- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Size bebeği getirip, siz emzirdikten sonra bebeği geri besigine yatirsa olurmuş. Böylece bebekte karnını doyurup uyurdu. Siz de kalkmamış olurdunuz dinlenirdinizYok sen anlamadın ben yenı amelıyat oldugum için yerımden kalkamıyordum dikişliydım canım acıyordu diye. Bebegim agladı kv yatıyordu bana dıyot kalk al. O sinirle nasıl allah güç verdıyse kalktım aldım bebegımı. Refakatçi ne için var hastaya yardım etsin diye degılmi. Ee ben o halımle kendı işimi yapacaksam sen kimim bkuna geldın dıye sorarlar adama
Okumadan yazdımYok gitmiceM tekrar canımı sıkamam onlarla
Ana gündüz gözu ile etrafta çene çaldıktan sonra elbette uyuyacak..Size bebeği getirip, siz emzirdikten sonra bebeği geri besigine yatirsa olurmuş. Böylece bebekte karnını doyurup uyurdu. Siz de kalkmamış olurdunuz dinlenirdiniz
Ben acıkcası istemıyordum bellıydı böyle olacagı bır gece annem kaldı bırgece kv. Sonra benı evlerine götürdü kv. Lohusalıgım herseyım burnumdan geldı dikişli halimle evden kaçtim resmen annemlere geldımAna gündüz gözu ile etrafta çene çaldıktan sonra elbette uyuyacak..
Hiç bir doğumda kaynanam kalmadı eşim istemedi.. Sana bakmaz biliyorum dedi
Keşke koni sahibi bir arkadaş dahi 9lsa başkasını goturseydi
Kayinpederle aramız iyi. Onu aradım geçmiş olsun dedım okadar. Kv aramam gıtmemdeGitme telefonla ara yeter eşin gitsin
+1 :)Sen kararını vermişsin
Okumadan yazdım
Sadce bunu yapsa yine ıyıydı laf sokmalar falan. Hamıle kaldıgımdan berı tutturdı ismi x olsun diye en son tamam dedım ıkı isim verdim hem onun istedıgı hem kendı ıstedıgım ismi koydum ogluma. Dogumdan cıktım. Bak dedım busefer senı kırmıcam bu ismi koyucam ama birdaha cocugum olurda isim veya baska konuda karısma dedım. Sırıtıp karısıcam dedı nalet olasıcaSize bebeği getirip, siz emzirdikten sonra bebeği geri besigine yatirsa olurmuş. Böylece bebekte karnını doyurup uyurdu. Siz de kalkmamış olurdunuz dinlenirdiniz
Ya bisi diyimmi ölse cenazeye gıtmem okadar nefret doluyum. 4 ay yatalak kalacak baksın ona simdi tırnagını bana vermedıgı kızlarıIsterse gebersin bir ameliyat oldu diye her seyi unutmazdim sizde unutmayin. Ameliyat ölüm hastalik vs sevmedigim insanlarla gorusmeme vesile olamaz
Nasıl yanı sen neden bosanırdın. Yada esımmı bosardı demek ıstedın anlamadım benVayy arkadas helal olsun
ben böyle konussam %100 boşanırım bak 99.9 bile demiyorum
eşim boşardi beniNasıl yanı sen neden bosanırdın. Yada esımmı bosardı demek ıstedın anlamadım ben
Aynı aynıiii merhametin ağır basmasindan oluyor işte.. annemde öyleydi bende öyle. Ama biz kazanacağız insallahBende bende çok safım laflarinin vücudumdaki yuvamdaki etkisi geçince yine gidiyorum
Annesi insan degılkı insan olsaydı oda annesini savunurdu heraldeeşim boşardi beni
annelerini bu kadar net istememene
Araya gırıcem kızlar kusura bakmayın. Merhamet etmeyene merhamet edılmez. Bunuda bi kenara yazın. Olan size olacakAynı aynıiii merhametin ağır basmasindan oluyor işte.. annemde öyleydi bende öyle. Ama biz kazanacağız insallah
Bu düşünceniz varsa gitmeyinGeçmişte kalmadı bnm için annem anjiyo oldu oda arayıp geçmis olsun demedı kp aradı sadece. Offf valla içim acilmiyor onlara. Ölse cenazesıne gitmek istemem okadarını söyleyım
Gerçekten bunu dedi mi pes utanmazSadce bunu yapsa yine ıyıydı laf sokmalar falan. Hamıle kaldıgımdan berı tutturdı ismi x olsun diye en son tamam dedım ıkı isim verdim hem onun istedıgı hem kendı ıstedıgım ismi koydum ogluma. Dogumdan cıktım. Bak dedım busefer senı kırmıcam bu ismi koyucam ama birdaha cocugum olurda isim veya baska konuda karısma dedım. Sırıtıp karısıcam dedı nalet olasıca
Eşiniz sizi zorlamıyor mu hiç niye beraber gitmiyoz diye yada bayramlarda falan. Keşke bende ömürboyu gitmesemMesafe candir.
Ben olsam gitmem.
Zaten 2,5 yildir gorusmuyorum, niyetim de yok.
Bence dogru yoldasiniz.
Onemli olan bizim piskolojimiz.
Yooo, annesinin bana yaptiklarini biliyor. Sadece 1 kere bayramda gideriz dedi, hayr dedim, diretti yine hayr dedim, küstü galiba bir kac saatlik o kadar. O da ilk zamanlar. Hatta kendisine de soyluyorum, annen hasta olsa yataga duşse yine bakmam annene. Ne kadar nefret ettiyimi biliyor.Eşiniz sizi zorlamıyor mu hiç niye beraber gitmiyoz diye yada bayramlarda falan. Keşke bende ömürboyu gitmesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?