgalar ediyoz. Bayramda bile gitmek istemiyom nefret ettim onlardan.
Aynı aynıiii merhametin ağır basmasindan oluyor işte.. annemde öyleydi bende öyle. Ama biz kazanacağız insallah
Çok haklısınız. Esim bu kadar aileci ve baskıcı olduğu için esimde benim umrunda değil artık. Gitsem eşimin ailesi zulmediyor. Gitmesem eşim zulmediyor gitmiyom diye. Iki arada bir derede mahvoldum. Sonumuz yok bizim. Sizin de kafanızı agrittim hakkınızı helal edinHic kimse sizin piskolojinizden önemli degil ( eş de dahil )
Yok ne kafa agritmasi, istediyiniz kadar yazin, zaten bir işim uok, dinlerim.Çok haklısınız. Esim bu kadar aileci ve baskıcı olduğu için esimde benim umrunda değil artık. Gitsem eşimin ailesi zulmediyor. Gitmesem eşim zulmediyor gitmiyom diye. Iki arada bir derede mahvoldum. Sonumuz yok bizim. Sizin de kafanızı agrittim hakkınızı helal edin
İnsanlik sende kalsin gitki kv utansin kendisindenIyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
2 küçük oğlum var. Sizin var mı. Size gelip mi görüyorlar çocuklarıYok ne kafa agritmasi, istediyiniz kadar yazin, zaten bir işim uok, dinlerim.
Cocuk var mi peki?
2 küçük oğlum var. Sizin var mı. Size gelip mi görüyorlar çocuklarıYok ne kafa agritmasi, istediyiniz kadar yazin, zaten bir işim uok, dinlerim.
Cocuk var mi peki?
Cocuk var mi peki?
ALLAH bagislasin. Yok ben gelmesine karsiyim. Eşim goturuyor cocugu2 küçük oğlum var. Sizin var mı. Size gelip mi görüyorlar çocukları
Amin sağolun. Sizinkini de Allah bağışlasın. Sizsiz çocuk duruyor muALLAH bagislasin. Yok ben gelmesine karsiyim. Eşim goturuyor cocugu
Yok twk basına degıl. Tırnagını bile bana vermedıgı kızları var bırbırlerıne hayırlı olsunlarKim olduğunun bir önemi yok. Sizi rahatsız etmişler hayatınızdan çıkartmışsınız. Hastalığı sağlığı sizi ilgilendirmez. Arkadaşınızla kavga etseniz saç baş? Sonuçta bağınız yok.
Ama derseniz ki kadın tek başına bakacak kimse yok tabiki gidin. Başınızın gözünüzün sadakası olur.
Yok canım haketmıyor. Kayinpederi aradım gecmiş olsun dedım baslarından fazla bu bile cokben gitmezdim.ille de bir şey yapmak gerekiyorsa çiçek yolla yeter.
ALLAH razi olsun. Babasi yaninda oldugu icin duruyor. Her hafta gidiyorlar. Hatta cogu zaman esime ben gotur diyorum.Amin sağolun. Sizinkini de Allah bağışlasın. Sizsiz çocuk duruyor mu
Canım utanma yokki kadında bilsem utanacak belko gıderdım. Dertsiz basıma dert almak istemiyorumİnsanlik sende kalsin gitki kv utansin kendisinden
Daha neler neler bu sadece 1 kısmı buz gıbı soguttu kendındenGee
Gerçekten bunu dedi mi pes utanmaz
İsterde kendını yrtsın umrumda degıl bn gitsemde gıtmesemde basıma geleceklerı biliyorum. En fazla bı ıkı konusur. Benım basıma böyle bısı gelse oda gelmez görmeye gelmesınde zatenGeçmiş olsun kayınvalidenizin artniyetini anladım. Böyle düşünmekte çok haklısınız ama ileride bunu koz olarak kullanmasın. Gelmedin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?