Kaynana

Kardeşin teması seviyor demek ki, benim kızda ahtapot gibi sarılır 🤣 Konu sahibesi de bebek istiyormuş, Allah inşaallah nasip etsin o zaman aslında arada bir anne babalarının böyle isteklerinin anormal olmadığını anlayacak, evlat kaç yaşına gelirse gelsin anne babanın gözündeki yeri değişmez, kayınvalide devamlı oğlunun yanında yatmak istese başka, o zaman herkes farklı yorum yapardı ama kırk yılda bir yanıma uzan diyen anne baba eskiyi özlemiştir, evladına sarılmayı özlemiştir olabilir böyle şeyler.
Bir ara bir video vardı herkes izlemiştir. Bir rahatsızlığı olan 70 yaşlarında bir dede ile onun babası bir kaç günlüğüne ayrı kalmışlardı havalimanında karşılaştığında 90 yaşındaki babasının kucağına atlamıştı. Ben böyle şeylere tavım ya. Hem şöyle bir şeyde var. Yarın bir gün Allah nasip ederse kızınız evlendiğinde eşiyle bir problem yaşadığında psikolojik fiziksel olarak diyecek ki benim ailem beni böyle büyüttü benim ailem arkamda hiç ufacık düşünmeden kapıyı çarpıp gelir. Yarın bir gün çocuğu olduğunda bu tarz sıcak aile sevgisinde büyümüş çocuklar kendi çocukları ailesi içinde o samimiyeti vericek. Bir sürü örnek verilebilir. Konu sahibi inşallah çocuk sahibi olduğunda fikirleri değişiceğine eminim

Daha bir gün önce bir pedagogun erkek çocuklarınızı nasıl yetiştirmelisiniz yazısını okudum. 3 yaşından sonra yanınızda yatırmamalısınız ifadesi geçiyordu. Düşünüyorum şimdi babamın babaannemin yanına uzanması nasıl olurdu onu canlandırdım gözümde.

Evlendikten sonra yastığına sarılıp 1 hafta onunla yatmış, ağlamış. :uykucu:
forewamorrenk kayınvalideniz nasıl biri, onunla neler yaşadınız bilmiyorum belki zor biridir, aranızda bazı şeyler geçmiştir ama kadın veya erkek evlat evlendikten sonra ağlanır bence de, kızım artık büyüdü şimdi ortada bir şey olmasa da biliyoruz ki bir gün ben evleneceğim diyecek, ağlayarak evlendireceğim kesin, eşim benden çok üzülecek, onu toparlamam uzun zaman alacak bunu da biliyorum çünkü bazen artık büyüdü bir gün biri çıkacak evlenmek istiyoruz diyecek diye konuştuğumuzda bile eşimin rengi dönüyor, olmayan damada sinir oluyor.

forewamorrenk kayınvalideniz nasıl biri, onunla neler yaşadınız bilmiyorum belki zor biridir, aranızda bazı şeyler geçmiştir ama kadın veya erkek evlat evlendikten sonra ağlanır bence de, kızım artık büyüdü şimdi ortada bir şey olmasa da biliyoruz ki bir gün ben evleneceğim diyecek, ağlayarak evlendireceğim kesin, eşim benden çok üzülecek, onu toparlamam uzun zaman alacak bunu da biliyorum çünkü bazen artık büyüdü bir gün biri çıkacak evlenmek istiyoruz diyecek diye konuştuğumuzda bile eşimin rengi dönüyor, olmayan damada sinir oluyor.

Sevgili Mune kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ben daha anne değilim o yüzden evladım olunca belki de kv gibi düşünürüm.
Ciddi sorunlarımız yok hele KK yı görünce hiç sorunumuz yok diyorum.
Benim kv kendi halinde öyle çok karışmaz, bende zaten altta kalamam aman siz mutlu olun yeter kafasında.
Aslında o yorumu yazarken şunu eksik yazmışım; eşim 4 kardeşler, 3 kız, 1 oğlan.
Kızlara eh işte ama eşime resmen sevdalı.
Hatta görümcelerim de der biz bir yana oğlun bir yana diye.
Evlatlarını çok sık aramaz ama oğlunu her gün arar falan.
İlk başlarda çok takmıştım ama artık takmıyorum.

Kimsenin huzur kaçmasın dimi :) :KK200:

Bir ara bir video vardı herkes izlemiştir. Bir rahatsızlığı olan 70 yaşlarında bir dede ile onun babası bir kaç günlüğüne ayrı kalmışlardı havalimanında karşılaştığında 90 yaşındaki babasının kucağına atlamıştı. Ben böyle şeylere tavım ya. Hem şöyle bir şeyde var. Yarın bir gün Allah nasip ederse kızınız evlendiğinde eşiyle bir problem yaşadığında psikolojik fiziksel olarak diyecek ki benim ailem beni böyle büyüttü benim ailem arkamda hiç ufacık düşünmeden kapıyı çarpıp gelir. Yarın bir gün çocuğu olduğunda bu tarz sıcak aile sevgisinde büyümüş çocuklar kendi çocukları ailesi içinde o samimiyeti vericek. Bir sürü örnek verilebilir. Konu sahibi inşallah çocuk sahibi olduğunda fikirleri değişiceğine eminim
Kadın ya da erkek umarım herkes güzel bir yuva kurar ve çok mutlu olur ama dediğine katılıyorum ablacım, Allah göstermesin kızım eşiyle sorun yaşasa kapıyı vurup gelebileceğini biliyor, annem babam arkamda deyip rahatça gelir.
İleride belki kendi çocuklarına bizim ona verdiğimiz sevgiden daha fazlasını vererek büyütecek, aile bağımlısı olmakla aileyi seven aileye bağlı birey olmak karıştırılmamalı tabii.

Ahretlik olmayan damat oluncada gözleriyle ağlatacak onu :KK76:

Sevgili Mune kesinlikle katılıyorum yazdıklarına ben daha anne değilim o yüzden evladım olunca belki de kv gibi düşünürüm.
Ciddi sorunlarımız yok hele KK yı görünce hiç sorunumuz yok diyorum.
Benim kv kendi halinde öyle çok karışmaz, bende zaten altta kalamam aman siz mutlu olun yeter kafasında.
Aslında o yorumu yazarken şunu eksik yazmışım; eşim 4 kardeşler, 3 kız, 1 oğlan.
Kızlara eh işte ama eşime resmen sevdalı.
Hatta görümcelerim de der biz bir yana oğlun bir yana diye.
Evlatlarını çok sık aramaz ama oğlunu her gün arar falan.
İlk başlarda çok takmıştım ama artık takmıyorum.

Kimsenin huzur kaçmasın dimi :) :KK200:
Sizin kayınvalidenin erkek evlat düşkünlüğü var o zaman, belki de diğer mesajınızda yazdığınız gibi erkek çocuk baskısı gördüğü için de eşinize daha bir düşkün hale gelmiş olabilir, sizin kategori farklı:)
Söz konusu evlat ayrımıysa işte ona karşıyım, yanlış bir şey çünkü.

"Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek."
Şu cümleyi başta verdiniz çünkü kv kocama gel benle yat derken kocası yerine koymak istiyor demek istediniz.O hissinin bize geçmesini istediniz sanırım.
Ama pes.
Zihniniz bulanmış.
Hatta bulamaç olmuş.

Ahretlik olmayan damat oluncada gözleriyle ağlatacak onu :KK76:
En iyi sen anlarsın bizi ahretlik, kız büyüdükçe bize bir haller oluyor, yaş da gidiyor tabii evlat deyince bizim gözler nemleniyor, eşimi nasıl zaptederim bilemiyorum artık 1 ay kızın yatağında mı yatar, damada komplo mu kurar bilmiyorum🤷‍♀️
Ya oğlunu her dakika kontrol eden kayınvalide gibi olursa🤣

Sizin kayınvalidenin erkek evlat düşkünlüğü var o zaman, belki de diğer mesajınızda yazdığınız gibi erkek çocuk baskısı gördüğü için de eşinize daha bir düşkün hale gelmiş olabilir, sizin kategori farklı:)
Söz konusu evlat ayrımıysa işte ona karşıyım, yanlış bir şey çünkü.

İlk kızlar olmuş çok baskı yapmışlar, tohumsuz kaldık diye, çok baskı yapmışlar sen erkek çocuk doğramazsın gibisinden.
Eski insanları bilirsin erkek evlat, soy devamı falan ya.
Sonra eşim olmuş evde bayram havası tabi.
Ondan sonra kv rahata ermiş :)
Ondan çok düşkün yani.

Aman eşim burayı okumasın da :D

En iyi sen anlarsın bizi ahretlik, kız büyüdükçe bize bir haller oluyor, yaş da gidiyor tabii evlat deyince bizim gözler nemleniyor, eşimi nasıl zaptederim bilemiyorum artık 1 ay kızın yatağında mı yatar, damada komplo mu kurar bilmiyorum🤷‍♀️
Ahretlik doğanın kanunu bu maalesef,bir gün uçup gidecek kızında yağacak bişey yok buna.
Üzülüyorsun sonuçta elden bişey gelmiyor,biz nasıl evlenip gittiysek kızlarımıza oluncada bir garip oluyoruz alında.
O anda anne babamızı çok daha iyi anlama durumuna geliyoruz.
İlk başta elbette zorlanacak ama zamanla her şey rayına oturacak merak etmeyin alışma devresi oluyor burada.

Eşiniz nikah kıyılıp arabaya binerkende usulca kızınızın kulağına emin misin? Geç değil hala diyebilir:confused:

İlk kızlar olmuş çok baskı yapmışlar, tohumsuz kaldık diye, çok baskı yapmışlar sen erkek çocuk doğramazsın gibisinden.
Ondan çok düşkün yani.

Aman eşim burayı okumasın da :KK70:
Hay onların diyecemde şimdi burada ahretlik var olmaz :ruh:

Ondan çok düşkün yani.

Aman eşim burayı okumasın da :KK70:
Bazı insanların yanlış tutumu sonucu maalesef erkek evlada farklı bir gözle bakılıyor, oysa evlat evlattır kızı erkeği olmaz.

Dediğim gibi arada bir anne baba sarılıp uzanmak istemiş, naz yapmış, çocuğuna şımarmış bunlar olabilir şeyler, her dakika gelinle oğlunun arasına yatmıyorsa, ki böyle deyince rahmetli Adile Naşit Kemal Sunal sahnesi geliyor gözümün önüne, gelinle uyumasın diye gece kalkıp oğlunu alan kayınvalide modeli 🤣gelini/damadı yok saymıyorsa arada anne babaları şımartmak da sakınca yok, ölümlü dünya çünkü insan sonradan vicdan yapıyor.

Bazı insanların yanlış tutumu sonucu maalesef erkek evlada farklı bir gözle bakılıyor, oysa evlat evlattır kızı erkeği olmaz.

Dediğim gibi arada bir anne baba sarılıp uzanmak istemiş, naz yapmış, çocuğuna şımarmış bunlar olabilir şeyler, her dakika gelinle oğlunun arasına yatmıyorsa, ki böyle deyince rahmetli Adile Naşit Kemal Sunal sahnesi geliyor gözümün önüne, gelinle uyumasın diye gece kalkıp oğlunu alan kayınvalide modeli 🤣gelini/damadı yok saymıyorsa arada anne babaları şımartmak da sakınca yok, ölümlü dünya çünkü insan sonradan vicdan yapıyor.

İlk gece gelir sanmıştım ama şükür sorunsuz geçti :D

Eski kafalar işte :KK70:
Tabi bana da diyor oğlumun, oğlu olsun. :oha::ruh:
Şunu bilmiyorlar çocuğun cinsiyetini erkek belirler,onu bilseler bide çeneleri kapanacak..
Çok houma giden bir karikatür var hatta.

220057_Komik_Karikaturlern.webp

Back
X