Benimkide yakınında değil yoksa cekilmezdi çünkü ordan bile bi yönetme çabası bi evi kurcalama çabası bide beni küçük görmeler. Benimde tek şansım eşimin bunlara izin vermeyip bu konuda yanimda olmasi
Bende nefret ederim evinin kurcalamasindan bi işin olur tamam ama ne var diye bakmak için dolapları karıştırmak nedir ya. Benimkinin o huyu yok ama şöyle bir huyu var mesela beş kilo domatesi yollar kendine kışlık menemen yap der.kucağında bebeginle Yapacak durumun varmı demez. Eve gelmiş artık ister yap ister curutBenim ki de evi kurcaliyor en sinir olduğum huyu bu .. çok rahatsız oluyorum ben onun evinde mutfak dolabin dan bardak alırken bile açıyorum dolabini diyorum bu çok ayıp bir davranis
Cok susmaz o supurgesiz cadi baslar tatlim yabaşımız belada bu KV lerle
banada kendi ismini önermişti hamile kalmadan önce beğenmediğimi üstü kapalı söyledim oda anladı. hamile kaldığım andan beri kayınpederimin ismini koy diye tutturdu soyları yürüsün müş.
açık açık söyliyorum istemediğimi koymicağımı. eşime de dedim babanın ismişni koymak istiyomusun diye sordum oda hayır dedı. kv bunu duyduğu halde hala baski içindeydi. Allahtan bebeğimin cinsiyeti kız olduğunu ögrendikte şimdilik sustu bakalım
benimki cok cektirdi kocam da bilmez anlatmadim hic buyucu benimki onun yuzunden yuvamiz yikiliyordu hic acimadan buyu yapti evimizi dagitti onla aynj sehre tasindik cok sey var cokOnlar bu saatten sonra kafaları değiştirmeyeceğini gore bize sabretmek dusuyor. Bide kafaya takmamak. Yoksa sonuçta olan yine bize oluyor.
onun derdi ogullari onu dinlesin gelinlerini ezsin baska sehirdeki yuvamizi yikti oglu ondan uzaklasti gercek yuzunu gordu diye evimde buyu buldum tanidik hoca vardi bir ablamin akrabasi bu tilsimli buyu yuva yikma huzur bozma buyusu bunu hemwn ev disinda yak yok et dedi yok ettim ama evimiz yikildi onun sehrine geri geldik annesi hala cadilik pesinde ama kocam artik gormuyor gercek yuzunu saka yapiyor kadincagiz deyip onu koruyor her seydeKaynana olmasini geçtim herhangi bir insana yakışmayacak hareketler. Gelini alan sensin şimdi istememektedir neden. Yuvasını yikacaksin eline ne geçecek. Oğlun sanami kalacak. Nesir bu yanı bu neyin kafasıdır.Allahım korusun boylelerinden. Sende Allaha siginacaksin.
Dusundum tabi kocama dua okuyorum buyu bozuluyor bana cok iyi karnimdaki bebekle de cok ilgili ama iki haftada bir oraya gidiyoruz gittigimiz an askim canim diyen adam degisiyorEve büyü yapan kocanada yapabilir bunu dusundunmu
inan brbegimden guc aliyorum allaha bana tutunacak bir dal ver allahim diye dua ettigimde kondu karnima bebegimAllahım sana sabit versin güç versin. Zor canın anlıyorum seni. Su hamile haline sana bunu yaşatanlarada Allah akıl ihsan nasip etsim. Dua et allaha sığın başka elden bisey gelmez.
amin canim insallah yaAman istediğini yapsan rahatmi birakacak sanki.daha çok isteyecek kötülüğü bencilliği benimsemiş bir kere. Sen kendi mutluluğuna bak.bebeğin olacakmış onun heyecanını yasa.onu dusun ona tütün esinde düzelir inşallah kaynananda hak yolunu bulur inşallah
olmadi bosanicam az oncede babasi aradi ise ne zaman gireceksin diyor hamile oldugumu soylemedim yarin doktora gidicez bebege bakacaklar bir sonraki gun basliycam dedim adam cabuk tutun elinizi ise gir bir an once dogum izni kullanirsin doguma yakin dedi ben doguma kadar nasil calisayim allah askina 10,30 saat ayakta hamile oldugumu anlarlarsa cikarirlar dedim bir sey olmaz pinar baska ise girersin dogurduktan sonra dedi gunah ya ben bebegimi dogurup nasil ise gireyim el kadar bebek vixdansizlik bu dayanamiycam artikÇok dışarı kızına bi takım al as kardolabina actikca gözüne gorunsun.bunaldikca uzuldukce ona bak. Çok iyi gelecek göreceksin :)
Valla esime kizdim o sustukca ondan ustume geliyorlar ailesini savunuyor genelde obur gelini calistirmadilar hamileyken kocasi kirasini bile odeyemezkenOnları boşver esin ne diyor bu duruma. Eşinin düşüncesi tavrı onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?